13.8.2014

Keskiviikon treenit

Viime yö meni puoliksi hereillä ja puoliksi unessa. En koskaan ole liiemmin lämmennyt ukkoselle ja yölliset jyrinät piti mukavasti hereillä. Aamuksi olin laittanut herätyskellon kuudeksi, jotta ehdin hyvin lenkille, kun päivä piti useampaa ohjelmaa sisällään. Ennen kuutta vettä tuli niin paljon, että ihan kauheasti ei huvittanut lähteä käpyttelemään salamoiden alle… Vaihdoin suunnitelmat ja suuntasin puoli seiskaksi salille. Oli muuten super kivaa piiiiiiitkästä aikaa käydä salilla hikoilemassa! Vaikka tein vain crossarilla LISS treenin niin olo oli mielettömän hyvä sen jälkeen. En ole koko kesänä käynyt lainkaan salilla ja luulenpa, että nyt on taas aika ottaa juoksumatto ja crossarit haltuun;) Tänään katsoin iPadista Frendit jaksoja. Rakastan edelleenkin treenien ja netflixin yhdistelmää. Se on jotain niin rentouttavaa ja terapeuttista omaa aikaa mulle, ettei ole tosikaan :D Suosittelen lämpimästi.

keskiviikon-treenit

Illalla tein puolestaan Kayla Itsines treeniohjelman viimeisen viikon tokavikan treenin. Kohta saa siis aloittaa koko setin uudelleen:) Kayla onneksi on jo vihjannut instagramissaa uudesta kirjasta! Ei muuten tarvitse montaa kertaa miettiä aionko sen tilata ;)

Viimeisen viikon käsitreeni on aika rankka ja täytyy sanoa, että nyt olo on mega naatti. Tuntuu, etten edes saanut liikkeitä tehtyä niin tehokkaasti kuin piti, mutta silti olo oli kuin jyrän alle jäänyt. Kaylan treenit ei kyllä jätä koskaan kylmäksi :D

Nyt suuntaan peiton alle (JEEE oikeasti peiton alle, koska meillä ei ole kotona enää 40° lämmintä :D – vaikka niistä helteistä kovin tykkäsinkin) ja nukun pitkät unet. Huomiseksi on luvassa mukavaa ohjelmaa tapaamisten merkeissä. Niiden lisäksi ajattelin vähän siivoilla kotia ja käydä kaupassa viikonloppua varten. Saan melko ihanat vieraat nimittäin Turkuun viikonlopuksi!!! <3 :) Siitä pikimiten lisää:)

Onko muita, jotka vaihtoi tänään aamulenkit sisätreeneihin? Vai tehdäänkö siellä lenkit ulkona satoi tai paisto?? :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tipulandia
    14.8.2014 at 11:12

    Näytät Mona upealta!! Timmimimmi!! <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *