28.5.2014

Kesäasuja

Keräsin muutamia kesäisiä asukokonaisuuksia inspiraatioksi yhteistyökumppanin Boozt.com sivuilta.. Kyllä pitkän talven jälkeen kesäiset vaatteet ovat ihan parhautta. Vaaleita ja kirkkaita värejä, lyhyitä hihoja ja lahkeita. Ah kesä on rakkautta <3 :)

(adlinks)

kengät, Ilse Jacobsen / paita, Esprit / shortsit, Twist & Tango / laukku, Celine / rannekoru, Bud to Rose / kello, Dyrberg Kern / korvikset, Vj Since 1890

Korallinpunainen on yksi ehdottomista suosikeistani mitä tulee väreihin kesällä. Se näyttää kauniilta ruskettunutta ihoa vasten ja tuo piristystä asuun kuin asuun. Näitä korallinpunaisia ihanuuksia tarvitsen ehdottomasti lisää vaatekaappiin. Shortsien osalta vaatekaappi näyttää myös hyvin tyhjältä. Valkoiset shortsit ovat ainakin must have samoin haluaisin, jotkut kauniit raitaiset yksilöt. Kovin lyhyet ja tiukat shortsit jätän suosiolla pitkä koipisille, mutta itse metsästän vähän väljempiä ja rennompia yksilöitä.

kengät, Ganni / paita, Soaked in Luxury / farkut, 2nd Day / rannekoru, Bud to Rose / kaulahuivi, Mind of line / Laukku, Saint Laurent

Kulutetut farkut ovat kesän ehdoton hitti. Ne ovat luottovaate valkoisen paidan kanssa! Ikisuosikki leokuosi on myös kesällä täydellinen. Itselläni löytyy leo kaksista kengistä, huivista ja paidasta.  Pieni ripaus leoa mukaan ja asu saa samantien särmää!;)

kengät, Boss Black / mekko, Dry Lake (pihistä versio Vila )/ kaulakoru, By Malene Birger / laukku, Givenchy / kello, Dyberg Kern

Pitsi on kesän paras asia vaatteissa!! Rakastan naisellista ja romanttista pitsiä. Haluan pitsiä vaatekaappiin paitoihin, hameisiin, mekkoihin ja shortseihin. Niin ja pitsinen huivikin olisi ihana! Pitsistä ei vaan voi saada tarpeekseen:)

hame, Esprit / aurinkolasit, Monkey glasses / kengät, Angulus / laukku, Mulberry / paita, Day Birger et Mikkelsen 

(Adlinks/Mainoslinkit Boozt.com)

Kaikki mikä on maxia on jees!!;) Maxihameet ja mekot ovat tulleet jäädäkseni omaan vaatekaappini kulmakiviksi kesän vaatetuksessa. Etenkin Suomen epävakaissa säissä maxi on mitä näppärin vaate. Se on helteillä viileä, mutta kylmemmillä keleillä lämmittää. Maxeja saisi olla monen monta eri väristä! :)

Mikäs näistä kokonaisuuksista miellyttää eniten silmää? Entä mikä on teidän kesän ehdoton luottovaate mitä ilman kesästä ei tulisi mitään?

Ps. Käykäähän seurailemassa blogia eri seurantakanavien kautta <3 :) Iso kiitos teille ihanille, jotka täällä jaatte aikaa <3 :)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Pinja
    28.5.2014 at 18:45

    Oon viime aikoina innostunut maximitoista ihan älyttömästi joten vika kokonaisuus miellyttää ehdottomasti eniten mun silmää :)

  • Reply
    Hannah
    28.5.2014 at 19:03

    Moikka Mona! Ihania kokonaisuuksia :) koralli ja nuden sävyt+valkoinen on ihana yhdistelmä. Itselläni on joku kaunis vaalea laukku hakusessa :) tuo Saint Laurentin olisi aika nappi valinta ;) oletko koskaan ajatellut tehdä pihistä/panosta postausta laukuista? Juuri postasit ihania laukkuhaaveita, jotka tosin hinnaltaan ei olleet ihan niin ihania :D tosin kuulostaisi aika isotöiseltä postaukselta, mutta tulipa tälläinen postausvinkki/toive mieleen :)

  • Reply
    LeAnn
    29.5.2014 at 08:55

    Aivan ihania kokonaisuuksia kaikki. ♡
    Ehkä eniten ihastuttaa, vaikkakin on täysin pois mukavuusalueeltani, tuo pitsiasu. :-) Värimaailma on ihana. Lisäksi kyllä itselleni iskee shortsit. Niistä tykkään kesällä. :-)
    Ihanaa helatorstaita muru! ♡

  • Reply
    Mapsi
    29.5.2014 at 09:29

    Kaikki ovat nättejä, mut ehkä ylimmäinen on lähinä omaa helletyyliäni!

    Se must-juttu kesässä on sandaalit! Ostin pari vuotta sitten ihanat ruskeat Tommy Hilfigerin matalat nahkasandaalit, joissa on ruskeaa nahkaa ja ruskeaa “köyttä” tai narua koristeena! Niitä olen nyt jo kerran käyttänyt! Kolmas kesä lähtee ja ovat kuin uudet! Toinen must-juttu on valkoinen pellava mekko, mielellään kotelomekon mallinen. Tosin nyt en ole vielä löytänyt sopivaa, vanha kun lähti kiertoon kilojen hupenemisen myötä.

    Ensimmäisen maksimekon hankin viime kesänä ja nyt hain ginatrikosta (!) Toisen, harmaan missä oli jotain tekstiä edessä. Tulisnyt vaan ne helteet! Maksimekko on tosi kiva esim farkkutakin kaverina; sandaalit, kesäkassi, farkkurotsi tarvitaessa ja aurinkolasit, siinä se! No, ehkä vielä kylmä juoma, niin kokonaisuus on täydellinen ;D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *