2.6.2014

Tukholman kuvia

Tukholman reissusta on vierähtänyt jo muutama viikko aikaa, mutta ehdin vasta nyt käydä viikonlopun kuvia läpi. Aurinkoa, iloisia ruotsalaisia, Norjan lippuja (Norjan kansallispäivä sattui reissun yhteyteen ja näkyi myös hiukan Ruotsin puolella), idyllisiä kahviloita ja ravintoloita, shoppailua ja paljon muuta. Ensimmäinen kerta minulle Tukholmassa, muttei suinkaan viimeinen. En ymmärrä miten en ole aikaisemmin tullut käyneeksi Tukholmassa – jo oli aikakin. Kesällä pitää jo ehdottomasti tehdä uusi reissu.

Kuvia sai taas selailla hymyssä suin. Lähdimme reissuun kahdestaan ystäväni kanssa ja oli kyllä ihana viettää laatuaikaa keskenään, kun sitä muutenkin on hyvin rajallisesti töiden ja muiden kiireiden takia.

Tässä fiiliksiä Tukholmasta, joka oli läpeensä aurinkoinen;) Kävi melkoinen tuuri, että juuri reissumme ajaksi lämpölukemat nousivat ihan kattoon ja aurinko porotti koko viikonlopun.

 

Ihanan romanttinen Tukholma ilta-aikaan.

Lauantaina aamupäivällä teimme kierroksen ABBA- museossa. Oli tosi kiva kokemus!

Ystävän päivän asusta yksityiskohtia. Tuo laukku olisi voinut päätyä vahingossa mun matkalaukkuun.

Ja hänen upea mekko illan juhliin!

Olisi helposti voinut jäädä vielä pidemmäksi aikaa. Ihana Tukholma ja ihana viikonloppu. Toivottavasti pääsemme pian uudestaan. Vielä jäi monta paikkaa (etenkin ruokapaikkaa;) ) testaamatta!

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Bianca**
    2.6.2014 at 23:06

    Ihana Ihana Tukholma! Siellä katukuva on kyllä aina piristävä ja aurinkoinen, säällä kuin säällä :)

    • Reply
      Mona
      3.6.2014 at 07:37

      No niinpä:) Pakko päästä pian uudestaan <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *