6.8.2014

White dress

whitedress

Kuva Eetu Visuri / Mekko: Make Way TÄÄLLÄ  (adlink/giveaway)

Täällä Costumen sivuilla on parhaillaan hieman teknisiä ongelmia ja niitä koitetaan parhaillaan selvittää. Älkää siis ihmetelkö, jos sivut krakaa välillä.

Kävimme eilen Eetun kanssa kuvaamassa ihan huikeita kesäisiä asukuvia. Nämä nousi kertaheitolla omiin suosikkeihini. Ihan uskomatonta miten Eetu saa kuviin juuri sellaisen fiiliksen mitä omassa päässäni olen ajatellut ja oikeastaan vähän enemmänkin!! :) Laitan lisää kuvia myöhemmin! Nyt toivotaan, että sivut alkaa taas pikimiten pelittää kunnolla.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! <3

Ps. Kuvassa olevan mekon saa nyt toooosi edulliseen hintaan täältä (adlink) ja kokojakin on vielä hyvin jäljellä :) Itse rakastuin tähän ihan totaalisesti!! :) Iso kiitos Sannalle, jonka kautta mekon sain <3 Thank you Sanna for the dress – i love it <3

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Angelicas Closet
    6.8.2014 at 11:51

    What a cute dress!

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 12:05

      Thank you honey <3 :)

  • Reply
    Niina
    6.8.2014 at 12:10

    Moi Mona! Mulla olis ollu kysymys tuohon Kayla Itsinesin treeniohjelmaan, kun tiedän että sä olet ainakin sen ostanut :) kun testaan nyt ennen ostamista tuota Kaylan ilmaista viikkoa, ja jotenkin tuntuu että liikkeet on yhden treenin aikana keskenään tosi samanlaisia. Ilmaisen viikon jalkapäivässä on kolmea erilaista kyykkyä ja kahta erilaista portaalle nousua. Käsipäivässä puolestaan on lähinnä pelkästään erilaisia punnerruksia. Kysyisin sitä, että onko varsinaisessa 12 viikon treeniohjelmassa sama juttu? Eli vaihteleeko liikkeet paljon, onko jalkapäivä kaikissa viikossa lähinnä kyykkyä ja käsipäivä punnerruksia? Vai onko joka treeni OIKEASTI erilainen, että liikkeet olis mielikuvituksellisia ja vaihtelevia? Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan ja osaat vastata :D hirveästi tekis mieli ostaa tuo, mutta miljoonat eri punnerrusvariaatiot 12 viikon aikana ei houkuttele :)

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 16:24

      Moikka Niina:) Treenit on monipuolisia, mutta kyllä niissä on tosi paljon samantapaisia liikkeitä ja yhdessä cirkuitissa voi olla monta liikettä esim erilaisia punnerruksia varioituna. Eli hyvin paljon samalla tyylillä kuin tuo ilmainen. Jos monet toistat ei houkuttele niin suosittelen myös tooosi lämpimästi tutustumaan youtuben tarjontaan:) Sieltä löytyy simo paljon erilaisia treeniohjelmia hyvin samalla tyylillä mitä voi tehdä kotona:) Tone it up sivusto on mun suosikki Kaylan ohella!! :) Kurkkaa heidänkin treenejä, jos ne olis enemmän sun juttu! :)
      http://toneitup.com

  • Reply
    Jossu
    6.8.2014 at 13:26

    Tilasin tuon samaisen mekon siskonlapsen kastejuhlaa varten ja tän kuvan nähtyäni olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani: se on u-p-e-a! :) Kaunis Elovena-Mona :)

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 16:24

      Oi mahtavaa!! ja kiitos paljon Jossu kauniista sanoista <3 <3 :)

  • Reply
    Pinja
    6.8.2014 at 16:38

    Ihan täydellinen mekko, en malta odottaa lisäkuvia! <3

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 16:40

      Voi kiitos paljon Pinja <3 <3 :)

  • Reply
    Riikka
    6.8.2014 at 17:08

    Kaunis mekko. Mut millaset rintsikat sul on tuolla alla?

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 17:28

      Mulla on niin pieni etuvarustus, etten tarvinnut tuonne mitään alle :D Jos laittaisin mekon juhliin pistäisin sellaiset fileet tai sitten sellaiset tarralaput peittämään kriittiset paikat, ettei käy vahinko vilautuksia :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *