13.8.2014

Liu Jo kamppis!

Moneen kertaan olen täällä jo hehkuttanut Liu Jo bottom up farkkuja ja edelleenkin ne ovat yksiä suosikkejani mitä farkkuihin tulee. Omat Liu Jo:ni löytyvät tarkemmin tästä postauksesta. Lukijoille on nyt myös tarjolla loistava Liu Jo kamppis muutaman päivän ajan, kurkkaa postauksen lopusta tarkemmat tiedot! :)

Tällä kertaa sain mahdollisuuden tutustua Fashionstoren yhteistyön kautta myös Liu Jo laukkuihin! Minulla ei ole entuudestaan ollut merkin laukkuja, mutta olen kuullut niistä todella paljon hyvää. Le Folliehan Turussa myy myös näitä kauniita laukkuja ja sen vakioasiakkailta olenkin kuullut  niistä paljon kehuja. Laukuilla on nykyään myös kahden vuoden takuu.

liujo1

 

Tämän upean harmaan yksilön saatuani käsiin olin aivan myyty!! :) Sain tosiaan valita laukkujen joukosta mieluisan, eikä ollut ihan helppo tehtävä, sillä joukossa oli monta kaunista mallia. Tämä tumman harmaa Liu Jo ihastutti kuitenkin hyvin yksinkertaisella ja ajattomalla mallillaan. Sen väri on myös aivan täydellinen! Fashionstoren sivuilla se näyttää melkein mustalta, mutta luonnossa se on tumman harmaa. Luonnossa väri oli juuri sellainen mitä siltä kaipasin. Tämä tulee olemaan syksyn ykköslaukkuni! :) Voin jo kuvitella yhdistäväni sen vähän risaisten farkkujen ja vaaleanpunaisen syystakin kanssa <3 :) Laukkuun mahtuu myös todella hyvin iso kamera objektiiveineen ja myös koulukirjoja. Kauniin ulkonäkönsä lisäksi todella näppärä ja käytännöllinen laukku.

liujo2

liujo3

 

Liu Jo laukku täällä // Liu Jo farkut vastaavat täällä

Nyt yhdessä Fashionstoren kanssa järjestämme teille super kivan kamppiksen 13.8-15.8 ajalle! Nimittäin ihan kaikki Liu Jo:n syksyn uuden tuotteet ovat 20% alennuksessa ja 50 ensimmäistä tilaajaa saa Liu Jo kuulokkeet kaupan päälle :) Nyt on siis aivan loistava sauma tilata upea laukku syksyyn tai esimerkiksi täydellisesti istuvat farkut.

Tässä muutamia omia poimintojani.

Tiikeripaita on jotain ihan täydellisyyttä samoin syksyn uudet farkut. Erityisesti tykkäsin tummansinisistä ja khakin vihreistä. Tummanpunainen olkalaukku olisi täydellinen syksyn iltamenoihin ja beige puolestaan olisi ihana arkilaukku.

liujosyksy

 

Farkut täällä // Vihreät housut täällä // Punainen laukku täällä // Beige laukku täällä // Paita täällä //

Eli nyt siis…….

KAIKKI Liu Jo –tuotteet -20%  (alennus lasketaan kassalla/ tuotteet löytyy täältä)

50 ensimmäiselle Liu Jo –tuotteita tilanneille Liu Jo – kuulokkeet kaupan päälle

Kampanja-aika 13.-15.8.

Kannattaa tsekata myös instagamit: @fashionstorefi ja @liujosuomi sekä Fashionstoren Facebook sivut!:)

Mitäs mieltä te olette tästä uudesta laukkuvalikoiman harmaasta yksilöstä?? :)

(Laukku/farkut giveaway,  adlinks/mainoslinkit Fashiosrore.fi)

 

EDIT: Liu Jo farkkuja löytyy tällä hetkellä TÄÄLTÄ.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sabina B
  13.8.2014 at 09:37

  such a pretty top!

  http://jeansandroses.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   13.8.2014 at 21:59

   Thanks Sabina <3 :) It's from Zara :)

 • Reply
  Jonttu
  13.8.2014 at 16:01

  Ei muuta sanottavaa kuin että tuo laukku on täydellinen.

  • Reply
   Mona
   13.8.2014 at 21:59

   Hih, se on kyllä <3 :) :)

 • Reply
  ziik
  14.8.2014 at 14:15

  Nyt jäi kyllä epäselväksi, että miten sen alennuksen saa voimaan? Kun ei ole alekoodia tms…

  • Reply
   Mona
   14.8.2014 at 15:59

   Alennus lasketaan kassalla :) Eli menee automaattisesti :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *