26.5.2014

Viikonlopun kuvia

Viime viikonloppu oli kaikin puolin aivan ihana. Perheen kanssa vietettyä laatuaikaa, urheilua, Jazz Brunsseilua, kahvittelua ystävien kanssa ja super herkullinen illallinen kullan tekemänä. Tässä muutamia kuvia viikonlopusta.

Aula Cafen Jazz Brunssi.

Jokiranta <3

Lumenelta kesälainassa maailman hienoin Jopo:) <3

Herkullinen ja täyttävä illallinen ala Eetu.

Tänään aamulla pääsin aikaisin ylös ja käytiin heti heräämisen jälkeen Eetun kanssa kävelyllä. Vitsit miten hyvä olo tuleekaan heti aamulla tehdystä reippailusta. Ilman Eetua mulla ei kuitenkaan oo mitään mahdollisuuksia saada itseäni ylös :D Oon nimittäin maailman aamu-unisin…;) Mutta ehkäpä tässä kesällä voi koittaa vähän petrata.. Aloitin tänään muuten myös aikaisemmin hehkuttamani Kayla Itsinesin treeniohjelman! On muuten ihan törkeän rankka, mutta super hauska:) Jahka muutama ensimmäinen viikko on mennyt niin laittelen tännekin tarkempia fiiliksiä ohjelmasta:)

Iltapäivällä käytiin tänään mun rakkaan ystävän luona Salossa katsomassa heidän VIIKON vanhaa vauvaa <3 En oikeasti kestä. Niin ihana pieni prinssi <3 Ja no hänen pieni isosiskonsa on myös maailman symppiksin tapaus samoin perheen kaksi mopsia. On siinä mulla ystävän perhe täynnä kyllä persoonia;) Kyseinen ystävä on mun pitkäaikaisin ystävä lapsuudesta asti ja jotenkin hassulla tavalla heidän perheenlisäys tuntuu aivan kuin omalta:) Muistan edelleenkin sen tunteen, kun ystäväni kertoi ensimmäisestä raskaudesta. Huh sitä tunneryöppyä:’) Onnea on rakkaat ihmiset ympärillä ja heidän onni <3

Nyt nukkumaan ja huomenna taas ajoissa ylös. Josko sitä pääsisi taas aamulla reippailemaan. Vastailen teidän ihanien kommentteihin myös myöhemmin, täällä jatketaan edelleen vähäistä netissä oleskelua…

Haleja<3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Janet
  28.5.2014 at 08:21

  Taas kerran niin ihania kuvia ♥ Silmä lepää :)

  • Reply
   Mona
   28.5.2014 at 08:22

   Sää oot ihana <3 :) Kiva kuulla, et tykkäsit kuvista :) Käytin vaihtelun vuoksi 35mm objektiivia niin tuli vähän erityylisiä räpsyjä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *