27.7.2014

Yellow Midi Skirt

Midi mittaiset hameet ovat ihan hurauttaneet mun pään. Tilasin alkukesästä Asokselta muutaman ja nyt mieli tekisi hamstrata midi hameita tusinoittain lisää. Asoksen valikoima on näiden suhteen ihan lyömätön!! Mikäli olet siis hametyttö, suosittelen erittäin lämpimästi tsekkaamaan Asoksen valikoiman täältä (adlink) :)

Kevyet midi hameet ovat ihan täydellisiä nyt helteillä, sillä ne ovat mukavan viileitä päällä. Oma keltainen yksilöni tosin houkuttelee kaikki mahdolliset ötökät kimppuun, joten siitä vähän miinusta ;)

Silmillä on uudet I-H-A-N-A-T Ray Ban aurinkolasit, jotka sain Fashionstorelta (adlink). Nämä ovat jotain ihan täydellisyyttä. Arskat ovat super mukavat päällä, koska ovat todella kevyet. Tykkään myös älyttömästi näiden punaisesta väristä, joka tuo aina asuun kuin asuun vähän piristystä. Tosin nyt tämän mallin makuun päästyäni voisin kyllä hankkia laseja useammassa värissäkin.

Kuumilla ilmoilla huomaan, että korujen käyttä on välillä hankalaa. Paksut korut hiostaa ihan hurjasti ja hankaa ihoa. Olenkin käyttänyt nyt vain kevyitä rannekoruja paksujen statement kaulakorujen sijaan.

Kuvat, Coco Sweet Dreams 

Hame: Asos ( sama täällä, vastaava täällä, täällä ja täällä)

Paita: Zara (vastaava täällä)

Kengät: Zara (vastaavat täällä)

Laukku: LV (vastaava täällä ja täällä)

Aurinkolasit: Ray Ban @Fashionstore* (täällä)

(giveaway*/Adlinks)

Mitäs mieltä olette tästä vähän räikeämmästä midi mittaisesta hameesta?:)

Kurkatkaa myös tämän kesän omat suosikkiasukuvani aikaisemmasta Tallinn Outfit– postauksesta täältä ja kesäasuinspiraatiota alepoimintoineen tästä postauksesta! :)

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille! Kuullaan pian.

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Elisabeth
  27.7.2014 at 10:13

  Ihanan pirteän värinen hame! Itse olen yrittänyt löytää juuri midihameita Helsingistä, joten kiitos vinkistä. Pätkälle (kuten minä) on vaikeata löytää nimittäin maxihametta, joten midit toimisivat paremmin.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   28.7.2014 at 09:25

   Mahtavaa jos oli vinkkiä! :)
   Tällaiset midit on kyllä super kivoja:)

 • Reply
  LeAnn
  27.7.2014 at 10:34

  Ihana, kaunis Mona! ♡ Aivan upealta näytät. Sinulle midimittainen hame sopii ihanasti. Minun jalkani ovat sen verran ikävän malliset, etten midimittaista voi käyttää… Värinon muuten myös pirtsakka. Tykkään! :-)
  Ihanaa aurinkoista päivää kaunotar! ♡

  • Reply
   Mona
   28.7.2014 at 09:27

   Voi kiitos paljon ihanuus <3<3:) Midi tosin vaatii mulla korkkarit alle, etten ihan tapilta näytä, mutta toisaalta eipä sekään nyt niin vaarallista oo :)
   Ihanaa alkavaa viikkoa sulle itse aurinko <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *