28.5.2014

iPhone cover

Löysin aika herkulliset kuoret iPhonelle Tukholman reissusta. Poikkesimme ihan pikaisesti jossakin pienessä koruliikkeessä, jossa oli nämä super söpöt kuoret. Näiden lisäksi mukaan tarttui myös seeprakuvioiset kuoret, mutten tiedä maltanko vaihtaa, kun tämä musta pitsi on niin kiva;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  CURIOUSNOORA
  28.5.2014 at 13:35

  No noi on kyllä söpöt!! <3

  Mä löysin niin täydelliset kuoret omaan puhelimeeni New Yorkista, että en tiedä mitä teen, kun ne tulee aika vaihtaa. Samanlaisia on turha yrittää Suomesta metsästää ja korvaajaa voi olla vaikea löytää! :D

 • Reply
  Kristiina
  28.5.2014 at 15:53

  Hei! Oletko jo tutustunut uuteen brändiimme, nunuco design companyyn? Suunnittelemme designit itse ja maalaamme, piirrämme tai valokuvaamme ne itse. Kuoret (lopputuote) valmistamme omalla laitteistollamme. Vilkaisehan verkkokauppaamme, http://www.nunucodesigncompany.com! :)

 • Reply
  Pinja
  28.5.2014 at 18:14

  Ihanat! ♥

 • Reply
  LeAnn
  29.5.2014 at 08:57

  Onpas upeat kuoret! ♡

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *