1.6.2014

Rento sunnuntai

Täällä on vietetty tosi rento ja mukava sunnuntai. Aamulla nukuttiin pitkään ja herättiin rauhassa. Päiväksi ei oltu asetettu mitään suunnitelmia etukäteen, mikä on muuten välillä niin virkistävää. Aamupalan ja suihkun jälkeen lähdettiinkin extempore reissulle äidin luo Saloon.

Otettiin pitkästä aikaa asukuvat! Lisää kuvia myöhemmin.

Vaikka mentiinkin vähän yllättäen mamin hoiviin niin kotona oli odottamassa vaikka millaset herkut <3 :) Rakas pikkuveli ja hänen tyttöystävänsäkin tuli vielä samaan aikaan niin oltiin koko kööri kasassa. Nää on ihan parhaita hetkiä:)

Iltapäivästä ajeltiin takaisin Turkuun ja käytiin vielä kaupungilla kääntymässä.

Haettiin illaksi leffa ja vähän herkkuja. Kotimatkalla käännyttiin vielä Zaran kautta ja kappas, jotain tarttui mukaankin ;) Ihan über ihanat korkkarit – laitan niistäkin vielä myöhemmin kuvaa.

Nyt Eetu hääräilee keittiön puolella ja mä köllötän sohvalla. Ihan super kiva ja rento sunnuntai. Ai niin Zara shoppailujen lisäksi menin sitten tilaamaan Asokselta muutaman hameen kesäksi, kun sieltä saa ihan kaikesta -20%. Vielä kutkuttaisi muutamat korkkaritkin… Mutta nyt vaan odottelemaan niitä hameita saapuvaksi:) Kurkatkaa Asoksen alekoodi aikaisemmasta postauksesta!!:)

Ihanaa iltaa kaikille ja palataan taas tiistain puolella, kun Costumen huoltotoimet on hoidettu kuntoon. Sillä välin päivittelen normaaliin tapaan kuvia Instagramiin! :) Profiili löytyy nimimerkillä @Monasdailystyle. Myös Facebookin kautta pääsee seurailemaan extra juttuja.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Emilia
    1.6.2014 at 23:34

    Voi että mä odotan noita asukuvia, näyttää niin ihanilta nuo housut ;-) mahtaako ne kenties olla H&M: lta, näyttävät meinaan ihan siltä ? :-)

    • Reply
      Mona
      3.6.2014 at 07:34

      Pian tulossa!! :) Housut ovat Tukholman reissulta Massimo Duttilta:) Ne on kyllä niiiin ihanat. MUTTA harmikseni pitää todeta, että näissä ei kyllä laatu kohdannut hintaa:( Pieni repeämä tuli kankaaseen heti..:( Tosin nämä ovat täyttä silkkiä, että ehkä se on on nimenomaan tuo herkkä matsku. Mutta kyllä harmitti, koska housut oli aika kalliit:/

  • Reply
    mipsukka
    2.6.2014 at 10:11

    Kuulostaa tosi kivalta päivältä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *