8.8.2014

Elle Style Awards!

Elle lehdellä on nyt meneillään yhtä sun toista aivan huikeaa!! Ensinnäkin Elle Style Awards 2014 lähestyy! Vuoden huikein juhla muodin saralla järjestetään 15.10.2014, jossa Elle palkitsee vuoden muotitekoja.

Palkintoja jaetaan seuraavien kategorioiden kesken:

Vaatesuunnittelija 2014
Muotilegenda 2014
Hiustaiteilija 2014
Naispukeutuja 2014
Ekologinen muotiteko 2014
Asustesuunnittelija 2014
Vuoden nuori suunnittelija 
Muotiblogi 2014
Malli 2014
Meikkitaiteilija 2014
Miespukeutuja 2014
Tyyliguru 2014

Mona’s Daily Style blogi on ehdolla Muotiblogi 2014 kategoriassa!!! Ihan uskomatonta millaiseen joukkoon blogini  on päässyt ja jo ehdolla oleminen on minulle todella kunnia. Iso kiitos Ellelle tästä kunniasta, olen äärimmäisen otettu.

elleawards

Vuoden muotiblogia pääsee nyt myös äänestämään 14.9 asti. Teidän kannattaakin ehdottomasti käydä antamassa ääni omalle blogisuosikille täällä!! :) Osallistuessa äänestykseen voi nimittäin voittaa upeita palkintoja mm. DKNY- laukun sekä jaossa on myös lippuja tähän huikeaan vuoden muotitapahtumaan!!! :) Ensimmäistä kertaa on nyt myös mahdollista ostaa lippuja tapahtumaan. Siitä lisää infoa löytyy täältä.

Blogiehdokkaat ovat seuraavat:

1. Natalia Oona 

2. Blond Rivets

3. Muotikuiskaaja

4. Mungolife

5. Xenia’s Day

6. Nelliinan Vaatehuone

7. Magicpoks

8. Ps. I Love Fashion

9. Tickle Your Fancy

10. Beauty Box

11. Strictly Style

12. No Fashion Victims

13. Vivian Valpuri

14. Mona’s Daily Style

15. Malenami

16. Jonnamaista

17. Mariannan

18. Focus on Fashion

19. Pupulandia

20. Julia Toivola 

Huikeita suomalaisia bloggaajia on ehdolla! Meillä on niin monta persoonallista ja upeaa blogia Suomessa, ettei ole tosikaan. Ehdolla olevat ovat vain murto-osa upeasta kaartista. On mahtavaa, että bloggaajat saavat tällaisen juhlan kautta tunnustusta ja arvostusta. Kisoista viis, mun henkilökohtaisella palkintopallilla on monen monta kaunista ja sydämellistä blogia.  <3 Ammattitaito, intohimo, kannustaminen ja eteenpäin pyrkiminen ovat suomalaisissa blogeissa huikealla tavalla pinnalla juuri nyt. Mielestäni on ihan mielettömän antoisaa seurata suomalaisten blogien kehittymistä ulkomaalaisten blogien rinnalla. Muotiblogien maailma on kasvanut koko ajan, mutta yhtään ei tarvitse hävetä, kun katsoo meidän omia uskomattomia tyyppejä!! :) Uusia lahjakkuuksiakin syntyy jatkuvasti ja bloggaaminen on selkeästi tullut isoksi osaksi jo kulttuuriakin. Mieletöntä sanon vaan!! On sanoinkuvaamattoman iso kunnia olla osa blogimaailmaa. Rakastan tätä ja toivon, että bloggaaminen voi tuoda iloa vielä pitkään niin blogien pitäjille, kuin niiden lukijoillekin. Blogit rakentuu yhdessä meidän kaikkien kanssa.

Bloggaajia kehutessani pitää myös huomauttaa, että vuoden naispukeutuja kategoriassa on tänä vuonna myös bloggaaja!!;) Upea ja melko uusi blogimaailman tulokas Kira Kosonen on hurmannut hurjan määrän lukijoita bloginsa upeilla kuvilla ja persoonallisella pukeutumisella. Mahtavaa, että tähänkin kategoriaan on nostettua blogeista oma edustajansa mukaan!:) Käykäähän siis äänestämässä myös vuoden pukeutujia täällä!

Edellisten lisäksi Elle etsii nyt vuoden TYYLIGURUA ja siihen voit osallistua myös sinä tai voit vaikka ilmoittaa tyylikkään ystäväsi mukaan.

Aikaa osallistua ja ilmoittautua on enää kaksi päivää jäljellä, joten nyt pitää olla nopea!! :) Tarkat ohjeet löytyy täältä. Palkinnot ovat ihan huikeat! Edellä mainitsin meidän upeista suomalaisista blogeista, joten nyt kaikki tyyli- ja muotibloggaajat ainakin osallistumaan ja ilmoittamaan itsensä mukaan!! :) Muistakaa myös merkitä kuvat instagramissa #suomistyle ja #ellestyleawards

Nyt oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja vielä toistamiseen iso kiitos Ellelle kunniasta olla ehdolla vuoden 2014 muotiblogiksi!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Jaana
    9.8.2014 at 19:19

    Voi Mona, edelleen oon sitä mieltä, että olisit niin ansainnut tällaisen tunnustuksen….niinkuin olen ennenkin sanonut, niin sun blogi on kehittynyt koko ajan kaikella tapaa; sisältö, tyyli ja sinä todella teet tätä blogia itsesi lisäksi meille lukijoille isolla sydämellä ja se näkyy ja tuntuu lukijalle täällä ruudun äärellä. Kävin äänestämässä sinun blogiasi ja pidän peukkuja sulle!!!! :)

    • Reply
      Mona
      10.8.2014 at 10:54

      Jaana ihana kullanmuru <3 :') Sä oot kyllä yks aurinko ja päivänpiriste. Oot niiiin monta kertaa mulle saanut ihan hurjan hyvän mielen ja oon äärimmäisen iloinen ja kiitollinen, kun oot jakanut täällä sun positiivista energiaa jo pitkään. Mä oikeesti odotan kovin, että joskus saatais treffit aikaseksi <3 Olet ihana <3 Kiitos ihan hurjasti niin kauniista sanoista, kuin tuesta <3 :) Ihanaa, että oot täällä blogissa jakamassa sun sydämellistä aikaa <3

  • Reply
    Kira
    14.8.2014 at 17:00

    <3 <3 <3 Huomasin tän vasta nyt! Ihana Mona <3 <3 <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *