12.7.2014

Kayla Itsines 7 vk takana!

Kirjoitin aikaisemmin Kayla Itsines 12 viikon treeniohjelmasta täällä ja lupasin kirjoitella myöhemmin vielä uudelleen fiiliksiä treeneistä. Sain tänään treeniohjelman seitsämännen viikon tehtyä ja olo on ihan huikea. Hiukan yli puolet ohjelmasta on siis tehty ja tulokset ovat mielettömiä. Oma tavoitteeni ei ole ollut laihtua vaan voida hyvin, vahvistua ja parantaa kuntoa. Ohjelman myötä olenkin ennen kaikkea vahvistunut. Ihan parasta on huomata miten jaksaa tehdä punnerruksia, kyykkyjä yms. paljon nopeammin, enemmän ja puhtaammin mitä ensimmäisillä viikoilla. Yleisliikkeistä puhumattakaan. Olen ihan äärimmäisen tyytyväinen, että tulin aloittaneeksi Kaylan treenit. Uskon, että tämän tyylinen liikunta tulee olemaan osa arkirutiiniani hyvin pitkään. Lyhyet, mutta intensiiviset treenit sopivat omaan arkeeni paremmin kuin hyvin. Näiden treenien jälkeen olo on aina poikkeuksetta aivan mahtava. Treenin ollessa lyhyt on myös helppo pitää se rutiinissa. Mikäli suunnittelee kovin pitkiä treenejä on niistä paljon helpompi lipsua ainakin omassa päässäni.

Kunhan saan taas aikaiseksi voisin tehdä postauksia treenivinkeistä, joita voi tehdä kotonakin. Sain pikkusiskon kuvailemaan erilaisia liikkeitä, joten kuvamateriaalia löytyy jo koneelta hiukan;)

Onko siellä ruudun toisella puolella muita, jotka ovat innostuneet Kaylan treeneistä? :)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Elina
  12.7.2014 at 21:34

  Kotona tehtäviin treeneihin treenivinkit ovat todella tervetulleita :)

  • Reply
   Mona
   12.7.2014 at 22:34

   Mahtava kuulla! :) Kunhan saan kuvista koottua kokonaisuuden kasaan tulee lisää sporttijuttuja:)

 • Reply
  Jaana
  12.7.2014 at 22:16

  Kuulostaapa hyvältä! Sanot, että yksittäinen treenikerta on nopea tehdä. Kauanko käytännössä…..tunti? Tehokas pikatreeni olis erittäin tervetullut tännekin…..

  • Reply
   Mona
   12.7.2014 at 22:33

   Kaylan treenit on aina 7min x 4. 2 erilaista circuittia ja molemmat tehdään kaks kertaa. Eli yhteensä 28 min plus sit mitä menee taukoihin. Mä koitan aina pitää tauot mahdollisimman lyhyinä – maksimissaan noin 1-2min. Ihan törkeen tehokasta ja kivaa!!! :) Liikkeet on välillä super haastavia, mut siinä onkin parasta se kun huomaa kehityksen:) Kannattaa ladata vaikka Kaylan ilmainen 1 viikon ohjelma ja kokeilla tykkäätkö :)

 • Reply
  KatjaNo
  12.7.2014 at 23:22

  Just ois ihan parasta! Kokkeilin just tuota ja latasin sen.. ei vaan tullu perille..olis kyllä ihan mahtava, jos tekisit postauksen juurikin tästä aiheesta. Sun blogi on kyllä kaikenkaikkiaan NIIN mahtava, etten voi pyytää enempää. Ja olen itse kohta 41vuotias, niin aina mielenkiinnolla luen, jos sinulla on kerrottavaa sinun ja äitisi välisistä jutuista..esim vaatteista, meikeistä..tms. Mukava on myös seurata sinun ja Eetun reissuja. Mukavaa kesää teille!

  • Reply
   Mona
   13.7.2014 at 10:55

   Voi kiitos Katja ihan hurjasti niin positiivisesta kommentistasi <3 Sait todella hyvälle mielelle heti aamusta ja ison hymyn huulille:) Kiitos, kun jaat täällä aikaasi ja aivan ihanaa kesää myös sinulle <3
   Ps. Kannattaa kokeilla uusiksi ladata tuo ilmainen ohjelma Kaylalta. Mullakin tökki ensimmäisen kerran, mutta kun toisen kerran jaoin sen niin tuli latauksiin ohje!! :)

 • Reply
  LeAnn
  13.7.2014 at 11:46

  Täällä myös otetaan kyllä kaikki helppo,nopea,tehokas kotireeni mielellään vastaan. Tuosta olen niin samaa mieltä, että jos on kovin pitkä juttu, suurimpi todennäköisyys, että jää tekemättä. Oletko jotenkin muuten muuttanut ns. normaalia ruokailua yms.? Näytät nimittäin niin upealta ja hyvinvoivalta.

  • Reply
   Mona
   13.7.2014 at 12:27

   Tosi kiva kuulla! :) Koitan siis saada kotitreenipostauksia tehtyä! :)
   Ja voi kiitos paljon LeAnn<3 Kyllä täytyy myöntää että voin paremmin kuin koskaan. Viime kesänä kirjoitin tarkemmin koko hommasta. Postaus löytyy täältä: http://monasdailystyle.costume.fi/2013/06/26/ravintovalmennuksessa/
   Kaikkien tutkimusten ja kokeiden jälkeen, kun sain laadittua kokonaisvaltaisen ruokavalion ammattilaisen kanssa oon voinut todella hyvin. Ennen maha oli AINA kipeä ja se rajoitti tosi paljon arkea, nykyään mahakipu on vaan poikkeus ja mikäli sellainen tulee tiedän täysin mistä se johtuu. Ennen jouduin vain arvailemaan ja kokeilin kaikkea mahdollista mutta mikään ei oikein tuntunut auttavan. Mulle oikeanlaisen ruokavalion löytäminen on ollut avain siihen todelliseen fyysiseen hyvinvointiin. Vaikka liikunta on myös iso osa sitä, on itselleni ruokavaliolla vielä moninkertainen vaikutus. Kun ruokavalio on kunnossa jaksaa liikkuakkin ihan eri tavoin. :)
   Haleja sinne ihanalle <3

 • Reply
  Eeri
  14.7.2014 at 10:16

  Hei,

  luin pitkästä aikaa blogiasia, sillä kyseinen postaus herätti mielenkiintoni. Kiitos tästä! Kävin tsekkaamassa Kaylan sivut ja latasin ilmaisen treeniohjelman. Vaikutti kivalta! katsotaan näiden jälkeen sitä 12 viikon ohjelmaa, mutta uskoisin sen jo ensiviikon alussa omistavani ;) Todella mielenkiinnolla odottelen sinulta seuraavaa postausta liittyen Kaylan treeneihin!

  Nyt salille hop ja jalkatreeniä testaamaan :)

  • Reply
   Mona
   14.7.2014 at 10:39

   Voi miten kiva kuulla!:) Kaylan treenit on super kivoja, joten mahtavaa, että latasit tuon ilmaisen version. Uskon, että tuut kans tykkäämään kovasti :)
   Jesh, täällä alotellaan myös kohta viikon ekalla treenillä ;)

   • Reply
    Eeri
    14.7.2014 at 21:25

    Sen verran olisin Mona sinulta vielä tiedustellut onko ohjelmat joka viikko erilaisia? Se on minulle hyvin tärkeää treenaamisessa ettei pääse kyllästymään ja tuloksiakin tulee enemmän kun kroppa ei totu mihinkään tiettyyn. :) Tämän takia en tykkää tehdä tiettyä sali ohjelmaakaan.

    • Reply
     Mona
     14.7.2014 at 21:31

     Kaylan ohjelma on jaettu kolmeen osaan viikot 1-4 / 5-8 / 9-12
     joka osassa on kaksi erilaista treeniä ja ne toistetaan parillisilla viikoilla! :) Oon kyllä itse kokenut, että on tosi kivasti vaihtelua :)

     • Eeri
      17.7.2014 at 15:02

      Olen päättänyt tilata nyt tuon Kaylan 12 viikon ohjelman. Muutama kysymys vielä siihen liittyen ja olisin todella kiitollinen jos vastaisit :) Tuleeko kirja siis sähköpostiin ja voiko sen tulostaa suoraan sähköpostista vai ladataanko se ensin koneelle ja vasta sen jälkeen saa tulostettua?

      Kiitos!

     • Mona
      17.7.2014 at 17:27

      Joo kirja tulee e-kirjana spostiin PDF muodossa ja siitä voi sit ladata normaalisti sen omalle koneelle ja tulostaa jos haluaa :) Mulla on vaan se koneella ja koton siitä sit:)

 • Reply
  Jenni I.
  14.7.2014 at 19:28

  Moikka!
  Voisitkohan vähän valaista tuota itse ostoprosessia? Olen seurannut Kaylaa jo jonkin aikaa ja nyt kypsytellyt mielessäni e-kirjan ostoa. Onko jotakin rajoituksia ostotapahtumaan liittyen? Olen totaalisen käsi näissä hommissa, enkä siksi uskalla suin päin alkaa ostelemaan mitään. :D

  • Reply
   Mona
   14.7.2014 at 19:38

   Moikka! :) Se on tosi helppo! Ensin vaan lisäät haluamasi kirjan “ostoskoriin” ja lisäilet pyydettävät tiedot. Lopuksi maksetaan kortilla. Ainakin muistaakseni perus luottokortit kävi – itse taisin maksaa visalla. sen jälkeen e-kirja sujahtaa sulle spostiin!! :) Kannattaa vaikka eka kokeilla siihen korttimaksuun asti miten homma toimii :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *