30.4.2014

Tauluhyllyt

Huomenta ja ihanaa vappuaattoa kaikille! Aurinko paistaa ainakin Turussa täydeltä taivaalta, joten voiko parempaa päivää toivoa kivalle juhlapäivälle! Huomiseksi onkin luvattu räntää, joten saattaa Vartsikan piknik vaihtua ihan kotona järjestettävään piknikkiin. Onneksi meillä on retkituolit hankittuna niin voi sitten asetella ne tuohon olohuoneeseen fiilistä tuomaan;)

Eilen saimme kylpyhuoneen peilikaapin lisäksi makuuhuoneen seinään tauluhyllyt! Näihin olisi tarkoitus koota kollaasi kauniista tauluista ja kuvista. Väliaikaisesti laitoin hyllyille lehtiä, paperikassin ja muutaman kehyksen. Tauluhyllyillä sai heti kivasti lämpöä ja eloa makuuhuoneeseen. Seuraavaksi on tarkoitus laittaa samalaiset (lyhyemmät) hyllyt vielä keittiöön. Niille voi sitten ripustaa yrttejä ja muita juttuja kaunistamaan ja piristämään fiilistä:)

Tauluhyllyjen myötä aloin haaveilemaan myös uudesta työpöydästä, mutta toistaiseksi saa kyllä vielä tämä vanha toimia. Jatkan kuitenkin haaveiluja ja kehittelen erilaisia ideoita päässä tätä pientä työnurkkausta varten Pinterestissa Workspace– kansiota päivitellen! Tämä työpöytä olisi lähes täydellinen tai sitten voisin ehkä kelpuuttaa myös tällaisen työhuoneen!!;)

Nyt railakasta vappuaattoa kaikille!

 

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Jonttu
    30.4.2014 at 11:29

    Kiitos siitä, kun saatoit minut Jurliquen käyttäjäksi. :)

    Hyvää vappua.

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 10:53

      Mahtavaa, että säkin oot tykästynyt niihin <3 <3 :) Ihania ja tehokkaita tuotteita!! :)

      • Reply
        Jonttu
        3.5.2014 at 12:33

        Pelkkä tuoksukin on kyllä jotakin aivan ihanaa. :)

  • Reply
    LadyBlue
    30.4.2014 at 14:51

    Oih teillähän tapahtuu! Meillä ei ole nyt vähään aikaan ollut mitään kotiprojektia, joten kiva seurata muiden juttuja :) Laita vielä jossakin vaiheessa tarkempaa kuvaa kylppärin kaapin sisällöstä. T: Purnukkafriikki Hauskaa vappua!

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 10:54

      Hih:) Ehdottomasti kuvia lisää tulossa! :) Pitää käydä vähän invistä myös eka läpi :D

  • Reply
    Lintsu
    1.5.2014 at 12:28

    Ihanat hyllyt! Itselläni on tuollainen tauluhylly kans, mutta en ole saanut vieläkään seinälle asti ;)

    • Reply
      Mona
      3.5.2014 at 10:54

      Tällaiset on kyllä käteviä ja niillä saa kivasti lisää extraa kotiin. Nyt vaan pitäisi suunnitella noihin ne asetelmat tauluista.:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *