15.7.2014

VIDEO: Clarins Everlasting VS Lumene CC Cream

Clarins Everlasting VS Lumene CC Cream

Ihana Katja kyseli aikaisemmassa videopostauksessa Clarinsin Everlasting meikkivoiteen ja Lumenen CC voiteen eroja. Päätinkin tehdä aiheesta ihan oman videon niin, että meikkaan toisen puolen kasvoista Clarinsilla ja toisen Lumenen CC:llä. Meni kyllä kuvaaminen (taas) ihan pelleilyksi. Aika paljon sai leikellä lopulliseen versioon videota :D Välillä lenteli peilit ja välillä kamera…

Ja miten sitä aina onnistuukin noihin aloituskuviin saamaan kaikkein koreimman ilmeen?! :D Youtube antaa 3 vaihtoehtoa valita aloituskuvaksi ja niistä jokainen on poikkeuksetta melko omalaatuinen.. Jos jollain on näppärä vinkki antaa tuohon miten sen pystyy itse valitsemaan täysin niin vinkit otetaan ilolla vastaan;)

Videoiden muokkaus on muuten ihan hurjan hauskaa puuhaa vaikkakin vie aikaa tuhottamasti. Otankin nyt tavoitteeksi harjoitella  mahdollisimman paljon (liikenevän ajan puitteissa) videoeditointia. Tammikuussa olemme nimittäin lähdössä pidemmäksi aikaa reissuun ja tuolloin olisi ihan huikean kiva jakaa kuulumisia ja fiiliksiä enemmänkin videoiden muodossa. Päädyin myös harkitsemaan paremman muokkausohjelman ostamista.. Macbookin omalla iMoviellakin pystyy tosin tekemään vaikka mitä, kunhan vaan oppii kaikki kikat. Tällä hetkellä eniten kutkuttaisi Applen Final cut pro X. Jos jollain on siitä kokemusta, olisi tosi kiva kuulla mielipiteitä:)

Clarins Everlasting VS Lumene CC Cream

Niille, jotka eivät jaksa videota katsoa mainittakoon, että olen erittäin tykästynyt kumpaiseenkin tuotteeseen. Clarins on päässyt luottotuotteiden asemaan, mutta toisaalta tuo Lumene on taas erityisesti kesällä super kiva ja helppo. Clarins jättää aavistuksen mattaisemman lopputuloksen ja peittää ihan hivenen enemmän. Lumenella taas saa enemmän hehkua kasvoille.

Itselläni on tällä hetkellä etenkin poskissa paljon peitettävää ( heti huomaa ihossa, kun on tullut syötyä enemmän maitotuotteita:/ ), joten siksikin varmasti tykkään vähän enemmän Clarinsista. Tasaisemmalle iholle Lumene on aivan huippu!

Toivottavasti tästä videosta oli vinkkiä jollekin! :) Kuullaan pian!

Ps. Käykäähän tilaamassa Youtube kanava täältä, niin videot näkyy livenä ennen blogia :)

(Lumenen tuotteet saatu blogin kautta!)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Katja
  15.7.2014 at 21:34

  Hei olipa huippukiva yllätys, että olit oikein tehnyt videon näistä kahdesta meikkivoiteesta! Videosta sai kyllä kivasti vinkkiä varsinkin, kun sulla on melkolailla samanlainen iho kuin mulla (hieman epätasaisuutta ja samanlailla poskissa peitettävää) – eli kiitoksia kovasti tästä! Pitänee tosiaan hakea Clarinsilta testeri kotiin ja kokeilla vielä omalle iholle. :)

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 21:28

   Kiitos Katja sulle, postausvinkistä!!! :)Tosi tosi kiva jos videosta oli hyötyä:) Kerrohan sit mitä tykkäsit tuosta Clarinsista:)

 • Reply
  Tipulandia
  15.7.2014 at 22:10

  Hihi ihana olet Mona liikkuvassakin kuvassa!! :D Ja nuo hiukset….. <3

  • Reply
   Mona
   15.7.2014 at 22:33

   Hih:D Kiitos kaunis <3 :) Hiukset on muuten tässä suoristettu ja alla on yks ihan über loisto tuote, jolle menee kyllä nyt kiitos. Siitä pitäneekin tehdä seuraava videopostaus;)

 • Reply
  Mankka
  15.7.2014 at 23:56

  Ihanat nuo alun moovit ja loppu :)

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 21:28

   Hihi :D Melkosta sättäämistä oli taas ;)

 • Reply
  Empressfleur
  16.7.2014 at 08:34

  Kiitos Mona taas ihanasta videosta! Täytyykin käydä nappaamassa tuo Clarinsin testeri kotiin ja testailla sitäkin (hain justiinsa CC-voiteen testererin) :) En ole nimittäin kokeillut tuota CC-voidetta vaikka olen sitä kuullut paljon kehuttavan.

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 21:29

   Mahtavaa, jos tästä oli vinkkiä!!! :) Ehdottomasti käy hakemassa testiputelo myös tuosta Clarinsista :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *