23.10.2014

Video: Kayla Itsines ohjelma ja muuta treenipohdintaa

Mun hehkutukset Kaylan treeneistä taitaa tulla jo korvista?!;) Haluan kuitenkin vakuuttaa mahdollisimman monet näiden treenien ihanuudesta!! :) Tällä kertaa hehkutus jatkuu videon puolella ja samalla tuli pohdittua sitä sun tätä muutenkin treenaamisesta.

(video täällä)

Onko ruudun toiselle puolelle tullut lisää muita Kayla faneja, jotka ovat jääneet aivan koukkuun?:)
Mikäli myös te olette saaneet uutta virtaa näistä treeneistä niin muistattehan hehkuttaa treenien tuomaa hyvää oloa myös kavereille ja muille rakkaille läheisille? Hyvä pitää aina saada kiertämään!!:)

Tarkempi postaus Kaylan treeneistä löytyy täältä. Sinne olen koonnut myös linkit ohjelmiin, joista paljon aina kysellään! :)

Ps. Oon muuten ihan varma ja todella toivon, että Kayla lisensoi kohta brändinsä ja treenit tulee osaksi myös salien lukkareita!! Tällöin myös ne, jotka eivät halua treenailla yksin pääsisi näitä tekemään porukalla. Sitä odotellessa;) Vaikka kyllähän jo nyt vastaavanlaisia on jo varmasti olemassa:) Itse rakastan kyllä näissä Kaylan treeneissä eniten sitä, että ne voi tehdä missä vaan ja milloin vaan. Sopii mun kärsimättömälle luonteelle täydellisesti!

Nyt energistä päivää kaikille!!

Hope you are not all ready tired of my all my praising towards Kayla´s workouts. :) I still want to convince as many as possible about the greatness of these workouts. This time I made a video about Kayla and everything else regarding to working out.

Have you been hooked to to these workouts already? If you are Kayla´s fans and enjoy hers workouts don’t forget to share your good experiences with others. Good stuff is meant to shared! ;)

Ps. I´m sure that Kayla will license her brand sooner or later and we may do these exercise in the gyms in group! I still most prefer doing these exercises when and where ever I like but it would be a great thing to try this kinda workouts in group sessions also. 

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply
  Janette
  23.10.2014 at 09:11

  Tosi hyvä video! :)

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 09:14

   Hih, kiitos Janette <3 :)

 • Reply
  October
  23.10.2014 at 09:19

  Moikka Mona!

  Oon koittanut niitä Kaylan ilmaistreenejä ja on kyllä tehokasta, huh! Vakavassa harkinnassa kyllä koko ohjelman ostaminen, aika edullisen pt:n siinä saisi :-)

  Kysymys sinulle ja muille lukijoille superfoodeista. Ajattelin tämän kysymyksen tähän liittää kun hyvinvoinnista kuitenkin oli kyse. Olen tässä parin viikon ajan alkanut lisäämään superfoodeja ruokavaliooni (chia, kookosöljyä, raakasuklaata..) ja jättänyt maitotuotteet lähes kokonaan pois. Superfoodeja olen syönyt maltillisia määriä (tiedän että esim. kookosölyjssä on paljon energiaa) ja silti tämän parin viikon aikana painonu on noussut lähes 2 kiloa?! Olen liikkunut ja syönyt tosi terveellisesti, ja vatsa on mennyt ihan sekaisin koko touhusta. Kivistää ja turvottaa.. Olen tosi ihmeissäni tästä, onko sinulla tai muilla käynyt näin superfoodit aloittaessa? Ajattelin että keho alkaisi toimia paremmin ja samoin vatsa, mutta ei! Tuntuu kuin koko kroppa olis jämähtänyt ja keräisi vain nestettä. Teen siis hyvän ruokavalion lisäksi nopeita Kaylan tyyppisiä treenejä.

  Olisiko jotain vinkkejä, kokemuksia? Onko se nyt vain niin että kroppa ei ole tottunut uuteen tai stressaan yms?

  Kivaa jatkoa sinulle ja kaikille lukijoille :-)

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 09:30

   Moikka!!:) Kiva, että oot lähtenyt kokeilemaan Kaylaa!! :)
   Mä suosittelen sua ehdottomasti kääntymään ihan ravintovalmentajan puoleen, joka osaa kartoittaa tilanteen ja osaa ottaa huomioon kaikki tarvittavat asiat. Et kertonut missä päin asustelet, mutta mikäli oot täällä Turun seudulla niin suosittelen lämpimästi Maria Jokista. Muut pro healthin ravintovalmentajat löytyy täältä: http://www.ravintovalmentaja.fi./ravintovalmentajat/
   Ilman tarkkoja taustatietoja ja perehtymistä juuri sun hyvinvointiin ja ruokavalioon on tosi vaikea lähteä sanomaan oikein mitään :/
   Toivottavasti saat vatsan kuntoon!

   • Reply
    Krista
    23.10.2014 at 10:51

    Ootko Mona huomannut, että Optimal Performancella on nykyisin toimipiste myös Turussa? :) Suosittelen ehdottomasti jokaiselle vatsavaivoista kärsivälle BioSignature-mittauksessa käyntiä!

    • Reply
     Mona
     23.10.2014 at 10:54

     Hei hieno homma! :) En oo itseasiassa tiennyt, tosi kiva että vinkkasit! :) Toivottavasti mahdollisimman moni vatsan kanssa kamppaileva tosiaan hoksaa mennä tuonne!! :)

 • Reply
  Emilia
  23.10.2014 at 10:10

  Hei taas! Jess, tosi hyvä video ja sain vielä lisäinspistä tähän Kayla-jutskaan :). Tänään rankka ARMS/ABS treeni tulossa. Olin niin huonokuntoinen kun aloitin Kaylan treenit tai siis huomasin etten millään jaksanut tehdä kaikkia näitä toistoja 7 minuutin aikana korkealla tempolla vaan tein kaikkia toistoja niin hyvin kuin pystyin mutta siihen meni kyllä 10 minsaa ainakin kun otin välillä pikkutaukoja ja 1 minuutin välitauko venyi 5 minuuttiin jne.. Tuntui heti siltä että eeeei, miten mä en jaksa? :) 28 minuutin treenistä tuli 45 min ainakin… Mutta paremmin meni toisella kerralla sitten. Tavoite että saan oikeasti tehtyä 7 min + 1 min tauko + 7 min +1 min tauko…. Huh huh! Kyl se siitä… vai? ;)

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 10:14

   Oi Emilia tarkoitus ei missään nimessä oo tehdä kaikkia alkuun verenmaku suussa!! Pysy mieluummin annetussa aikataulussa ja teen sen minkä pystyt!:) Silloin treenaminen säilyy myös kivana :) Huomaat kyllä viikko viikolta, että toistot menee iisimmin:) Treenien idea on nimenomaan tuossa ajassa:) 7min x4 ja lyhyt tauko väleissä. Teet sen mitä kunto antaa periksi:) Tuloksia tulee kyllä varmasti jaksamisessa! :)

 • Reply
  Mrs.K.
  23.10.2014 at 10:32

  :D Huiput adrenaliinit videolla!! Mahtavaa!
  Oli kyllä niin energinen videopostaus, ettei mitään järkee :)
  Ois hauskaa jos innostuisit kuvaamaan sun aamulenkki-systeemit. Mietin mielessäni sitä kun sun kello soi, mitä rutiineja sulla on aamulla ja sitten vähän maisemia kun aurinko paistaa ja on rapsakka syysaamu! ;) Sen jälkeen sitten tietty aamupala..
  Onneksi seuraan sun instaa – sieltä saa kivoja fiiliskuvia, jotka piristää aina omaakin aamua! :)
  Ps. Näitä Kaylan treenejä voisi varmaan tehdä hyvin raskaanakin..hieman modifioisi liikkeitä vain, eikö? :)

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 10:40

   Hihi, voi kiitos ihanasta kommentista <3<3 :) Katsotaan, josko saisin joskus aikaan jotain aamurutiini postausta;)
   Ja JOOOO Kaylan treenit on anyway über raskaita :D Vaikka liikkeet on tosi simppeleitä niin niitä tulee niin paljon tohon settiin että hiki tulee sata varmasti;D Mitä nopeammin tekee kierroksia sen rankempi :)

   • Reply
    Mona
    24.10.2014 at 08:08

    Ou my mikä aivopieru :D :D Niin siis eiköhän nää ihan the raskaanakin taivu!!! ;D ;D

 • Reply
  Ira
  23.10.2014 at 10:36

  Moi! Just latasin ilmais version ja aijon kokeilla sitä näin alkuun :) Kysymys kuuluukin siinä että treenissä tarvitaan aika paljon steppilautaa, niin millä olet korvannut sen vai omistatko oman ?:) jotain ratkaisuja pitäisi nimittäin tähän oman yksiön lattialle keksiä, näin alkuun ennen kun salikortin hankin…
  Oot niin ihanan energinen ihminen, hyvää syksyn jatkoa !

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 10:38

   Moiiii:)
   Jee kiva, että aiot testata!! :)
   Mä teen ihan ilman mitään!! :) Ja hyvin tuntuu silti :D Voin melkein luvata että hiki tulee ilman steppilautaakin;) Kyykyt vaan esim eteen hypäten jne. :)
   Ja voi kiitos paljon<3 Mahtavaa syksyä myös sinne!! :)

 • Reply
  -H
  23.10.2014 at 11:01

  Aivan huippu inspiroiva ja energinen video, oot vaan niin timantti <3

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 11:06

   Voiii kiitos ihana <3<3<3 Sä se timantti olet :D <3 Haleja <3

 • Reply
  Anna
  23.10.2014 at 17:46

  Moi! Kiva video :) täällä mennään Kaylan treeneissä viikolla 7! Kiitos sinun hehkutuksen oli pakko aloittaa ja jäin ihan koukkuun. Itse hankin edullisen steppilaudan kotiin, mutta ilmankin pärjää jos vaan soveltaa :)

  • Reply
   Mona
   24.10.2014 at 08:09

   Mahtavaa!!!!! :) Niin kiva kuulla, että moni on innostunut, nää vaan koukuttaa :)

 • Reply
  Janet
  23.10.2014 at 19:36

  Ihana video ja miten energinen sä olet <3 Ihana murunen <3
  Me äidin kanssa ollaan ihan koukussa Kaylan treeniin. Meillä on nyt menossa kuudes viikko ja samalla kun huomaan itseni kehittyneen, on mulla ihan törkeen ylpeä fiilis äidistä, kohta 61-vee. Mamma painaa ihan kympillä mukana ja ohjaan häntä tekemään tietyt liikkeet aina kevyemmin, kun kunto on hieman heikompi vielä entä minun. Me tsempataan toinen toistamme :) Olo on parantunut jo ihan kamalan paljon! Kroppa alkaa jo muuttaa muotoaan ja todellakin KOUKUSSA :D
  Ihana Mona, olet todellinen inspiraation lähde <3 Pus <3

  • Reply
   Mona
   24.10.2014 at 08:10

   Hih, ihana Janet <3 Ja voi kyllä tuli mullekin ylpee fiilis sun äidistä – ihan mieletöntä!!!!! :)
   Kerro äidille paljon terkkuja <3

 • Reply
  A
  23.10.2014 at 20:23

  Onko noissa treeniviikoissa miten monta treenikertaa? Pitääkö siis treenata joka viikko vai miten tuo toimii?

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 21:14

   Ekassa ohjelmassa kolme per viikko :) Kantsii ladata tuo ilmainen alkuun niin tietää mitä pitää sisällään:)
   Tosta mun vanhasta postauksesta löytyy kaikki linkit! :)

 • Reply
  heta
  24.10.2014 at 10:53

  moi mona! kiitos energisestä videosta :) mulla on nyt takana eka viikko kayla-kokeilua, just sen ilmaisen treenin muodossa. marraskuun alussa aion ostaa sen 3kk ohjelman. sanoit, että tossa ekassa 3kk ohjelmassa liikkeet on pitkälti samoja viikosta toiseen. tuleeko siellä kuitenkin jotain variaatioita..? tai jotain niin, että mielenkiinto pysyy yllä ja kroppa saa uudenlaista haastetta? :) onhan tää koko treenimuoto näin alussa “uudenlainen haaste” kropalle, ei sillä, mutta kun itselläkin on aika hyvä pohjakunto, niin janoaa vähän vaihtelua, jos tiiät mitä meinaan :)

  oot kyllä mun ykkös treenimotivaattori! :D kivaa viikonloppua sulle!

  • Reply
   Mona
   24.10.2014 at 11:01

   Voi kiitos kivasta palautteesta <3<3 :)
   Mä oon kyllä kokenut että on riittävästi vaihtelua vaikka perusliikkeitä onkin:) Koskaan ei oo vielä ollut liian kevyt tai tylsä treeni ja kroppa saa kyllä koko ajan haastetta:) En voi kuin suositella :)

 • Reply
  edgarpro
  24.10.2014 at 13:33

  Moikka moi IhaNainen! Ensinnäkin kiitos mahtavasta videosta. Aivan suuupertsemppaava. Voin melkein tuntea sun taputuksen olkapäällä, “kyllä se siitä, alku aina raskasta. Sä pystyt tähän!”
  Toiseksi, menin innoissani lataamaan free weekin ja nyt pyörittelee päätäni, että siellä on kierros 1. ja 2. Eli treeni on kolmelle päivälle viikossa eri. Jalat, kädet, vatsa. Mutta miksi tässä on kaksi eri kierrosta? Joko tää onkin yksinkertainen ymmärrettäväks tai sit jotain muuta:D Ainakin kuvien ja selityksen puolesta näyttää monipuoliselta ja tehokkaalta. Mutta miksi oi miksi en pääse kierroksista selville. Onkohan ajatukset jo asettuneet viikonlopulle:D ja niin mitä mieltä Eetu on tästä?!? Olis kiva tietää mitä hän on sanonu, varmaan huomannu kehityksen:)

  • Reply
   Mona
   25.10.2014 at 11:24

   Voiiiii Edgarpro pidä pieni tauko ja tee 2. kierros niin monta kertaa kuin ehdit taas tuohon 7 minuuttiin. Pidä taas tauko ja aloita alusta eli 1. kierros 7 min ja perään pienen taon jälkeen 2. kierros.
   Yhteensä teet siis 1. kierroksen 2 kertaa 7min ja 2. kierroksen kaksi kertaa 7min.
   Kaiken kaikkiaan 4 kertaa 7minuuttia! :)
   Koko hommaan menee pikkusen yli puoli tuntia :)
   Eetukin on tehnyt muutaman kerran mun kanssa näitä ja sanoi et on melko hullua puuhaa ;D ;D Ei mitään helppoa salibodaajalle tehdä montasataa vatsaliikettä peräkkäin;) Mutta kyllä kai tuo mies on ollut sen puolesta tosi tyytyväinen, että mä oon niin innoissani :) Ja nyt kun kysyin onko hän huomannut kehityksen niin vastaus oli tosi rönsyilevä: ” tottakai” :D

   • Reply
    edgarpro
    25.10.2014 at 13:07

    Eikä :D pieni hymy päällä kun luin sun vastausta. Nyt kyllä vedit ihan rautalangasta, KIITOS! Eilen en malttanut odotella vastausta vaan vedin jalkojen ekan osion. Meni täysin säheltämiseks, täytyy myöntää, mutta tänään on huomattu että kyllä se kierros 1. neljä kertaa läpi tehos. Vitsit mä oon niin koukussa. Nyt vaan harmittaa suunnattomasti että miksi en ryhtynyt tähän aiemmin.
    Helppoa, hauskaa, ei kyllästytä treenatessa ja nopeaa! Wuhuuuu <3

 • Reply
  Lauraa
  25.10.2014 at 20:25

  Moi!

  Mua kanssa noi Kaylan treenit kiinnostaa kovasti. Mitä välineitä niiden tekoon tarttee/on välttämättömiä? Käsipainot jo löytyy, mutta mitä muita ois hyvä olla jumppamaton lisäksi? :)

 • Reply
  Nelli
  26.10.2014 at 13:22

  Vitsi miten ihana video, oot niin energinen ja innostava! :) Ihanaa päivää Mona!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *