26.7.2014

Kesän suosikkiasukuvat: Tallinn Outfit

Pitkästä aikaa asukuvia kehiin. Hävyttömän pitkä aika mennyt jo edellisten ottamisesta. Toisaalta myönnettäköön, että heinäkuun ajan pukeutumisinspiraatio on ollut todella nollassa ja päälle on päätynyt aina ne kaikkein mukavimmat vaatteet, jotka ensimmäisenä kaapista tulee vastaan. En ole juuri mitään nyt viime aikoina shoppaillutkaan, joten vaatekaapissa on muutamia hellevaatteiden mentäviä rakoja. Taidan kuitenkin jättää hellevaatehankinnat kokonaan tältä kesältä väliin sillä seuraavaksi on tulossa operaatio vaatekaapin tyhjennys ja karsinta. Aloitin operaation jo laittamalla muutamia koruja myyntiin. Korut löytyy täältä.

Nyt kuitenkin alkuviikon Tallinnan reissun asuun! Lähdimme maanantaina aamulaivalla kohti Tallinnaa ja takaisin tulimme tiistai-iltana. Mukava miniloma perheen kanssa. Mukana oli Eetun lisäksi nimittäin Äiti, isäpuoli ja veli tyttöystävänsä kanssa.

Tallinnassa aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja saimme seuran lisäksi nauttia hyvästä ruuasta. Kaiken kaikkiaan kiva pikavisiitti Tallinnassa. Pitäisi useammin tehdä tällaisia lyhyitä reissuja :)

Tiistaina kävelimme ja kiertelimme ympäri Tallinnan vanhaakaupunkia. Eetu otti asukuvat ennen kuin suuntasimme lounaalle, vaikka aamupäivällä olin vannottanut, että musta ei kuvia oteta, kun on niin rähähtänyt olo univelasta. Ja voi pojat miten iloinen olinkaan näistä kuvista!! :D Näköjään parhaat kuvat tulee silloin kun niitä ei liikaa suunnittele. Eetu sai vangittua valot ja värit näihin kuviin mun mielestä ihan täydellisesti. Mun hikinen ja rähähtänyt naama yhdessä pörrösen tukan kanssa katoaa upeiden kuvian valoihin :D Kiitos vaan murulle <3 <3 :) Hyvin onnistuneista kuvista tulee vaan niin äärettömän hyvä fiilis. Toista on niinä päivinä, kun tuntuu, että jo pelkkä poseeraaminen kameralle on järkyttävän työn takana.

Tässä siis iso liuta kuvia Tallinan asusta.

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Converse (täällä)

Housut: Kocca @Le Follie (vastaavat täällä, täällä ja täällä)

Paita: Gina Tricot ( vastaava täällä, täällä ja täällä)

Neule: Massimo Dutti (vastaava täällä, täällä ja täällä)

Laukku: Chanel (vastaava täällä ja täällä)

Aurinkolasit: Ray Ban @Fashionstore* (vastaavat täällä)

(giveaway*/Adlinks)

Ai niin yksi hehkutus vielä kuvien lisäksi!! ;) Nimittäin olin tänään AAMULENKILLÄ!!! Ihan oikeasti minä aamulenkillä:D Ei ole mikään perus matemaattinenkaava tuo yhtälö ;) Hitsit miten hyvä olo tuli ja päätin taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja ainakin kuvitella itseni joka aamu vastedes lenkille..

Nyt päivä menee töiden ja siivoilujen parissa. Illalla saadaan Eetun veli ja hänen tyttöystävänsä meille yöksi ja huomenna on vihdoinkin suloisen kummitytön ristiäiset <3 Ihanaa, että pikkuinen saa vihdoinkin nimen:)

Kuullaan pian ja mitä mahtavinta ja lämpimintä viikonloppua kaikille!

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Enni
  26.7.2014 at 12:12

  Kauniita kuvia! Jäin tuijottamaan sun täydellisiä käsivarsia :D

  • Reply
   Mona
   26.7.2014 at 12:37

   Hih, voi kiitos vaan Enni !! <3 Tais olla kuitenkin käsivarretkin Eetun taidonnäyte siitä mihin valolla voi kuvissa vaikuttaa ;)

   • Reply
    Enni
    26.7.2014 at 23:23

    Haha! Mutta toisaalta se mitä kuvassa näkyy on siis mahdollista ja sellaiselta näytät! ;)

 • Reply
  Reetta
  26.7.2014 at 15:42

  Ihana asu sulla ollut ja printtihousut sopii tosi hyvin sulle :)

  • Reply
   Mona
   26.7.2014 at 16:34

   Kiitos paljon Reetta <3 :)

 • Reply
  Tipulandia
  27.7.2014 at 12:56

  IHANA !! <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *