8.8.2014

Oakley aurinkolasit + alekoodi

aurinkolasit3

 

Tämä vannoutunut reiskojen käyttäjä tuli, meni ja ihastuin Oakleyn aurinkolaseihin! Sain mahdollisuuden yhteistyökumppani Sunglassesshopin kautta testata merkin arskoja ja täytyy todeta, että olen ensimmäisten Oakley lasien jälkeen aivan myyty! :) Ensinnäkin alkuun mielikuva oli, että mallistossa on ainoastaan sporttisia malleja, mutta joukossa on sporttisten lasien lisäksi todella naisellisiakin yksilöitä! Oakleyn aurinkolasit ovat myös äärimmäisen mukavat päällä ja nämä ihanat Changeover lasit ovatkin olleet nyt jatkuvasti päässäni ne saatuani. Kevyet ja istuvat lasit takaa sen, että ne sopii aktiivisempaankin menoon. Nämä arskat ovatkin olleet päässä nyt myös aamulenkeillä! :)

aurinkolasit4
aurinkolasit
aurinkolasit2

 

Mikäli joku muukin Ray Ban aurinkolasien vannoutunut käyttäjä pohtii muidenkin merkkien kokeilemista, niin nyt Oakley aurinkolaseista saa Sunglassesshopissa tämän kuun loppuun 15% alennuksen koodilla OAKLEYX15 ! ;) 

aurinkolasit5

 

Myös merkin sporttisemmat mallit ovat super kivoja! Alla muutamia omia suosikkejani. Erityisesti nuo alimmat mattaiset ovat mieleeni ja ne sopisi moneen erilaiseen asuun ja tilanteeseen:)

arskaale

 

Mattamustat / Valkoiset / Mustat punaisilla linsseillä

Onko muilla kokemusta Oakley aurinkolaseista?:)

Sunglassesshopin palveluita noin yleisesti voin todella lämpimästi suositella. Hinnat ovat todella kohdillaan ja toimitus ilmainen! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan mikäli tämä nettikauppa on vielä tuntematon. Valikoimassa on myös ihan hurjan hyvä valikoima niitä Ray Ban aurinkolasejakin:)

Oakley valikoima löytyy täältä ja Ray Ban täältä.

(Sunglassesshop Adlinks/mainoslinkit)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Remi
    8.8.2014 at 14:26

    Amazing shades!!! So chic!!! Love the gold details xxx
    You are welcome to visit my blog — http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta — insta@mlleepaulettegirl.com

    • Reply
      Mona
      10.8.2014 at 10:56

      Thanks Remi! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *