20.8.2014

Viime lauantaina…

Viime viikonloppu oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava! Instagramin puolella vilisikin kuvia viikonlopun kulusta, mutta tässä tulisi vielä lisää kuvasaldoa. Sain Adalminan ja Charin meille yökylään jo perjantaina ja oli ihan parhautta viettää laatuaikaa yhdessä ajan kanssa koko viikonloppu. Näiden tyttöjen kanssa on aina yhtä hauskaa ja vaikka olisi pidempi aika, kun ollaan nähty niin aina voi jatkaa siitä mihin jäätiin viimeksi:)

Aamulla väsäsin tytöille oman suosikkiaamupalan, eli banaanipannarit! :) Kelpasivat ja olivat kuulemma hyviä;) Sunnuntai aamuna vähän väsyneempää porukkaa ravitsi kylmä banaanijäätelö, joka oli täydellinen piristys hieman kröhön tahmeaan aamuun muutaman tunnin yöunien jälkeen:D

lauantai141

Lauantaina suuntasimme ensimmäisenä kaupungille ja Zaraan shoppailemaan, josta siirryimme Turun parhaille kahveille Cafe Arttiin. Olen itse kuluttanut kesän aikana Cafe Artin penkkejä enemmän, kuin koskaan! Parempaa kahvia oikeasti saa hakea ja tänne tulee aina vaan suunnattua kerrasta toiseen.

lauantai1

Päivän asu ja parit detailsit. Valkoiset uudet kynnet tietty ihanan Piritan käsialaa <3

lauantai4

Cafe Artin gluteeniton vuohenjuustopiirakka.

lauantai21

Visiitti Sisustuksen Koodissa! Harmiksemme Anne ei ollut töissä, mutta sen sijaan saatiin moikata ihanaa Tomia! :)

lauantai3

Koodissa sisustuskuume kasvaa aina potenssiin miljoona.

lauantai6
lauantai7
lauantai8

Koodista loikkasimme tien toiselle puolelle Jenny’Storeen.

lauantai9

Upeat daamit <3 <3

lauantai11

Jennyn Tomsit! <3

lauantai12

Lounassalaatit Fontanassa.

lauantai13
lauantai17

Salaattien jälkeen juoksimme kiireelle takaisin meille ja koitimme vauhdilla valmistautua illan juhliin. Tyylikkäästi myöhässä osoittautui puolitoista tuntia myöhässä, kun höpöteltävää ja naureskeltavaa riitti niin paljon, ettei ajan kulua taas huomannut lainkaan.

lauantai15
lauantai16

lauantai14

Ilta jatkui maailman ihanimman Cocon upeassa kodissa, jossa vietimmekin koko illan ja yön. Tarkoitukseni oli ottaa paljon kuvia Cocon luona, mutta miten huomasinkin seuraavana päivänä, että kuvasaldo oli aivan olematon. Hyvässä seurassa näin tuppaa välillä käymään, jopa minulla, joka voin normaalisti keskustella kamera kiinni nenässä :D Lainailen kuitenkin tyttöjen kuvia ja koitan kasata omista kuvista jotain koostetta vielä jossain vaiheessa tänne. Cocon ja Charin blogista löytyy paljon jo kivoja otteita upeista puutarhajuhlista! Käykäähän kurkkimassa.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Nina
    21.8.2014 at 14:37

    En oikein ymmärrä tuota blogien hehkuttamaa banaanipannaria, mun mielestä maistuu vaan banaanin makuiselta munakkaalta :D

    • Reply
      Mona
      21.8.2014 at 14:53

      Mä just yhden ystävän kanssa puhuin tästä ja hän myös sanoi, että maistuu hänen mielestään ihan kuralle :D :D Pitää jokukerta tehdä tälle ystävälle näitä ja laittaa hänet tuomariksi;)
      Luulen, että banskupannarit on monen makuun aika mauttomia? Mä oon nyt tullut siihen tulokseen et pelkillä valkuaisilla tehty pannari on paras.. Voisinkin jakaa jossain vaiheessa taas tän oman suosikki modauksen pannareiden suhteen…:)

  • Reply
    Maria
    21.8.2014 at 19:22

    Niin kauniita ja tyylikkäitä te kaikki. Ja hyviä kuvia… Elämänilo ja positiivisuus näkyvät kuvissa, tulee hyvä mieli kun katsoo teitä. Maria :)

    • Reply
      Mona
      21.8.2014 at 19:31

      Voi miten ihanasti kirjoitit <3 Kiitos sydämellisestä kommentista, sait täällä ison hymyn huulille :)

  • Reply
    MAIKKKI-mummu
    25.8.2014 at 16:03

    Kivoja kuvia ja juttuja.

    • Reply
      Mona
      25.8.2014 at 17:37

      <3 <3 <3 <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *