12.7.2014

Ostokset Oslon lentokentältä

Oslon lentokenttä Gardermoen oli melko pieni, mutta kosmetiikkavalikoima oli hyvä.  Gardermoen Tax free myymälä onkin Euroopan isoin. Itselläni tarttui mukaan muutama kosmetiikka kesää varten. YSL:n Rouge Volupté Shine huulipuna sävy numero 5 oli täydellisen fuksianpunainen ja on juuri sopiva näin kesällä tuomaan raikkautta kasvoille. Clarinsilta nappasin luottotuotteen Ever Matte puuterin. Sävy on 2 ja nimi Ever Matte Mineral Powder compact. Tämä pelastaa nopeat aamut, kun haluaa vain hieman tasoittaa ihonväriä. Nopea sipaisu puuteria kasvoilla ja vola. Clarinsin Ever matte tuotteet on mun ihan suosikkeja. Merkin meikkivoide on aivan über hyvä ja peittää haasteellisemmatkin epätasaisuudet:) Clarinsin tuotteet kamppailevat mielestäni hyvin Estee Lauder Double wear tuotteiden kanssa. Hintaa Oslon kentällä huulipunalla oli norjan kruunuissa 259,- ja puuterilla 239,- (yht. noin 60€)

Ostokset Oslon lentokentältä eivät jääneet kuitenkaan ainoaksi shoppailuksi reissussa vaikka alunperin olin päättänyt olla ostamatta mitään… Näiden lisäksi tuli nimittäin shoppailtua myös yksi kunnon heräteostos… Ja vielä järkyttävän morkkiksen kera:D Harvoin (jos koskaan) poden morkkista shoppailuista, mutta nyt kyllä koin ensimmäistä kertaa sellaisenkin tunteen. Laitan harmittavasta heräteostoksesta kuvia myöhemmin.. Voipi olla, että laitan ne samalla myös jopa myyntiin :D

Onko muita, joille on käynyt reissuilla ärsyttäviä heräteostoslipsahduksia?? :D

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  LeAnn
  12.7.2014 at 12:09

  Kivat kosmetiikkaostokset teit. :-) Huulipuna on kauniin värinen. ♡
  Mutta mikäs oli se morkkisostos? ;-)
  Minulle ei ole tainnut kertaakaan tulla huteja/morkkisostoksia. ;-) Johtuu varmaan osaltaan siitä, että pohdin välillä turhankin kauan ostamista ja sitten se menee ohi… :-) Ehkä enemmin niin. :-)

  • Reply
   Mona
   12.7.2014 at 13:10

   Hih, kuvia tulosta morkkisostoksesta viimeistään huomenna;D Arvauksia?;)
   Ja todellakin on parempi noin päin!!! :D Mä vannon, että täst edes mäkin mietin mielummin liikaa ja menee ohi kuin teen hutiostoksia. Tosin vannomatta paras :D

   • Reply
    Tanja
    12.7.2014 at 18:45

    Veikkaan, että olet ostanut kengät :D

    Mulla on myös joskus morkkiksia. Tai lähes aina, kun ostan oikeastaan mitään. Aina tekee pahaa :D Vaikka kyseessä olisi ihan hyödyllinenkin vaate, asuste tms.

    • Reply
     Mona
     12.7.2014 at 22:03

     Hih, oikeaan osui !! ;D
     Ou nou joka kerta morkkis kuulostaa pahalle :D

 • Reply
  Mapsi
  12.7.2014 at 17:43

  Kivat ostokset olet löytänyt! Mulle käy kyllä valitettavan usien just reissuilla niin, että tulee ostettua niitä 5min päähänpistosta tulevia viimehetken ostoksia. Ja ne kaduttaa jälkeenpäin… Miten sitä reissuilla jotenkin onkin hövelimpi, nooh, kerrankos matkalla nyt ollaan, antaa mennä… -tyyliin.

  Jaa-a, oliskos se sun huti jotkut kengät…

  • Reply
   Mona
   12.7.2014 at 22:06

   Just toi – antaa mennä vaan ku ollaan reissussakin :D :D Käääk tää on kauheeta – mä yleensä oon vilpittömän iloinen kaikista hankinnoista, mut nyt kyllä vaan harmitti äkkipikaisesti tehty ostopäätös :D Hih, oikeaan osui arvaus ;)

 • Reply
  Jaana
  12.7.2014 at 21:30

  Ihanat kosmetiikkaostokset. Voi noita shoppailumorkkiksia oli turhankin tiuhaan about 8vuotta sitten ja sitä ennen. Erityisesti ulkomaan reissuilla tuli “villiinnyttyä” ja ostettua kaikenlaista, mihin silmänsä vaan iski. Kyllä harkinta ja suunnitelmallisuus on valttia tässä lajissa….. Oon tosi ylpeä itsestäni, että olen saanut karsittua turhat (heräte)ostokset lähes täysin pois. Mulla on tosi hyvä olo siitä, että pystyn miettimään nykyään hankinnat ja ostamaan näin laadukasta ja huolella hyvintehtyä tavaraa ja vaatetta oikeaan tarpeeseen. Vain lastenvaatteiden kohdalla on mun heikko piste…..ja mulla kun on vielä kaksi tyttöä….ja tyttöjen,vaatteet on niiiiiiiiiiiin syötävän suloisia…..:

  Nyt heräsi uteliaisuus, mitä ihmettä oot mennyt ostamaan……Oot ollut Norjassa….joten kalastajanhattu?????? ;)

  • Reply
   Mona
   12.7.2014 at 22:08

   Hihhi just toi villiinnyttyä :D :D Mä vannotan kyl nyt etten enää tee huteja;)
   Hih, mä voin vaan kuvitella ton tyttöjen kanssa ostoksissa lipsumisen;) Mulla jo ihan kummitytönkin kanssa sama homma. Huomaan kaupassa katselevani koko ajan kaikkea super über söpöä pikkutyttöjen hepeneitä <3<3<3:)
   Hih, ei ihan kalastajanhattu…;) Menin ja ostin kengät (taas) :D Ihan ku niitä ei olis jo kaappi piukassa :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *