5.6.2014

Boozt.com VIP ale ja alekoodi!!!

Hip hei tämä päivä alkaa loistavalla shoppailuvinkillä!!! :) Monet kyselevät minulta vinkkejä hyviin nettikauppoihin ja blogin yhteistöiden kautta näihin on tosiaan tullut tutustuttua todella läpikotaisin. Voisinkin tehdä suosikeistani jossain vaiheessa erillistä postausta:)

Tällä kertaa on kuitenkin vuorossa kahden päivän EXTRA 20% ale yhdelle suosikki nettikaupalleni Boozt.com:lle!! :) Boozt.com kuuluu suosikkeiheni mm. loistavan valikoiman ja nopean toimituksensa puolesta.

Yhteistyökumppani Boozt.com aloittaa TÄNÄÄN VIP-salen!! :) Ja teillä blogin lukijoilla on nyt mahdollisuus tämän ja huomisen päivän saada 20% lisäalennuksen koodilla monavip. Alen saa kaikista tämän kampanjan alla olevista tuotteista, kun tilaus ylittää 29€.

Joukossa on PALJON valinnanvaraa ja keräsin vain muutamia suosikkejani tähän. Toivottavasti tästä on inspiraatiota ja vinkiä kesän pukeutumiseen:)

Ensin lökäpöksyjä. Niitä löytyi tosi paljon erilaisia. Mm. IHANAT French Connectioninkin lökärit punaisina <3 :) Ja nämä ihanuudet:

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Maximekkoja oli vaikka millä mitalla. Nyt itse pohdin alla olevien joukosta kakkosta ja vitosta, vaikka kaikki kyllä voisin heti laittaa päälleni. Maxit on ihania <3 <3

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Marenas merkin kenkiä oli vaikka kuinka monet eri väriset. Ne ovat niin kauniit!! :) Olen myös hieman lämmennyt sneaker tennareille ja löysinkin ihan törkeän makeat nyt Booztsin valikoimasta. Tuollainen harmaa käärmekuosi on täydellinen! Koko valkoinen asu ja nuo niin avot!! :) Mitä mieltä ootte??

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

Nämä ja paaaaaaaljon muuta löytyy TÄÄLTÄ ja koodilla monavip saatte 20% alennuksen yli 29€ ostoksista!! :) Koodi on voimassa 5.-6.6 eli tämän ja huomisen! Nyt pikapikaa siis kurkkaaman parhaat päältä:)

Happy shopping :)

(Adlinks/Mainoslinkit Boozt.com)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Angelicas Closet
    5.6.2014 at 10:54

    Love the coral maxi dress!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *