26.7.2014

Kesäasuja

Kesä on nyt täydessä vauhdissa ja saamme Suomessakin nauttia vihdoin ihanasta keleistä. Keräsin kesäisten ilmojen kunniaksi inspiraatioksi asukokonaisuuksia yhteistyökumppaneiden sivuilta.

Pyrin poimimaan mahdollisimman paljon silmää miellyttäviä tuotteita aleiden puolelta. Merkkasin mainoslinkkien perään vielä tuotteen aleprosentin, josta erottaa mitkä ovat alessa ja mitkä normaalihintaisia. Tällä kertaa kokonaisuuksiin pääsi poikkeuksellisen paljon väriä. Kyllä tuo aurinko vaan saa jo mielessäkin ihmeitä aikaan ja tekee mieli vetäistä päällensä värikkäitä ihanuuksia:)

Kengät Gardenia -30% // Paita Tibi -70% // Housut Soft Rebels -70% // Laukku Michael Michael Kors // Aurinkolasit Ray Ban

Raikkaan vihreän kaveriksi sopii mielestäni loistavasti kontrastia tuomaan kunnon lohenpunainen. Asusteina väriläiskä on hillitty, mutta tuo kuitenkin särmää kokonaisuuteen.  Mustat kangashousut ovat omalla ostoslistallani. Monivärisiä löytyy jo kaapista, mutta tällaiset perus mustat haluan vielä ehdottomasti niiden joukkoon. Kollaasissa näkyvät punaiset Ray Ban aurinkolasit ovat muuten ihan mega ihanat!! Sain samalaiset Fashionstorelta ja ne on heittämällä tämän hetken suosikkini. Ihanan kevyet ja tuovat kivan piristyksen kasvoille. Noita ei tainnut olla enää monia jäljellä, joten kannattaa olla nopea mikäli halajaa samat.

Kengät Apair -50% // Maxi mekko Tibi -70% // Bikinit Ichi -20% // Laukku Rebecca Minkoff -18% // Rannekoru Pieces -15% // Rannekoru Dyrberg Kern

Mintunvihreä on niin suloinen väri. Tibin maxi mekko on ehkä just eikä melkein täydellinen. Nyt se on myös todella hyvässä alessa, vaikka hintaa sillä edelleenkin on paljon.  Kesäisen maxin alle voi hyvin laittaa hellepäivinä kevyet bikinit alle. On sitten suoraan valmis siirtymään rannalle ;)

Hattu MJM -30% // Kengät Tamaris -60% // Playsuit Vero Moda -20% // Laukku Chloé – 30% // Rannekoru Pieces -15% // Rannekoru Pieces

Playsuittia ei vielä omasta kaapistani löydy, mutta kovasti olen sellaista haaveillut. Korallinpunainen yksilö on upea ja korostaisi kauniisti päivettynyttä ihoa. Yhdessä bootsien kanssa kokonaisuudesta tulee kivan boheemi ja rento. Hattu vielä päähän ja ranteisiin paljon koruja niin rento kokonaisuus on valmis.

Mikä näistä on teidän suosikki? :)

Ps. Boozt.com:lla on vielä alet menossa ja viimeisiä viedään. Paljon ihania juttuja jopa 70% alennetuin hinnoin. Kannattaa siis tsekata löytöjä täältä!! :)

(Adlinks/Mainoslinkit)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Pinja
    26.7.2014 at 17:00

    Mun on jo pitkään tehny mieli jotain ihanaa playsuitia, mutta toistaseksi en ole saanut sellaista ostettua. Toi punainen yksilö on kyllä aika ihana :)

    • Reply
      Mona
      28.7.2014 at 09:37

      Toi on kyllä super söpö ja etenkin väri on ihana :) :)

  • Reply
    Kristiina
    26.7.2014 at 18:56

    Mulla on playsuit, ollu päällä tasan kerran.. Haha sen kanssa on niin hankala mennä vessaan :D hih :D Toi korallinpunainen on upea, mutta nyt onneksi järki voittaa :D

    • Reply
      Mona
      28.7.2014 at 09:38

      Niin totta :D Sama homma ihan perus jumpsuiteissa:D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *