15.7.2014

Shampoo, hoitoaine ja tehohoito

Arvostelussa tällä kertaa hiustenhoidon perustuotteita: huuhdeltava hoitoaine, naamio ja shampoo.

Olen edelleen luomutuotteiden kannattaja mitä kosmettiikkaan tulee, vaikka kotoa löytyy paljon ei luomuakin. Ihonhoitotuotteissa olen siirtynyt suurimmilta osin luomuun, mutta meikit ja hiustenhoitotuotteet ovat vielä pääosin ei luomua. Erityisesti juuri hiustenhoitotuotteissa olen kokenut haastavaksi löytää sopivat tuotteet. Viimeksi kirjoitin arganöljystä, joka edelleen on tykkäyslistallani. Postaus arganöljystä ja luonnonmukaisten hiustenhoitotuotteiden pohdinnasta löytyy täältä.

Lukijoiden vinkistä ja äidin suosittelemana kokeilin hiljattain Madaran Nourish and Repair hoitoainetta ja tykkäsin tuotteesta. Koko hoitoaine tuli käytettyä loppuun ja olin pääpiirteittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Miinuksena heti ensimmäisenä mieleen tuli tuotteen “riittämättömyys”.  Purkki loppui mielestäni normaalia nopeammin ja tuntui, kuin ainetta olisi pitänyt laittaa extra paljon. Hiuksista se teki kyllä pehmeät ja helposti harjattavat. Tämä Madaran hoitoaine on mielestäni hyvä perushoitis, jota on hyvä käyttää esimerkiksi yhdessä erilaisten hiusnaamioiden kanssa. Kovin huonokuntoisille hiuksille en tätä välttämättä lähtisi suosittelemaan. Vaikka omat hiukseni hyvässä kunnossa ovatkin, kun en niitä laisinkaan värjää, kaipaan silti erityistä kosteutusta ja hoitoa hiuksille. Aivan suosikkien tasolle tämä hoitoaine ei siis yltänyt, mutta on kuitenkin varmasti yksi parhaimmista kokeilemistani luomuhoitoaineista. Ajattelinkin, että käytän tätä jatkossa rinnakkain, jonkun hoitavamman tuotteen kanssa. Eli tulen jatkossa vielä hankkimaan kyseistä tuotetta lisää kotiin. Itse ostin nyt tuotteen Ruohojuuresta, jossa onkin hyvä valikoima muitakin Madaran tuotteita. Vastaava Madaran hoitoaine Eco Hair Colour & Shine löytyy kohtuullisella hinnalla myös feeluniquen sivuilta täältä. Itse usein tilaan juuri kyseistä nettikaupasta tai sitten Beauty Baysta tai lookfantasticilta hiustenhoitotuotteet.

Seuraavaksi uutuustuote Goldwellilta, jonka olen saanut blogin kautta. Tämä Kerasilk Deep Smoothing mask on ihana ihana tuote, joka todella saa hiukset samettisen pehmeiksi! Olen testannut tämän merkin samaa sarjaa useampaa tuotetta ja voin kyllä lämpimästi suositella näitä niille, jotka haluavat extra hoitoa hiuksille. Erityisesti juuri tämä naamio oli mieleeni. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi kerran viikossa tai sitten kuurina niin kuin itse tein. Tämä tuote on suunniteltu täydentämään Kerasilk hoitoa, jossa itsekin talvella kävin. Muistatteko, kun kirjoitin aiheestä Kampaajalla – postauksessa? Lupasin tuolloin kirjoitella tarkemmin fiiliksiä vielä myöhemmin hoidon kestosta ja tyytyväisyydestä. Olen nyt vasta alkanut huomata, ettei samaa kiiltoa ole enää hiuksissa. Loistavasti on tulos siis kestänyt ja olin kyllä kaikinpuolin erityisen tyytyväinen hoitoon. Hiusten käsitteleminen oli hoidon jälkeen tosi helppoa ja hiukset tuntuivat erityisen hyväkuntoisilta.

Tässä naamiossa ainoita miinuspuolia on vähän turhan vahva tuoksu omaan nenääni ja sitten tietty luomuttomuus :D Onko se edes sana? :D Voi, kumpa vastaavia loistavia tuotteita löytyisi myös luomuna.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä uusi shampoo, jonka juuri hetki sitten tilasin feeluniquelta ihanan ystäväni Vesnan suosittelemana. Kyseessä on Keracare hydrating detangling shampoo, joka ei sisällä lainkaan sulfaattia. Sulfaattihan tekee esim juuri shampooseen sen, että se vaahtoaa. Tämä tuote ei siis vaahtoa normaaliin tapaan, mutta siitä huolimatta jättää todella puhtaan tunteen hiuksille. Tästä aiheesta pitää vielä kirjoittaa ihan erillinen postaus, mutta sitä ennen kannattaa käydä lukaisemassa esimerkiksi täältä juttua tarkemmin sulfaatista shampoossa. Olen ehtinyt käyttää tätä tuotetta vasta hetken, mutta jo nyt olen ollut todella tyytyväinen shampooseen. Hinta on naurettavan pieni moniin aikaisempiin suosikkeihini verrattuna. Tuote löytyy esimerkiksi täältä. Mikäli kärsii erityisen kuivasta päänahasta suosittelen ainakin siinä tapauksessa ehdottomasti testaamaan tätä tuotetta. Itse uskon, että tämä tulee pysymään omassa kosmetiikkakaapissani pitkään ja pääsee varmasti suosikkien joukkoon. Iso kiitos Vesnalle loistavasta vinkistä. Tämä kaunis ystäväni on aloittamassa mahdollisesti myös omaa blogiaan ja lupaan tulla hetimiten vinkkaamaan siitä myös tänne. Hän on intohimoinen kosmetiikkafani ja pursuaa hurjasti ihan mielettömiä vinkkejä. Hänen kanssaan onkin aivan parasta höpötellä kaiken maailman kosmetiikkaputeleista:) Vesnan blogia siis odotellessa;)

Löytyykö näistä teille tuttuja tuotteita?

(Feelunique&BeautyBay/Lookfantastic Adlinks/Mainoslinkit)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mami
  15.7.2014 at 07:50

  Jännä juttu, sillä minulla tuo Madaran hoitoaine tekee hiukset todella pehmeiksi ja erityisesti jos käytän sitä reippaalla kädellä jopa liiankin lattanaksi. Eli käytössäni tuo putilo kestää vaikka kuinka kauan ja suht pieni määrä riittää.

  Oliko sulla Mona tuota Madaran kiilto shampoota? Ajattelin josko toisi sitä kaivattua kiiltoa myös ja olisi luomua… Ja yllärinä… Ihan Prismasta ostin kokeeksi Santen kiilto shampoota ja olin siihenkin todella tyytyväinen

  • Reply
   Mona
   17.7.2014 at 21:30

   Hmmm. Ehkä mä oon vaan tottunut överi hoitaviin ;D ;D Tuota Santea pitää kyllä kokeilla vielä!!! :)

 • Reply
  Vesna
  3.8.2014 at 18:47

  Glad you like the shampoo! :) I don’t know why I just noticed this post, I must be blind!
  <3 <3 <3

  • Reply
   Mona
   3.8.2014 at 18:47

   <3 <3 Can't wait your blog honey <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *