4.6.2014

Pitsiä ja vihreät Massimo Dutti pökät

Army vihreä on kesällä pop ja pitsi must have.

Oltiin viikonloppuna kullan kanssa hiljaiseen aikaan kuljeskelemassa kaupungilla ja käytettiin vähäinen liikenne hyväksi kuvaamalla asut keskellä katua! Kuvista tuli mun mielestä aika kivoja, kun tausta jatkuu katuna taakse ja talot tönöttää utuisina sivuilla:) Olisi kiva lähteä aina erikseen kuvaamaan asut erilaisiin ympäristöihin, mutta käytännössä se on usein aika hankalaa.  Yleensä meillä on Eetun kanssa noin kerran viikossa aikaa ottaa kuvat, mutta olisihan se ihan ideaalia, että saisi kuvattua joka päivälle tänne blogiin jotain asukuvia. Mikäli siellä ruudun toisella puolen on joku valokuvauksesta kovin innostunut harjoittelija, bloggaaja tms, niin tekisin tosi mielelläni silloin tällöin yhteistyötä asukuvien kanssa!!;)

Katselin taas pitkästä aikaa vanhoja asukuvia ja voi pojat kyllä on tultu paljon eteenpäin! :D Eikä ole niin kauaa aikaa, kun otin vielä kaikki asukuvat itse itselaukaisimella ja jalustalla. Siihen hommaan en kyllä suostu enää lähtemään, sen verran hankalaa puuhaa. Mahtavaa, että oon saanut Eetun avuksi tähän puuhaan <3 Hänen kanssa asujen kuvaaminenkin on niin helppoa ja luonnollista. Toinen jaksaa kuunnella mun marmatusta ja niistä välittämättä tekee itse omat päätelmänsä ja kuvista tulee paljon parempia mitä mun neuvoilla olisi tullut;D

Mutta nyt kuvaamisesta höpöttämisen sijaan itse asuun!

Hankin nämä silkkiset vihreät pökät Tukholman reissusta ja ne ovat ehkä maailman mukavimmat jalassa. Harmikseni jouduin kuitenkin hieman pettymään laadussa nimittäin housujen sauma oli toisesta lahkeesta jo hieman revennyt:/ Tiedä sitten johtuuko mun vahvoista pohkeista vai housujen tekotavasta. Helpompi mun on syyttää jälkimmäistä…;) Toivon, että saan tuon pienen repeämän kuitenkin korjattua ja voin nauttia pöksyistä vielä pitkään.

Tällaiset löysän malliset housut ovat ihan ehdottomasti omat suosikkini kesällä. Ne ovat niin mukavat päällä ja sopivat moneen eri tilanteeseen. Matalat kengät vaihtaessa korkeisiin saa asuun ihan erilaisen fiiliksen. Nyt himottaisi hankkia vielä hieman vastaavat mustat French Connectionin housut, jotka bongasin aikaisemmin tällä viikolla Jenny’Storesta;) Ja Zarassa törmäsin IHANIIN käärme- ja kukkakuosisiin yksilöihin. Nyt todellakin on valinnanvaraa! :)

Safarihenkisten housujen kanssa yhdistin naisellisen pitsisen topin. Se toi mukavasti kontrastia housuihin ja kokonaisuus oli luonnollisen värinen konjakinruskeine yksityiskohtineen. Ranteisiin lisäsin suosikkikorujani, jotka tuovat rentoutta asuun. Tuo helminen muutamalla kierroksella oleva on kertakaikkisen upea ja kaunis <3 Sain sen juuri rakkaalta ystävältäni tuliaisiksi reissusta.

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Carolina Herrera (vastaavat täällä)
Housut: Massimo Dutti (vastaavat täällä)
Paita: Zara (vastaava täällä)
Laukku: Mulberry (vastaava pihistä versio täällä)
Bleiseri: Vila  (vastaava täällä)
Korut: Helmikoru ystävän tuliainen reissusta,
kultainen ranneketju äidiltä saatu ja vihreä kivellinen saatu @Bonbureau
(Adlinks/Mainoslinkit)

Mitäs mieltä te olette näistä löysistä pökistä, joita kaupat ovat nyt pullollaan?:)

 

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Janet
  4.6.2014 at 12:26

  Pökät on täydelliset! Tuollaisia lörttösiä mäkin olen metsästänyt, mutta näille megareisille ei ole vielä löytynyt sopivia. Alkaa olla jo kiire!
  Asu muutenkin todella ihana ja ihanat kuvat kerrassaan :)♥

  • Reply
   Mona
   4.6.2014 at 21:34

   Kiitos Janet <3 :) No pyh megareidet, löydät salettiin hyvät! :)

 • Reply
  Hellu
  4.6.2014 at 13:58

  Voi kun olet niiiiin kaunis!! :) Ihanat on pökätkin, mielelläni ottaisin samanlaiset omaan kaappiinikin ;)

  • Reply
   Mona
   4.6.2014 at 21:35

   Kiitos paljon Hellu<3 Melkein samalaisia oli muuten myös Zarassa! :) Kantsii käydä kurkkimassa:)

 • Reply
  CURIOUSNOORA
  4.6.2014 at 14:22

  Voi Mona asuisitpa lähempänä niin tehtäis asukuvailutreffit vaikka joka päivä!! :D Meillä menee kans tuon luottoasukuvaajani kanssa aikataulut nykyään niin ristiin, että asukuvailemaan ehditään aivan liian harvoin. :/

  • Reply
   Mona
   4.6.2014 at 21:37

   Miten olis Noora muutto Turkuun???? :) <3 Aikataulut tosiaan menee ristiin ja harvemmin iltasin tai heti aamulla kumpikaan jaksaa lähteä kuvaamaan asua.. Plus eipä olis mitään kuvattavaa :D Kotivaatteet, yökkärit, kotivaatteet, yökkärit;)

 • Reply
  -H
  4.6.2014 at 16:47

  Ihania kuvia :) Mäkin rakastan rentoja kesähousuja, toistaiseksi omistan vain yhdet, mutta tarkoituksena olisi hankkia ainakin toiset!!

  • Reply
   Mona
   4.6.2014 at 21:37

   Kiitos ihanuus <3 :) Mulla on jo kolmet :D Hups, mut silti kaipaisin vielä vähän eri värisiä kaappiin;) Hömelö mikä hömelö.. :D

 • Reply
  Muraruu
  4.6.2014 at 22:56

  Onpa ihanan kesäinen ja rento asu! Pitkästä aikaa (ensivauvahuuman jälkeen) muistin taas alkaa lukea blogiasi, ja yhtä raikas ja virkistävä edelleenkin! Olisikin kiva nähdä nuo housut korkkareiden kanssa yhdistettynä :)

 • Reply
  siiri
  5.6.2014 at 23:45

  tuo toisiksi alimmainen kuva, tyrmäävä ! niin kaunis, aito ja ilonen <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *