28.5.2014

Kesäkosmetiikan top 3

Keräsin taas tämän hetken kosmetiikkasuosikit kasaan!:) Tällä kertaa otin käsittelyyn kesäiset tuotteet, jotka ovat suosikkejani meikkipussissa. Top kolmoseen pääsi nyt 2 Jane Iredalen ja 1 Lumen tuote. Kaikki tuotteet on saatu blogin kautta.

Ensimmäisenä Jane Iredalen ihan kesän must have. Tämä pelastaa herkän hipiän palamiselta ja saa ihon näyttämään kauniilta. Powder me puuteri sisältää SPF 30- suojakertoimen ja sitä voi käyttää niin kasvoille, hiuspohjaan kuin vartalollekin. Itse sain puuterin, jossa on vielä hieman väriä, jolloin se antaa kauniin hehkun kasvoille. Olenkin käyttänyt tätä päivittäin ulos lähtiessä meikin päällä. Se jättää kasvot kevyen kauniiksi ja tekee tasaisen pinnan, joten hyötyä on muutenkin kuin vain aurinkosuojasta:) Puteloa on myös todella helppo kantaa mukana ja levitellä pitkin päivää lisää. Kannessa on näppärä peili, josta näkee hyvin mihin puuteria tuputtaa.

Toinen tuote Jane Iredalelta on travel pakkaus, joka on suunniteltu kyllä super näppäräksi. Siinä on kolme erityisen tärkeää kesämeikkiä, joita itse ainakin käytän aina meikatessani. Aurinkopuuteri korostamaan ja luomaan hehkua, poskipuna piristämään kasvojen ilmettä ja kaksi eri sävyistä huulikiiltoa. Toinen huulikiilloista on neutraalimpi ja sopii mihin vaan ja toinen pirteämpi punainen, joka on oma suosikkini. Sitä onkin nyt näkynyt useasti kuvissa:)

Lumenen ihonsävyn heleyttäjä puolestaan on ikisuosikkini vuodesta toiseen. Tämä purkki kuuluu ehdottomana osana kesän meikkipussia. Oikeastaan itse käytän tuotetta ympäri vuoden, mutta etenkin kesäisin tämä on todellinen ihanuus. Sillä saa nopeasti kauniin kuultavat kasvot ja heleyttäjää voi hyvin laittaa pelkästään tai meikkivoiteen kanssa. Tuoteessa on raikas tuoksu ja se leviää todella helposti kasvoille jättäen ihanan hehkun ja päivetyksen.

Siinäpä taas niitä tämän hetken suosikkeja! Löytyykö teidän meikkipussista samoja suosikkeja?

 

PS!! Vielä on muutama tunti aikaa tehdä huippuja ostoksia alekoodin kera! Kurkkaa koodi tästä postauksesta :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    -jenni
    28.5.2014 at 09:16

    Mistä Turusta oot hankkinut nuo postauksen Jane Iredale tuotteet? Tahtoisin myös käydä kokeilemassa:)

    • Reply
      Mona
      28.5.2014 at 09:41

      Moi Jenni:) Oon saanut ne blogin kautta niin kuin tuossa heti alussa mainitsin:) Löydät kaikki Jane Iredalen jälleenmyyjät täältä:
      https://janeiredale.com/fi/fi/where-to-shop.htm
      Syötä tuonne vaan oma postiosoitteesi niin se etsii lähimmät jälleenmyyjät! :)

  • Reply
    MS
    28.5.2014 at 12:51

    Tuo Jane Iredalen matkatuote vaikuttaa tosi kätevältä! Tulisi tarpeeseen täälläkin :) Muistatko hintaa, noin suunnilleen? Mullakin on tulossa juttua Iredalesta blogiin lähipäivinä :) Kesätuote sekin! Lumenen Ihonsävyn Heleyttäjä löytyy täältäkin, tykkään.

    http://beauty-highlights.blogspot.fi

  • Reply
    MERENHELMI
    28.5.2014 at 23:48

    Toi Lumenen tuote on minunkin lemppari! :) Kiva postaus! Oon kokeillut Jane Iredalelta huulipunaa ja siitä tykkäsin tosi paljon – vahva pigmentti ja kaunis sävy.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *