29.4.2014

Uutta kylppärissä

Piti vielä tulla hehkuttamaan tämän päivän tohinoita!! Saimme vihdoinkin asennettua kylpyhuoneeseen uuden Ikeasta hankitun peilikaapin. Voi pojat, että olen iloinen siitä!! Purkkeja ja puteloita tässä taloudessa riittää, joten säilytystilaa niille ei voi olla liikaa. Nyt sain mahtumaan toiseen kylppärin lokerikkoon kaikki meikitkin, joten enää niitä ei tarvitse säilyttää makuuhuoneen työpöydän laatikoissa:) Mulla on vieläkin julkaisematta vessasta laajemmat kuvat, mutta koitan ryhdistäytyä sen saralla pikimiten! Nyt lainassa on Sigman 35mm 1.4 niin saan sillä kivoja kuvia ja samalla saan tehtyä itse objektiivistakin juttua! :) Laajempia kuvia kylppäristä ja juttua objektiivista tulossa siis piakkoin.

Tässä vielä kuvat kylppärin uudesta kaapista:) Hetki meni, että sain kaikki purkit paikoilleen ja vieläkin tuo kaipaisi vähän järjestelyä, mutta pikkuhiljaa!

Äiti kävi meillä vielä tänäänkin illalla tentin (opiskelee Turun avoimessa yliopistossa) jälkeen ja auttoi taas siivouksessa. <3 Kyllä ne äidit vaan on ihan parhaita:) Tänään on siis saatu aikaiseksi vaikka mitä! Itse tein leipäpalasille täytteitä, kun taas Eetu tuunasi tuota peilikaappia ja muutamaa hyllyä makkariin. Ai niin ja väsäsi tuo muru vielä kaalisalaatin ja paahtopaistiakin <3 Mun ihana kokki:) Täytyy sanoa, että rakastan Eetussa erityisen paljon hänen ruoanlaittotaitoja;)

Nyt unta palloon ja aamulla ajoissa ylös väkertämään illan sorttamentteja;) Hyvää unta! <3

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    LeAnn
    30.4.2014 at 08:02

    Taas tuli niin hymy huulille postaustasi lukiessa. :-D Sinulla on kyllä ihana tapa kirjoittaa. ♡
    Tuo peilikaappi on upea keksintö. Se kyllä piilottaa uskomattoman paljon tavaraa. Meillä on se myös vessassa ja hyvin mahtuu kaikki. ;-) Lisäksi on kyllä kodinhoitohuoneessa lisäkaappeja… :-)
    Oikein mukavaa vappuaattoa ihanuus! :-).

    • Reply
      Mona
      30.4.2014 at 08:30

      Hih, sä oot niin ihana <3 Kyllä on niin, että hymy on täällä huulessa, kun saa sulta piristävää kommenttia:) <3
      Siis toi peilikaappihan on ihan ehdoton :D Kyllä voi pienillä jutuilla saada aimo annoksen lisää onnea perus arkeen :D
      Gourmetkokit meillä <3 :)
      Ihanaa vappua<3 !! :)

  • Reply
    LeAnn
    30.4.2014 at 08:06

    Ai niin, piti vielä laittaa, että meilläkin miehni on se gourmetkokki… ♡ Minä teen vain perusruoat. :-).

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *