27.5.2014

Super Aleylläri!!

Sain teille tänään ihan yllättäen tälle päivälle ja huomiselle aamupäivälle loistavan alekoodin yhteistyökumppani Nellylle!:) Nimittäin heidän nettikaupassa olevan kamppiksen lisäksi te blogin lukijat saatte nyt 20% alennuksen kaikista yli 90€ ostoista (huom, ei koske muita tarjouksia). Tarjous on voimassa huomiseen kello 10.00 asti. Alen saa koodilla MONA20 !! :)

Itse olen jo hetken himoinnut nimenomaan uusia ihania treenivarusteita ja vaatteita, joten keräsin niiden ympärille inspiskollaasin. Nyt onkin hyvä sauma täydentää treenvaatevarastoa alekoodin kanssa!:) Täällä syyhyää jo kädet ja tuo ostoskori.. Pitää hiukan ehkä karsia ennen tilauksen laittamista :D

Caprit / Juomapullo / Lenkkarit / Aurinkolasit / Sukat / Toppi / Kuulokkeet

Treenijuttujen lisäksi pistin silmäni erityisesti By Malene Birgerin ihanuuksiin!!! :) Nyt himottaisikin laittaa tilaukseen yksi jos toinenkin herkku;) Huomatkaa, että myös Malenen nahkahousut, jotka mullakin on, löytyy Nellyn valikoimasta!! :) Ne on aika överi kalliit, mutta nyt alekoodin kanssa ne saa vähän huokeampaan hintaa. Itse en ole kyllä yhtään katunut noihin ihanuuksiin sijoittamista. Ovat vaan ihan täydelliset <3 :)

Nahkahousut!!! <3 / Aurinkolasit / Takki / Kaulahuivi / Laukku

Nyt siis pikapikaa kurkkimaan Nellyn valikoimaan ja hyödyntämään huippu alekoodi!! :)  Koodilla MONA20 20% alennus yli 90€ ostoksista (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin).

Happy Shopping!! :)

(Adlinks Nelly.com)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  SuviAnni
  27.5.2014 at 14:28

  Hehee, tilaukseen lähti tuo raidallinen villahuivi, olen kuolannut sitä vaikka miten kauan :)

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:15

   Oi se on niiiiin ihana8) Mä oon kans sitä himoinnut jo pitkään:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *