7.8.2014

Sometimes…

sometimes

Pysähdy ja mieti mikä on hyvin. Mieti asioita, joista saat olla kiitollinen. Mieti asioita, jotka saavat hymyn huulille. Elämme jatkuvan kiireen, riittämättömyyden tunteen ja paineiden aikaa. Jaksamisen kannalta on erityisen tärkeää pysähtyä päivittäin ja muistaa olla kiitollinen kaikesta hyvästä. Aina ei tarvitse koittaa olla parempi tai tehdä enemmän. Joskus riittää, että nauttii hetkestä ja antaa itselleen aikaa rentoutua. Tärkeää on oppia rakastamaan sitä mitä elämässä jo on eikä pelkästään sitä mitä tarvitsee lisää.

Kiitollisuus on yksi onnellisen elämän suurimpia takeita. Pienet kiitollisuuden aiheet muodostuvat suuriksi. Murheiden sijaan keskittyminen asioihin, jotka ovat hyvin kasvattaa mahdollisuutta suurempaan tyytyväisyyteen. Kiitollisuuden tunne lisää hyvää oloa, joka tuo onnellisuuden. Rhonda Byrne kuvaa kirjoissaan vetovoiman lakia. Saat sen mitä annat! Ollessasi kiitollinen pienistäkin asioista saat enemmän. Keskitä energiat hyviin asioihin ja hyvät asiat lisääntyvät elämässäsi. Usko itseesi, rakasta itseäsi ja arvosta itseäsi. Rakenna oma onnellisuutesi ja ole kiitollinen. Hyvä tapa aloittaa kiitollisuuden kokeminen on miettiä ennen nukkumaan menoa viisi eri asiaa, joista juuri nyt saa olla kiitollinen. Onni ja hyvä olo lähtee omista tunteista ja ajatuksista. Keskity päivittäin huomioimaan negatiivisten asioiden sijaan asiat, jotka ovat hyvin.

Sometimes 

we just 

have to

stop and

really

appreciate

all the good things

in life

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Cara
  7.8.2014 at 22:06

  Niin totta…! <3

 • Reply
  Mapsi
  8.8.2014 at 08:05

  Totta! Erityisesti tällä viikolla sana kiitollisuus on noussut minulla yhdeksi tärkeimmistä. Olen nähnyt tällä viikolla syvääkin syvempää surua ja lopullisen menettämisen tuskaa, niin, että omatkin hartiat ovat olleet koetuksella. Silloin on aika ollakiitollinen ja katsoa ympärilleen, ymmärtää, miten paljon minulla on.
  Kirjoituksesi herkisti Mona, erityisesti tässä hetkessä.

  • Reply
   Mona
   10.8.2014 at 22:26

   :( Haleja ja voimia sinne Mapsi <3

 • Reply
  Jaana
  8.8.2014 at 13:19

  Kirjoitukseesi ei ole yhtään mitään lisättävää. Tuossa se on melko lyhyestikin sanottu, mikä on oleellista :) <3

  • Reply
   Mona
   10.8.2014 at 22:27

   Ihana Jaana <3 :) haleja sinne <3 :)

 • Reply
  Salla
  16.8.2014 at 11:59

  Mona oot niin oikeessa! Samaa mieltä! <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *