14.7.2014

Maanantain treenit

Olen tainnut aikaisemminkin todeta, että mun mielestä maanantai on aina viikon paras päivä ja se on myös paras päivä treenata. Rakastan uuden viikon fiilistä ja viikon ekan treenin tuomaa hyvää oloa. Tänään aamulla ohjelmassa oli Kaylan 8 viikon arms & abs treeni. Iltapäivällä lähdin vielä kevyelle 50 minuutin kävelylenkille. Ulkona oli ihan täydellinen auringonpaiste, joten lenkki oli varsin mukava ja samalla tuli saatua vähän väriä taas pintaan:) Lenkin jälkeen tein vielä lyhyen jalkatreenin Tone It Up sivuston ohjeilla. Rakastan tuota sivustoa!! Karenan & Katrinan pitämä sivusto on täynnä super kauniita kuvia, herkullisia reseptejä ja hauskoja treeniohjeita! Noita treenejä voi hyvin ujuttaa päiviin Kaylan treenien oheen. Suosittelen tosi lämpimästi kurkkaamaan (löytyy täältä). Inspiroituminen on taattua ja alkaa heti tehdä mieli lähteä lenkille tai aloittaa jumppa! :)

Itse tein tämän Katrinan ohjaaman setin iltapuhteeksi. Tuntui jaloissa ja hyvä hiki tuli pintaan!! :) Kaylan treeneissä seuraavaksi jalkapäivä on vasta perjantaina, joten tälle oli loistava väli tänään.

[youtube width=”700″ height=”500″]https://www.youtube.com/watch?v=5E4AriTDjEA#t=623[/youtube]

Mikäli jollakin on tänään ollut vetämätön olo, eikä ole huvittanut lähteä lenkille tai salille, niin suosittelen super lämpimästi tekemään nopeasti tuo vajaa vartin jumpan vielä ennen nukkumaan menoa. Olo on ihan taatusti sen jälkeen hyvä!! :) Pienikin treeni auttaa saamaan hyvän fiiliksen ja tuolla tulee taatusti hikipintaan. Lyhyt treeni on aina parempi kuin ei treeniä lainkaan. Iltasuihku treenin jälkeen tuntuu täydelliseltä ja unikin tulee paremmin, kun on saanut vähän verta kiertämään kropassa:)

Oikein energistä ja ihanaa viikkoa kaikille!! <3 :)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *