1.6.2014

Shoppailuvinkkejä ja alekoodi Zalandolle

Tässä sunnuntaille muutama loistava shoppailuvinkki!:) Nimittäin yhteistyökumppani Zalandolla riittää nyt kamppiksia!

Alet alkaa Zalandolla ja ensimmäisenä vuorossa on merkkituotteiden ale!! :) Joukossa on paljon kivoja merkkejä ja todella hyvillä aleilla jopa -50%. Kurkkaa koko merkkivaatteiden alevalikoima täältä.

Merkkituotteiden alen lisäksi myös muutamia kohtuuhintaisia merkkejä saa nyt myös erillisellä alekoodilla -15% alennuksella. Merkkien joukkoon kuuluu, Anna Field , Even Odd , Kiomi , Mint & Berry , Pier One ja Twintip. Alen saa koodilla: FNZZAB96

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 

ETUKOODI: FNZZAB96

Koodin ehdot:

* Etukoodi on voimassa 09.06.2014 asti | Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 100,00€ | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

Zalandon lisäksi tänään alet alkaa myös Asoksella! Tämän päivän saa nimittäin aivan kaikesta 20% alennuksen!! Asoksella on erityisesti ihan huikean ihania maximekkoja ja A-linjaisia hameita. Voisin täyttää vaatekaapin Asoksen upeilla hameilla:) Kurkkaa Asoksen valikoima TÄÄLTÄ!

Happy Shopping!

(Zalando & Asos Adlinks/Mainoslinkit)

Ps! Huomenna on blogin ja Costumen puolella huoltopäivä, joten palataan langoille taas viimeistään tiistaina! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *