20.8.2014

Projekti: Iho kuntoon!

Syksy on kunnostautumisen aikaa. Lehdet ovat täynnä laihdutusvinkkejä miten saada kesän pöhötys kuriin ja miten ottaa ohjat takaisin käsiin. Petrattavaa voi olla myös muussa kuin ruokavaliossa. Vaikka minulla terveellinen ruokavalio on ollut osa koko kesää, eikä grillimakkaroita ole tullut vedettyä yhtään, niin yksi mikä kaipaa erityistä huolenpitoa ja päivitystä on ihon kunto! Kesällä on tullut hikoiltua treenien lisäksi (kiitos super helteiden) todella paljon ja aurinkovoiteet ja meikit ovat tukkineet kasvoja.  Olinkin aivan super innoissani, kun sain ihanalta Katjalta Itäharjun Ihopalvelusta viestiä, että haluaisinko lähteä testaamaan heidän palvelujaan! Tiedän Katjan entuudestaan jo yhteisten tuttavien kautta, joten oli super mukava saada häneltä viestiä ja nyt samalla myös tutustua paremmin:) Katja on muuten itse ihan parasta mainosta hänen palveluille. Voi taivas miten kaunis mimmi ja upea iho!! Ihaillen tutkailin nimittäin hänen heleitä ja upeita kasvoja:)

ihopalvelu1

Kerroin Katjalle heti alkuun, että oma ihoni on melko herkkää sorttia ja kysyin mitä hoitoa hän sille suosittelisi. Iho on kesän jälkeen hieman “tukkoinen” ja epäpuhtauksia löytyy nenän pielistä sekä leuasta. Itäharjun Ihopalvelussa käytössä on Guinot ja Exuviance sarjat. Katja suositteli minun tarpeisiin Exuviance sarjaa, jolla nyt lähdimme liikkeelle. Sarja oli minulle entuudestaan tuntematon, jota myöhemmin hämmästelin. Mainitsin nimittäin useammalle ystävälleni, että olen menossa Exuviancen hoitoon ja kas kummaa todella monelle se oli jo tuttu ja moni sitä hehkutti! Googletellessani huomasin, että ihanat Marjukka ja Anna-Maria ovat myös jo tutustuneet Exuvianceen! :)  Mulla on vaan mennyt jotenkin nämä ohi, mutta onneksi nyt tutustuin, sillä muiden hehkutukset eivät olleet turhia.

ihopalvelu2

Itäharjun Ihopalvelu sijaitsee Itäharjun Prismassa kauppakäytävällä apteekin yhteydessä. Hyvänä puolena sijainnissa on ehdottomasti parkkipaikat, joita ei tarvitse lainkaan miettiä vaan ilmaista tilaa löytyy aina. Myös bussilla pääsee helposti paikalle. Keskustasta ei aja kuin vajaa kymmenen minuutti Prismalle. Paikka ei ole laisinkaan spa tyylinen rentoutumisen keidas ja painopiste onkin enemmän ihoklinikkana, jossa nimenomaan keskitytään hoitamaan ja saamaan tuloksia aikaiseksi. Todettakoon kuitenkin, että ammattitaitoinen kosmetologi saa kyllä asiakkaan olon rentoutuneeksi ilman spa puitteitakin;)

ihopalvelu5

Saavuttuani paikalle pohdin ensimmäisenä, että kuuluuko hoitohuoneeseen kaikki melu ja hälinä apteekin puolelta, mutta ilokseni huone oli todella rauhallinen ja hiljainen. Taustalla hiljaa soiva rauhoittava musiikki sai olon heti rennoksi ja tunnelma oli rauhallinen. Itse arvostan kauneushoitoloissa juuri rauhallista ja seesteistä tunnelmaa. Arjessa on niin paljon kiireitä, että on todella ihana ottaa hetki itselleen ja rentoutua.

ihopalvelu7

Kävimme ensimmäisenä Katjan kanssa läpi alkukyselyn, jossa selvitetään kaikki oleellinen terveyteen liittyvä. Exuviance on lääketieteellisesti kehitetty ihonhoito, joten pitää olla selvillä miten sitä käytetään, kenelle ja millaiselle iholle.

Exuviancen teho perustuu AHA- kuorintaan, joka irrottaa ihosta kuollutta ihosolukkoa ja auttaa luonnollista ihon kuoriutumisprosessia. Minulle tehtiin Kultakasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, hapon neutralointi, kasvohieronta, kultaharsonaamio ja loppuvoiteet. Hoito itsessään oli todella miellyttävä ja esimerkiksi hieman pohdintaa aiheuttanut happokuorinta ei tuntunut lainkaan ikävälle. Joillakin kuulemma saattaa vähän pistellä ja nipistellä, mutta itse en tuntenut juuri mitään. Ison plussan annankin sarjan filosofialle siitä, että hoito tehdään hyvin yksilöllisesti tuotteet oikein valitsemalla. Kaikille ei siis lykätä samoja tuubeja naamaan vaan kosmetologi oikeasti ottaa selvää mitä juuri kyseisen asiakkaan tarpeet ja iho vaatii. Omalta osaltani hoito meni ainakin ihan nappiin sillä mitään punotusta tai herkkiä reaktioita ei hoidon jälkeen tullut. Itse suosin pitkälle luomua ihonhoidossa, mutta on mielenkiintoista tutustua nyt tarkemmin lääketieteellisesti kehitettyyn sarjaan. Luotto muiden kehujen jälkeen on ainakin korkealla.

ihopalvelu6

Ensimmäisen hoidon jälkeen iho oli TODELLA hehkeän oloinen! :) Ihon pinta on ihanan pehmeä ja sileä. Olo oli myös taivaallisen rento! Katjan kanssa höpöttelimme ummet ja lammet hoidon alussa (olisin voinut jäädä Katjan käsiin koko loppuillaksi;D), mutta hieronnan ja naamion aikana suut oli supussa ja minä jossain ihan omassa maailmassa unen rajamailla. Katja tulee tekemään minulle vielä sarjahoitona kaksi hoitoa, joten en malta odottaa millaisia tuloksia tuleekaan koko setin jälkeen. Sain myös Exuviancen tuotteet testattavakseni, joita käytän nyt pelkästään seuraavat pari kuukautta. Todella mielenkiintoista nähdä millaisia tuloksia tulee! Otin myös kuvat ennen kasvohoitoa, jotta voin sarjahoitojen ja tuotteiden säännöllisen käytön jälkeen verrata kasvojen kuntoa. Odotukset ovat ainakin korkealla monien hehkutuksien jälkeen, joten innolla odotan tämän syksyn ihorempan tuloksi! :)

Kosmetiikkaputeleiden rakastajana tosin myönnän, että tuntuu vähän haikealta, että sarja suosittelee yhtäaikaisesti käytettäväksi vain Exuviancea. Toisaalta sama pätee suurimmalla osalla sarjoista. Tekee tälle putelohirmulle ehkä ihan hyvääkin pitäytyä hetken vain yhdessä sarjassa ja samalla nähdä miten se vaikuttaa ihoon;) Kotihoitotuotteista raportoin tarkemmin, kunhan olen päässyt vauhtiin niiden käytössä ja tutustunut vielä paremmin sarjan filosofiaan.

ihopalvelu4

Exuviancen tuotteiden osalta sovimme blogin lukijoille todella hyvän tarjouksen!:) Nimittäin Itäharjun Ihopalvelusta saa -20% alennuksen Exuviancen tuotteista 16.9.2014 asti, kun mainitsee lukevansa Monan blogia! Nyt on siis aivan loistava tilaisuus tutustua tähän monen kehumaan sarjaan ja aloittaa syysremppa iholle!:) ( Huom! Tuotteista saa myös s-bonukset!:) ) Myöhemmin luvassa myös super kiva arvonta lukijoille, joten pysykäähän kuulolla tämän syysremppaprojektin tiimoilta;)

Nyt olisi mahtava kuulla teidän kokemuksia! Uskon, että siellä on monia, joille tämä hoito ja tuotteet ovat jo entuudestaan tuttuja ja olisi tosi kiva kuulla mitä mieltä te olette olleet!:)

(Exuviance kasvohoito ja kotihoitotuotteet saatu Itäharjun Ihopalvelusta / http://www.itaharjunihopalvelu.fi)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Pia
    20.8.2014 at 14:01

    Exuviancen ihonhoitotuotteet ovat ihan parhaita! Olen käyttänyt ainoastaan niitä kohta kolme vuotta ja koskaan aikaisemmin ihoni ei ole voinut niin hyvin kuin nyt. Käyn kasvohoidossa 3-4 krt vuodessa ja kotona sarjan puhdistusaineet ja voiteet ovat päivittäisessä käytössä. Aluksi oli outoa, kun peilikaapista ei pursunut purkkia ja putelia, vaan vain minun iholle valitut Exuviancen tuotteet. Niitä on siis todella paljon vähemmän kuin ennen. Suosittelen siis lämpimästi!
    Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Blogistasi tulee hyvälle mielelle ja saan vinkkejä pukeutumiseen, vaikka olenkin huomattavasti vanhempi, siis fab forty-osastoa:) Aurinkoista syksyä!

    • Reply
      Mona
      20.8.2014 at 20:39

      Mahtavaa kuulla!! :) Ja kiitos ihan hurjasti ihanasta mieltä piristävästä kommentistasi <3 Tavoitteessa on siis onnistuttu, jos täältä voi edes hitusen saada hyvää mieltä:)
      Oikein aurinkoista syksyä sinullekin ja kiitos vielä ajastasi täällä blogin puolella:)

  • Reply
    minna
    20.8.2014 at 20:08

    ensimmäistä kertaa minäkin kommentoin, kun tuli tunne että nyt olisi palautteen paikka. olen pitkäaikainen lukija, ja nyt ihan palautteen muodossa piti tulla kommentoimaan blogisi kehitystä – huonompaan. ensinnäkin, ei päivää ilman yhteistyöpostausta (jaksaako ihmisiä ihan oikeasti kiinnostaa? en usko), mainosta mainoksen perään, hymiöitä enemmän kun liikaa, kaikki on niin äärimmäisen “super” “yyber” ihanaa… oikeesti?? en tiedä miksi jäin lukemaan blogiasi näinkin kauan, koska blogisi on ollut yksi kaupallisimmista jo vuosia. mennyt niinsanotusti “tuputtamisen” puolelle… kai vain odotin päivää, että sisältö olisi jotain muuta kuin Jurligue sitä ja Liu Jo tätä… myös uskottavuus kärsii aika ajoin, kun ajoittain mainitset opiskelijan budjetista, ja samalla käyt “ruokaostoksilla” jossain viherpiipertäjien kaupassa ja maksat muutamasta tuotteesta 80e? opiskeluaikana muistan tuon olleen kohdallani koko kuukauden ruoka budjetti…
    mutta, jokainen tyylillään ja mielelläni olisin jatkanut lukijanasi. nyt täytyy kuitenkin siirtyä mielenkiintoisempien juttujen pariin.

    • Reply
      Mona
      20.8.2014 at 20:46

      Heippa Minna ja kiitos, kun vaivauduit jättämään aikaasi palautteen muodossa, vaikka lukeminen ei jatkossa enää kiinnosta. Kurja toki kuulla, että blogin kehitys on mennyt mielestäsi huonompaan suuntaan, se ei tietenkään ole tarkoitus. Tarkoitukseni on blogissa olla mahdollisimman oma itseni ja ymmärrän, että yber ihanuudet ja super asenne saattaa joitain ärsyttää. Sellainen kuitenkin olen. Kaikki on vaan aika usein üüberiä;) Noista budjetti vertauksistasi en ihan saanut kiinni, mutta se oli varmaan jokin ärsyyntymisen sivulause vain? Toivotan sulle kuitenkin oikein mukavaa syksyn jatkoa ja onneksi netti on tulvillaan super ihania blogeja ja myös sellaisia, jotka eivät ole kaupallisia eikä niissä ole ylistyssanoja!! :) Mikäli kaipaat vinkkejä blogien suhteen laitan niitä mielelläni ihan vaikka spostilla tulemaan, jos haluat! :)

      • Reply
        Maria
        11.9.2014 at 17:56

        Mikä kiinnostaa yhtä, ei saatakaan kiinnostaa toista ja mielipiteitä voi olla puoleen tai toiseen. – Ja blogejakin on erilaisia, kuten jo ylempänä todettiin ja hyvä, että on. Itse pidän todella paljon tästä Monan blogista. “Kaupallisuus” ei häiritse millään lailla, mielestäni se kuuluu tähän blogiin. Täältä olen löytänyt paljon uutta, sellaisia tuotteita ja merkkejä (myös Liu Jo:n), joista en olisi ilman Monan blogia tiennytkään. Olen saanut ikäänkuin “oikotietä” tietoa ostopaikoista, merkeistä ja tuotteista sekä niiden ominaisuuksista tätä kautta. Kuvat ovat upeita, niin laadullisesti kuin sisällöllisesti. Lisäksi Mona laittaa oman persoonansa täysillä likoon. Siis iso Kiitos Mona, “tapaamme” täällä jatkossakin. t. Maria

  • Reply
    Mrs.K.
    24.8.2014 at 19:14

    Heippa Mona!
    Exuviancen tuotteet on kyllä minullekin tuttuja ja minulla ei ole niistä huonoa sanottavaa! (No okei, ehkä hinta :D) Olen vihdoin löytänyt itselleni sellaisen tuoteperheen, joka käy herkälle, kuivalle ja epäpuhtaalle iholleni. Kävin noin vuoden verran kerran kuussa kasvohoidossa ja yhdistin siihen timanttihiontaa – ihon kunto parani kyllä huomattavasti. Olen ostanut seerumia, ja se toimii erityisen hyvin talvella ja näin vuodenvaihteessa kun iho on kovilla.
    Mitä tuotteita kokeilet nyt? :)
    PS. Voi Mona kun olet kaunis ja hehkeä – kaunistut vaan päivä päivältä! ..minä ainekin huomaan eroa kun aloitit Itsinesin treenit! ;) Olet super-fressi ja blogin tyylikin on muuttunut entistä paremmaksi. Tykkään kuvistasi myös yhä enemmän! No nyt tuli täyslaidallinen kehuja mutta olet ne ansainnut enkä sitäpaitsi ole kommentoinut pitkään aikaan niin teki mieli ilmoittaa itsestään! :P
    Voi hyvin!

    • Reply
      Mona
      24.8.2014 at 19:18

      Heippa ihana!! :)
      Mulla on nyt testissä seerumi, silmänympärysvoide, päivä- ja yövoide sekä putsari ja kasvovesi. Mulla nyt viikko takana ja alkuun tuntuu että näppyjä tuli muutama pintaan lisää, mutta kuuluu kuulemma hommaan! Eli ensin hiukan pahenee, jonka jälkeen tasoittuu ja iho alkaa voida hyvin. Odotan niin mielenkiinnolla tuloksia ja tosiaan oon nyt kuuliaisesti käyttänyt vain näitä tuotteita:)
      Ja ah tuo seerumi tosiaan tuntuu todella hyvälle!
      Ja voi kiiiiitos ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi <3:') Mä ihan punastun täällä:) Haleja sinne ja voi myös hyvin <3

  • Reply
    johanna
    24.8.2014 at 19:31

    Kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta sarjalta. Olen tuosta sarjasta kyllä usealta kuullut positiivista palautetta, joten pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja vihdoinkin tilata aika kosmetologille. Ja mikäs onkaan parempi ajankohta kuin alkava syksy! Joten kiitos vinkistä :)

    Ja vielä tuon Minnan kommentista pitää sanoa sen verran, että luen todella paljon blogeja, olen teidän ihanuuksien suurkuluttaja, eikä itseäni yhtään haittaa blogittarien mainos-/ yhteistyö postaukset. Päin vastoin!! Mielestäni on oikein hyödyllistä saada tietoa erilaisista tuotteista. Ja tuotteet, jotka eivät yhtään kiinnosta on helppo rollata ohi, ei se sen kummempaa ole.

    Niin, ja vielä tuohon viherpiipertäjien kauppaan, voiko jotain sellainenkin niin paljon ärsyttää??!! Mutta tosiaan näkökantoja on useita ja niin hienoa, että Minnallekin löytyy kyllä aivan varmasti omanlaisensa sivustonsa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *