26.5.2014

Bag dreams

Sain vihdoin kuvattua asustekaapin kaikki laukut (tulossa myöhemmin postaus) ja samalla tulin haaveilleeksi uudesta kesälaukusta. Suurin osa laukuistani on tummia, joten kaipaisin nyt jotain pirteää värikästä yksilöä sekä neutraalia vaaleaa kesää varten. Olen myös nyt lopullisesti hyväksynyt sen faktan, että laukkuja ei koskaan vain voi olla liikaa;) Yhden laukkuhaaveen toteutuessa ei kulu aikaakaan, kun alkaa katsella jo seuraavia ihanuuksia. Näin se vaan on. Sama pätee kenkiin.

Mitään yhtä tiettyä ei nyt tällä hetkellä ole vaan lähinnä mielessä pyörii useampi ihanuus. Muutaman voisin kiljuen kotiuttaa useammassa värissäkin;)

Kuvat, www.mytheresa.com (adlink)

Onko teillä joku tietty kesälaukkuhaave??:)

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    MERENHELMI
    26.5.2014 at 11:43

    Ihania laukkuja :)

    • Reply
      Mona
      27.5.2014 at 08:36

      No eikös!! <3 :)

  • Reply
    -H
    26.5.2014 at 11:46

    Laukkuhaaveita on aina ;) Tällä hetkellä unelmoin vaalean keltaisesta Célinen Phantomista tai Luggagesta!! Oikeastaan Luggage Nano tuossa värissä olisi ihan täydellinen kesälaukku!!

    • Reply
      Mona
      27.5.2014 at 08:37

      OI kyllä <3 Celinet on myös mun himotuslistalla <3 <3 :)

  • Reply
    Empressfleur
    26.5.2014 at 12:16

    Hei!

    Näyttääpä ihanilta laukuilta :) Niin pirteitä ja kesäisiä!

    Näytät noudattavan gluteenitonta ruokavaliota. Olen itse siirtynyt vehnättömään ruokavalioon ja ainakin näin Suomen ravintoloissa ja kotioloissa sen noudattaminen on helppoa kun ravintoloista löytyy gluteenittomia vaihtoehtoja. Mulla on kuitenkin matkoja lähestymässä ja kyselisin onko sulla minkälaista tietoa ulkomaiden gluteenittomista vaihtoehdoista. Matkoina ovat Italia ja Tukholma (Tukholmasta sulla varmasti on hyvääkin tietoa :)). Saako näissä maissa tilattua esimerkiksi pastan, pizzan, hampurilaiset, leivän jne gluteenittomina? Onko ruokalistoissa erikseen mainittuna ne vai pitääkö niitä itse pyytää? Onneksi on muitakin mahdollisia ruokia (salaatit, riisit, lihat jne). Kannattaako ottaa omat leivät aamupalalle mukaan?

    • Reply
      Mona
      27.5.2014 at 08:44

      Moikka!! :)
      Mä yleensä valkkailen ulkomailla nimeomaan sellaisia annoksia mistä on helppo tietää gluteenittomuus. Eli salaatteja, kanaa, kalaa yms yms. Harvoin tuun kysyneeksi erikseen esim gluteenitonta leipää vaikka alkuun, mutta monessa paikassa varmasti kyllä saisi kun vaan muistaa kysyä!! :) Tukholmassa on mun mielestä tosi paljon paikkoja, joissa on super hyviä vaihtoehtoja.
      Melkein kantsii kurkata Lindan Ps. I love fashion blogiin, koska hänellä on paljon vinkkejä Tukholmasta ja hänellä myös gluteeniton ruokavalio!
      Italiassa Eetu otti aamupalalle mukaan kurkun, tomaatin ja jotain muutakin kai :D :D Meidän hotellin aamupala oli ainakin ihan tosi vähäinen.. ELi jos haluat leipää syödä niin kannattaa italiassa ottaa omat mukaan:DTukholmassa olikin sit super hyvä ja tais olla gluteenittomat leivätkin valikoimassa!:)

  • Reply
    CURIOUSNOORA
    26.5.2014 at 12:30

    Mä täällä juuri kans käyn kädenvääntöä itseni kanssa, kun Cottonilla törmäsin aivan ihanaan Michael Korsin mustavalkoraitaiseen laukkuun.. Mähän EN siis uutta laukkua tarvitse, mutta… :D

    • Reply
      Mona
      27.5.2014 at 08:44

      Hih, nimenomaan eihän sitä tarvittis, mut ku…. ;)

  • Reply
    Jaana
    26.5.2014 at 12:42

    Mulla on omat ihanat kesälaukkuni, LV Eva Monogramina ja Mulberry Alexa vaniljaisena snake printinä. Itse asiassa minä olen jo muutaman vuoden haaveillut viininpunaisesta laukusta, joka toimisi syksyllä ja talvella, mutta vielä on se täydellinen löytymättä. Noiden kesälaukkujen osalta oon kans katsellut ajoittain ihania, vaaleita, kiiltonahkaisia pastelleja, mutta silti päädyn AINA hipelöimään vaniljaisia sävyjä :) Rakastankin Alexaani….täydellinen väri ja kuosi ja ihana rentous laukun mallissa just kesäksi. Siksi oonkin miettinyt, että ehkä mun pitääkin sitten ostaa toinenkin vaniljainen laukku jossain ihan muussa mallissa. Esim. tuo sun keräämään kollaasin vanilja-musta Givenchy Antigona on ihan mielettömän kaunis!!!! :) Mukavasti tuo ryhtiä nuo mustat yksityiskohdat!

    Lakkuhaaveilussa tää haaveiluosuus onkin ihanaa – oon vissiin aikaisemminkin sanonut, että tykkään just siitä puntaroimisesta ja miettimisestä, että mikä olisikaan seuraava hankinta sitten kun siihen on varaa – mikä olisi se fiksuin valinta olemassa olevien laukkujen kokoelmaa täydentämään :)

    Yllättävän monen laukun kohdalla itselläni on käynyt niinkin, että esim. puoli vuotta jotain tiettyä laukkua ihailtuani, mielenkiinto vain kuihtuu pikkuhiljaa, eikä se sitten olekaan enää se, minkä haluaa. Yksi näistä kuihtuneista haaveista itselläni on ollut Balenciagan City Motorcycle mustana….kauan kuvittelin, että se olisi ollut just hyvä mustaksi laukuksi mulle. Yhtäkkiä laukku ei vaan enää näyttänytkään yhtään kivalta tai “omalta”. Mustan laukun haaveilun kohde vaihtui Pradan Saffiano Tote:een, jota pääsin hypistelemään Lontoossa alkuvuodesta. Laukku oli kuitenkin livenä valtava pettymys itselleni…minulle se ei saanut aikaan minkäänmuotoista WAU-efektiä, mikä omasta mielestäni noin hintavalle luksuslaukulle pitää tulla, jotta siihen haluaisi niin paljon sijoittaa rahaa. Pettyneenä pyörin Selfridges-tavaratalossa ja hain katseellani mustia laukkuja. Kävelin Michael Korsin laukkuosaston ohi ja siellä se oli!!!! :) Michael Korsin Pradaa vastaavaa laukku (siis hyvin samanlainen Pradan Saffiano toten kanssa), jossa yksityiskohdat olivat erilaiset, mutta just eikä melkein makuuni. Myös hinnaltaan murto-osa Pradaan verrattuna, joten oli helppo ostaa omaksi :) Tämän laukun siis ostin: http://www.selfridges.com/en/Womenswear/Brand-rooms/Brands/MICHAEL-KORS/Saffiano-leather-tote_128-3001451-30S4GTVS7L001/?previewAttribute=Black Koko kevään on laukku kulkenut käsivarrella ja tykkään siitä ihan kauhean paljon!!! ;)

    Noniin, onnistuinpa taas lyhyesti kommentoimaan…..X-D

  • Reply
    Jaana
    26.5.2014 at 12:43

    Se vielä, että sun käsivarrelle kuvittelisin parhaiten istuvan noista tuon Vaalean roosan Antigonan! :)

    • Reply
      Mona
      27.5.2014 at 08:48

      Jaana <3 :)
      Mä oon NIIN samaa mieltä. Laukkuhaaveilu on vähintään yhtä kivaa ellei kivempaa kuin hankinta. On niin ihana miettiä ja funtsia mikä olis se seuraava the one:) Ja mulla käy ihan samoin, monesti oon ollu täysin varma, et tää on seuraava mut sit se mieli onkin jo myöhemmin muuttunu. Eli todellakin on hyvä pohtia etukäteen hankintoja:)
      Hei toi Korsin laukku on aivan ihana <3 <3 :) Tote mallit on kyllä super näppäriä – sellanen mun pitää vielä hankkia myös;) Hih :) Ei nää haaveet lopu, mut onneks tää haaveilu on kivaa:)))
      Haleja ihanalle Jaanalle <3 <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *