16.7.2014

Täytetty kesäkurpitsa

Eetu loihti mulle yksi päivä todella hyvän lounaan puolikkaasta kesäkurpitsasta. Tämä oli sen verran helppo ja hyvä setti, että ajattelin jakaa reseptin teidänkin kanssa. Eetu itse on edelleenkin blogitauolla, mutta koitan kovista tsempata häntä taas innostumaan puuhasta;)

Kesäkurpitsanhan voi täyttää ihan mielensä mukaan, mutta nämä täytteet upposivat ainakin tälle herkkusuulle alta aikayksikön.

Tarvitaan siis puolikas kesäkurpitsa, mozzarella juustoa, tomaattia ja palvikinkkua. Kesäkurpitsasta koverretaan keskeltä siemenet pois ja päälle laitetaan kinkkusuikaleet, tomsut ja mozzarella. Päälle voi sitten laittaa ihan oman maun mukaan mausteita (suolaa, pippuria, valkosipulia, basilikaa yms). Koko komeus laitetaan uuniin reiluun 200°:seen ja annetaan olla sen aikaa, että pinta näyttää kauniin kullanruskealta. Loistava vaihtoehto niin vähähiilarisen ruokavalion noudattajille, gluteenittomille, että viljattomille! :)

Herkullista tiistaita kaikille!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    LeAnn
    16.7.2014 at 14:08

    Sinulla taitaa olla aika gourmetkokki kotona. ;-) Ihania juttuja kokkaa ja mahtavaa, kun jaksat niitä tännekin laittaa. ♡ Kokeiluun menee! :-)

    • Reply
      Mona
      17.7.2014 at 21:10

      Hih:) Ehdottomasti laitan, kunhan saan reseptit udeltua kokilta;) Kerrohan sitten mitä tykkäsit!! :)

  • Reply
    Mate
    16.7.2014 at 21:43

    Tämä menee kyllä heti kokeiluun. Ihan hirveä ikävä kunnon kokkailuja kun olen vaihdossa ja 9 kk elänyt pelkän mikron ja keittolevyn kanssa. Alkaa ideat loppumaan ruuanlaitossa, kun mitään ei voi pannulla paistaa (ei ole toimivaa paistinpannua ja induktioliedelle ne maksaa niin paljon) eikä pistää uuniin.

    • Reply
      Mona
      17.7.2014 at 21:12

      Oi no mut sit kotiin palattua tuntuu taas ihan luksukselta kaikki keittiövälineet :D
      Mä kans mietein jo, että kun lähdetään vaihtoon ni vitamixia tulee ainakin ikävä :D

  • Reply
    Pekka Kirveskoski
    4.9.2014 at 13:01

    Osta perunii, porkkanoita ja kukkakaalia. Tallinnalaisen tölkkilihan kanssa niistä saa aina ruoka-annoksen maukkaan kastikkeen kera kun lisää hiukan yrttilöitä

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *