25.5.2014

Nike Free

Hejsan! Täällä ollaan vielä vaikka blogin puolella onkin nyt ollut huomattavasti normaalia hiljaisempaa. Tässä on huomaamattaan tullut vietettyä netin puuttumisen johdosta pientä lomaa ja kelitkin ovat olleet siihen ihan täydelliset:) Laitan myöhemmin vähän kuvia  aurinkoiselta viikonlopulta.

Nyt asiaa tärkeistä jutuista. Nimittäin oonko jo hehkuttanut tarpeeksi näitä mun uusia Niken Free lenkkareita ??:) Kyseisiä tossuja näkyy yhdessä jos toisessakin blogissa ja Pinterest on täynnä Niken inspis kuvia. Itse oon nyt mennyt niin pahasti ihastumaan näihin, että tekisi mieli tilata kymmenessä eri värissä…:D Nämä lenkkarit ovat ihan täydelliset niin lenkkeilyyn kuin kotonakin jumppailuun.

Omat freet ovat oranssit keltaisilla naruilla. Samat löytyy täältä. (Adlink)

Oranssien lisäksi voisin mieluusti kelpuuttaa kaappiini ainakin nämä pirteät yksilöt + yhdet mustat;)

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ (Adlinks)

Näistä ihan ultimate suosikit ovat kolmoset. Oon ihan rakastunut tuollaiseen haaleaan persikkaan vai mikäköhän tuo väri on? Ostin viime viikolla samanvärisen topinkin, joten nuo freet menisi täydellisesti sen pariksi;)

Keräsin kaikk Nikeni freet Zalandon sivuilta ja vinkkinä myös, että tämän illan heillä on vielä voimassa ale, jossa rantamuodista saa -15% alennusta koodilla RANTAMUOTI. Nyt on siis hyvä aika täydennellä biksuja sun muita kivoja rantavaatteita:) Sopivaan aikaan, kun on helteetkin jo saapuneet <3 :) Kamppiksen tuotteet löytyy TÄÄLTÄ ja alen saa tosiaankin koodilla RANTAMUOTI. (adlinks)

Koodin ehdot: 
* Etukoodi on voimassa 25.05.2014 asti | Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 100,00€ | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

Nyt koitan sulatella Eetun tekemää mega hyvää pihviateriaa. Maha on niin täynnä, ettei ole tosikaan:D Oli kyllä niiiiin hyvää.  Ehkäpä käperryn tuonne sohvalle murun viereen ja koitan myös kannustaa Suomea voittoon! Anti urheilun katsojana olen vähän tsempannut, sillä katsoin osan eilisestäkin pelistä:)

Palataan huomenna (toivottavasti toimivan netin kanssa) viikonlopun kuvien kera!! :) Ihanaa iltaa ja nyt kaikki peukut pystyyn Suomelle:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Ell
    25.5.2014 at 21:48

    Ihanat! Mäkin omistan moiset muutamat ja ne on vaan niin best of the best niin treeniin kuin välillä arkeenkin! ☺️

    • Reply
      Mona
      26.5.2014 at 10:11

      Nää on niiiin ihanat <3 :) Ja todellakin myös arkeen!! :)

  • Reply
    Sandy
    25.5.2014 at 23:17

    Moikka moi. Kyselit joskus aika päivää sitten vinkkejä lukulistalle. Itse bongasin silloin sinulta muutaman mainion elämätaito-oppaan, ja innostuin niiden lisäksi muutamasta muustakin teoksesta. Lukuvinkkejä voit halutessasi käydä kurkkaamassa täällä
    http://ladolcevitadisandy.casablogit.fi/lue/2014/05/self-help

    :)

    • Reply
      Mona
      26.5.2014 at 10:14

      Oi ihan mahtavaa, kiitos Sandy !! :) Tuun ehdottomasti kurkkimaan sun vinkkejä<3 :)

  • Reply
    Salla
    25.5.2014 at 23:46

    Joo täältä ilmoittautuu toinen Niken Free -tossujen fani! Siis ihan omiaan suurinipiirtein kaikkeen: lenkille, salille, pyöräilyyn, kävelyyn… Ja tyylikkäätkin!

    • Reply
      Mona
      26.5.2014 at 10:18

      Todellakin, myös tyylikkäät:) Ja mä yritän tässä perustella itselleni, et on kiva kun on monet eriväriset niin sopii eri treenivaatteiden kanssa hyvin;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *