5.8.2014

Black & White

blackandwhite8blackandwhite7
blackandwhite3
blackandwhite4
blackandwhite5
blackandwhite2
blackandwhite6
blackandwhite1
blackandwhite9
Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Zara (vastaavat täällä)

Housut: Zara (vastaavat täällä)

Toppi: Zara (vastaava täällä ja täällä)

Aurinkolasit: Ray Ban *@Fashionstore täällä , täällä ja täällä

Laukku: Chanel 

Rannekoru: Lahja ystävältä

(giveaway*/adlinks)

Tuttua ja turvallista, mustaa ja valkoista! Tässä asussa lähdin eilen käymään Salossa. Vaikka Zaran housut ovatkin mukavat päälle, eivät ne näillä helteillä kovin vilpoiset olleet. Siedettävät kuitenkin. Tänään mennäänkin taas treenishortseissa ja topissa;)

Olen ottanut itselleni nyt haasteeksi käyttää mahdollisimman paljon vanhoja vaatekaapista löytyviä vaatteita. Vaikka olo on välillä sellainen, ettei vaatekaapissa ole yhtään mitään päälle pantavaa, löytyy sieltä yleensä kuitenkin muutaman tuskailun jälkeen jotain;) Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän syksyä ja talvea varten uusia juttuja (tulee muuten olemaan tooooosi vaikeaa). Kunhan saan aikaa niin ajattelin tehdä erilaisia postauksia joistakin vanhoista vaatteista, joita koitan yhdistellä mahdollisimman monella tavalla. Koitan saada loppuvuoteen mennessä vaatekaapin myös mahdollisimman tyhjäksi ja luopua kaikesta mitä en käytä tarpeeksi. Ajatukset ovat vahvasti jo ensi vuoden vaihtoonlähdössä;)

Nyt säntään hoitamaan kaupungille asioita ja palaan taas illemmalla blogin puolelle. Ihanaa tiistaita kaikille <3

Mitä mieltä olette tämän kerran B&W asusta?? :)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Milla
    5.8.2014 at 12:39

    Ihana asu ja näytät upealta, kuten aina :)

    • Reply
      Mona
      5.8.2014 at 12:54

      Voi kiitos paljon Milla <3 :)

  • Reply
    Jaana
    5.8.2014 at 12:57

    Tsemppiä shoppailulakkoilulle….tai vähentämiselle :) Mä oon pitänyt itselleni yleistä shoppailulakkoa jo pidemmän aikaa (pari vuotta) Jotenkin alkoi tuntua, että niitä vaatteita on ihan älyttömät määrät ja sitten kuitenkin roudasin jatkuvasti kirpparille myyntiin vaatteita, joita en ollut käyttänytkään, kuin muutaman hassun kerran. Päätin alkaa harkitsemaan ostoksiani ihan yleisesti tarkemmin, mistä alkoi seurata se, että silloin kun ostan, niin ostan ihan oikeaan tarpeeseen, tarkasti harkiten ja tällöin mielellään panostaa vähän laadukkaampiin vaatteisiin, jotka sitten kestääkin niin paljon parempana pidempään.

    Samaan aikaan, kun se kaikenlainen shoppailu on jäänyt pienemmälle osalle yleensäkin elämässä, niin on herännyt entistä enemmän huomaamaan kaiken muun mahtavan, mitä ympärillä on – luonto, ystävät, perhe ja kaikenlainen tekeminen, juttelu, askartelu ja puuhastelu on sellaista, mihin on avautunut silmät paljon isommalle. Vaikka ostelu ei ikinä mikään varsinainen ongelma ole ollutkaan ja ystäviä ja perhettä olen aina ennenkin pitänyt valtavan arvokkaina, niin siltikin jotain extraa tähän kaikkeen on tullut sen seurauksena, että ostan vähemmän….. Aika mielenkiintoinen yhtälö :)

    Siltikin edelleen rakastan kauniita vaatteita. Ostosten rajoittaminen ei itselleni tarkoita sitä, ettenkö saisi joskus nettikaupoissa surffailla ja ostoskoriinkin juttuja klikkailla. Ehkä parhaiten asiaa kuvaa kuitenkin, jos sanon, että shoppailu on omalla arvoasteikollani väistynyt muutaman muun asian ja tekemisen tieltä vähän alemmas :)

    • Reply
      Mona
      5.8.2014 at 15:21

      Voi hitsit, vastailin sulle tähän, mutta sivut näyttää jumittavan ja kommentti meni tuhkana tuuleen.:/
      No mutta siis uusi yritys!
      Oon niin sun kanssa samoilla linjoilla. Ihanaa ajatuksen juoksua – kiitos hurjasti sun kommentista:)
      Less is more todellakin. Sitä tulee niin paljon parempi mielikin,kun ostaa harkitusti jotain ja sitten vielä käyttää pitkään. Vaikka mä kovasti rakastankin kaikkea kaunista niin kyllä se tosiaan on niin, että vähempikin riittää:) Vaikka myönnän, et tuskaa tuottaa välillä, kun herättää itseään ajattelemaan heräteostosta tehdessä :D Siinä hetkellä olis vaan niin paljon helpompi suunnata kassan kautta kotiin :D V Tää on aihe mistä vois kirjotella pohdiskelevampaakin postausta joskus.
      Haleja sinne ihanalle <3 <3

  • Reply
    SuviAnni
    5.8.2014 at 13:19

    Juu, ehdottomasti sitten raporttia tästä vaatekaapin tyhjennysprojektista! Ja myös vinkit vaatteiden erilaiseen yhdistelyyn kiinnostaa :) Toivoo toinen, joka saman projektin parissa häärii, tavoitteena määriltään noin 100-120 vaatekappaleen (poislukien alus-, koti-, urheilu- ja mökkivaatteet) kaappi, josta löytyisi aina mieluista päällepantavaa.

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 08:10

      Loistavaa, palaan siis aiheeseen blogissa vielä syksymmällä :) Pitäiskin itsekin joskus muuten laskea vaatekappaleet….

      • Reply
        SuviAnni
        6.8.2014 at 09:41

        Ensimmäisen kerran kun laskin, järkytys oli suuri :/ Lähdin jostain 350+ tilanteesta (ja olin ajatellut ettei mulla nyt niiiiin paljon vaatteita ole), nyt usean karsimiskierroksen jälkeen tilanne on nyt jossain 160-170. Olen pitänyt karsimiskertojen välillä aina muutaman kuukauden taukoa ja kummasti siinä ajassa sitten huomaakin, että eipä tuota ja tuota vaatetta tule kuitenkaan juurikaan käytettyä, vaikka karsimisen lopuksi oli ehdottomasti sitä mieltä, että nämä kaikki jäljelle jääneet kyllä tarvin :)

        • Reply
          Jonttu
          6.8.2014 at 16:20

          Tämä olisi todella mielenkiintoinen postaus. Siis missä olisi laskeskeltu vaatteiden määrää. Siihen voisi liittää myös vaatepohdintaa yleisestikin?

          • Mona
            6.8.2014 at 16:25

            Tää olisi kyllä melkoinen haaste itselle :D Mutta lupaan ainakin yrittää toteuttamista!!! :)
            Kiva kuulla taas susta Jonttu :) <3 Miten sun kesä on mennyt? :)

          • Jonttu
            6.8.2014 at 17:25

            Hujahtanut aika pitkälti ohi työkiireiden merkeissä. Loma on vasta edessäpäin.

          • Mona
            6.8.2014 at 17:28

            Oi no mut loma edessä päin on ihan täydellistä!! :) Mahtavaa alkavaa lomaa siis :)

  • Reply
    armi
    5.8.2014 at 21:19

    ihana asu!! :) voi kun mäkin jaksaisin panostaa vaatteisiin ja asuihin noin paljon, mulla kesällä on nyt ollut vaan onlyn raitatrikoomekko erilaisten korujen ja kenkien kanssa, kun pitää laittaa pesuun niin oon random paita päällä kotosalla vaan ja kun mekko kuivana niin taas mennään … onneksi talvi tulee, pukeutuminen on niin paljon helpompaa mulle sillon :D
    ootko muuten joskus tehnyt postausta sun ruokavaliosta? niinkun et miten ja miks se on rakennettu just tolleen niinku on jne. ? :) jos et niin ois mielenkiintosta lukea vähän syvempiä ajatuksia siitä !! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *