29.7.2014

Bootz.com alen loppukiri

Alen viimeisiä viedään! Monia tuotteita on alennettu yhteistyökumppani Boozt.com:lla jopa 70%:lla. Keräsin jälkeen omia suosikkejani tänne. Kannattaa tsekata omat koot aleiden puolelta tuotteista ja tehdä huikeita löytöjä! :) Myös merkkituotteita (oma suosikkini By Malene Birger) on alennettu reiluin prosentein.

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. /9.

 

(Boozt.com Adlinks/Mainoslinkit)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jonttu
    29.7.2014 at 18:04

    Haluaisin kysyä, mikä tehosekoitin/blenderi teillä oli käytössä ennen Vitamixiä. Oliko hyvä? Itselläni etsinnässä edullinen ja hyvä tehosekoitin.

    • Reply
      Mona
      29.7.2014 at 18:43

      OBH Nordikan blenderi. Mulla ei valitettavasti siitä oo juurikaan hyvää sanottavaa :( Itseasiassa niitä ehti olla kaksi ja molemmat meni tosi lyhyellä ajalla rikki.. Oli varmaan kyllä mussakin vika, mutta tosiaan mun käytössä ne ei kestäneet.
      Paremmaksi koin pamiksin sauvasekoittimen, jolla ennen vitamixia surautin pirtelöt. Tosin sekin on pikkusen epäkäytännöllinen.
      Jos jollain hyviä vinkkejä niin laittakaahan tulemaan! :)

      • Reply
        Jonttu
        29.7.2014 at 19:02

        Kiitos. Vahvisti käsityksiäni, nimittäin tuosta teidän edellisestä olen kuullut varoituksia.

        • Reply
          Mona
          29.7.2014 at 19:05

          Joo tosiaan kaksi mennyt rikki ja harmitti kyllä aika paljon:/ Toki sillä varmasti ihan perus pirtelöt surauttelee hyvin, mutta jos hiukankin on joukossa jäisempiä marjoja tms, niin varovainen saa olla…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *