27.5.2014

Kuvia kodista

Kodin sisustaminen on nyt ollut hieman hiljaisempaa. Olemme saaneet helmikuisen muuton jälkeen kaikki kriittisen asiat paikoilleen ja nyt jatkossa haluankin rauhassa pohtia uusia sisustushankintoja ilman kiirettä. Kesällä pitäisi muutama projekti aloittaa keittiön suhteen. Siellä nimittäin pitää tehdä pari isompaa muutosta, jotta saamme tiskikoneelle oman paikan. Haluan myös keittiön saarekkeeseen vähän lisää laskutilaa, joten sellainen on myös suunnitteilla.

Kodissa näyttää siis hyvin samalta mitä aikaisemminkin:) Otin siivouspäivän yhteydessä muutamat kuvat, kun kotipostauksia usein toivotaan:)

Hay:n naulakossa roikkuu milloin mitäkin, mutta tuo Jenny’Storesta saatu mekko on vakiokalustoa. Se on vain niin kaunis, että pidän sitä mieluusti esillä:) Tauluhyllyä karsin hieman kevyemmäksi. Jossain vaiheessa siihen pitää suunnitella kunnollinen taulukollaasi!:)

Hankintalistalla on jossain vaiheessa uusi muhkea päiväpeitto, sekä uudet koristetyynyt. Haluan sängyn oikein täyteen muhkeita tyynyjä ja pehmeitä materiaaleja. Sellaisia, jotka houkuttelevat hukuttautumaan sängyn syvyyksiin;)

Meillä on muutama ylimääräinen tuoli hoidossa.. Ne pitäisi viedä isälle, joka ne osti Torin kautta täältä Turusta. Hän on melkoinen torihaukka :D Aina tekemässä kaikkia mahdollisia sisustuslöytöjä torin uumenista;)

Yöpöydillä on melko uutena tulokkaana Muurlasta saadut lasilamput. Ne ovat isosta koostaan huolimatta mielestäni just hyvät isoon ja korkeaan makuuhuoneeseen. Helpottavat kummasti myös iltaisin sängyssä kirjojen lukua;)

Olohuoneen taljaan ollaan oltu ihan äärettömän tyytyväisiä. Saan siitä usein kysymyksiäkin. Talja on siis ostettu Taljakaupasta netin kautta. Voin tosi lämpimästi suositella:) Ikkunalaudalla vilahtaa mun oma puhaltama lasimaljakko, jonka sain Muurlasta lahjaksi!:) Oli kyllä hauska kokemus ja nyt on tuo kaunis maljakko muistuttamassa siitä.

Siinäpä niitä. Koitan ryhdistäytyä ja laittaa sisustusaiheisiakin postauksia taas vähän useammin. Tarkoitus olisi tehdä postauksia tarkemmin kylppäristä, infrapunasaunasta ja vaatekaapista.. Toivoita saa myös toki laittaa!:) Nyt vaan, kun saisi taas netin normaalisti käyttöön ja vähän lisää tunteja vuorokauteen niin vola;)

Ihanaa tiistaita kaikille vaikka vähän pilvisempää ja kylmempää nyt onkin! Täällä noustiin aamulla kankein jaloin (uusi treeni puri tosissaan!!;) ) ja aamulenkistä sai taas vaan unelmoida väsyneiden silmien alta;D Päivän kevyt lenkki siirtyy siis iltapäivälle. Kuullaan taas pian!:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Empressfleur
  27.5.2014 at 11:41

  Tämä on kyllä upea koti ja tosi kauniisti sisustettu! :) Mukavan harmoninen, mutta silti kivoja yksityiskohtia tuomassa vähän jotain erilaisuutta ja persoonallisuutta esiin. Mielelläni lueskelen enemmänkin näitä sisustuspostauksia! :) Silmiini osui makuuhuoneen ikkunalaudalla oleva hopeinen ämpäri, jossa on kasvi. Olen itsekin sellaista etsinyt, joten mistä tuo yksilö on ostettu?

  • Reply
   Mona
   27.5.2014 at 12:15

   Voi kiitos paljon!!:) Kiva myös kuulla, että sisustuspostaukset ovat toivottuja. Ehdottomasti koitan siis toteutella niitä vähän useammin edes pienissä määrin :)
   Tuo hopean värinen cooleri on Stockalta! :)

 • Reply
  Eneli
  27.5.2014 at 12:57

  Such a lovely home! I love that wallpaper behind the bed, looks so gorgeous! :)

  http://www.dodolce.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:29

   Thank you so much Eneli <3 :) I love that too:) It makes more softer look for bedroom:)

 • Reply
  Carian
  27.5.2014 at 13:05

  So bright and white! Love it!

  http://www.labrunettes.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:31

   Thanks Carian <3 :) We really love white;D It is also easy to put some more color with pillows and other..:)

 • Reply
  Veera
  27.5.2014 at 21:44

  Aaah mä oon niin rakastunu tohon teidän kämppään näiden kuvien perusteella! Ennen vierastin ihan kokovalkoista sisustuksessa, mutta voi pojat mä oon alkanu tykkäämään ja haaveilemaan samanlaisesta sisustuksesta näiden kuvien takia. :D

  ps. pitäis tulla se teidän kämppä katsastaa ja muutenkin, jospa kesällä viimein kerkeäisi. ;)

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:31

   Hih, kiitos ihanuus <3 TODELLAKIN tuutte kesällä!!!! :) Ihan millon vaan saa tulla <3 <3:)

 • Reply
  Camilla
  27.5.2014 at 22:19

  Teillä on niin ihanan avaraa ja valoisaa. ♥

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:35

   Valoisuus oli kyllä tässä kodissa yks ensimmäisistä jutuista mihin ihastuin (valkoisuuden jälkeen);) Tulee tilankin tuntua reilusti kun on valoisaa:)

 • Reply
  Vilhelmiina
  28.5.2014 at 06:48

  Aivan ihana koti teillä! Sisustus ja värimaailma ovat täysin minun makuuni :) Kysymykseni liittyy kuitenkin toiseen aiheeseen: olemme viettämässä avomieheni kanssa juhannusta Turussa (kaupunkiloma), ja mietin, että osaatko turkulaisena sanoa, onko Turussa juhannuksena jotain perinteistä ohjelmaa/tapahtumaa? Ainakin suurin osa ruokaravintoloista näyttäisi olevan harmillisesti juhannus viikonlopun kiinni :/ Kiitokset ihanasta ja inspiroivasta blogistasi ja hyvää alkavaa kesää :)

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:09

   Moikka Vilhelmiina:) Kiitos tosi paljon <3 Ollaan kyllä viihdytty uudessa kodissa ihan hurjan hyvin<3 :)
   Tuosta juhannuksesta… Me ei olla koskaan vietetty koko juhannusta Turussa, joten mulla on nyt valitettavasti aika huonosti antaa mitään vinkkejä:/ Mut mites esimerkiksi pieni risteily Turun saaristossa Ukkopekalla? :) Kantsii kurkata ja jos innostuu ni varailla täältä: http://www.ukkopekka.fi/fi/info/ajankohtaista/hoyrylaiva-ss-ukkopekan-juhannus
   Itse en ole kovin innokas laivalla matkustaja, mutta todella monet ystävät ovat kehuneet, että Ukkopekan tuollainen lyhyt risteily on oikein mukava!! :) Ihanaa kesää myös sinulle <3 :)

 • Reply
  Janet
  28.5.2014 at 08:18

  Voi apua, kun teillä on niin kaunista! ♥ Tulee ihan mieletön himo käydä remontoimaan omaakin kotia, mutta pakko säästää ensin :p

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:21

   Hih, voi kiitos ihana Janet <3 <3 :)

 • Reply
  Mate
  28.5.2014 at 21:03

  Moikka! Mistä olet ostanut nuo tauluhyllyt. Kaipaisin olohuoneeseeni juuri tuollaiset :)

  • Reply
   Mona
   30.5.2014 at 10:18

   Moikka Mate! :) Ne on Ikeasta! Noin kympin luokkaa kipale:) Tykkään niistä kovasti:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *