22.10.2014

There is power in positivity!

aamutreeniaamutreeni2

Huomenta ihanat! Aamut pimenee ja kylmyyskin menee luihin ja ytimyyn, mutta ihan oikeasti onko parempaa tapaa aloittaa päivä, kuin raikkaalla syysilmalla ulkona lenkkeilemällä?? :) Ainut vaikea osuus hommassa on oven avaaminen ja ulos lähteminen, mutta lyhyen 30 minuutin aamulenkin jälkeen ei koskaan harmita, että tuli sen tehneeksi. Lähdetkö säkin tänään mukaan aamulenkille? Pipo syvälle päähän ja tumput käteen! Let’s mennään!!!! :)

Mahtavaa energistä aamua ja ihanaa päivää kaikille <3

(Pst. Huijaan vähän ja ajastan tämän postauksen ennen kuutta tulemaan ulos;) Kuullaan pian ja tsekataan instagramin puolella, että ollaan päästy sängystä ylös ja ulos asti!;) Haleja <3 ) 

Good morning lovelies! Although the days are getting shorter and the weather colder there is still no better way to start the day than going out for a little walk right after you wake up. The hardest part is to go out of the door but after the walk you feel awesome! Are you coming with me this morning? Let´s go then!! :)

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Stephanie
  22.10.2014 at 18:21

  Hi Mona!

  You’ve inspired me to start the Kayla Itsines 12 week plan! I ordered it today and I can’t wait to get started! I have about 30 lb I’d like to lose so I can get to a size 4 or 5 pants. I’m excited! Thanks for leading the way and introducing it to me :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *