1.5.2014

Hyvää Vappua!!

 

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/104/2014/05/Hyvaavappua

Eilinen päivä ja ilta meni niin intensiivisesti rakkaiden kanssa, etten enää ehtinyt koneelle laisinkaan! :) Päivällä saimme äidin ja ystäväni meille syömään ja kuudeksi mentiin ystävien ja mun ihanan veljen ja hänen tyttöystävänsä kanssa perinteisesti lakitukseen.

Ilta sujui mukavissa merkeissä meillä kotona syöden ja skumppaa kilistellen. Nyt on pieni väsymyksen poikanen silmäkulmassa, mutta eiköhän kohta taas pirity, kun saamme ystävät meille vappupiknikille!

Kyllä, piknik järjestetään tällä kertaa meillä kotona lattialla Marimekon viltin päällä;) Kelin puolesta jätämme suosiolla Vartsikan piknikin väliin. Nyt siis puuhastelemaan päivän piknik menuuta ja odottamaan ystäviä kylään:)

Myöhemmin tulossa paljon kuvia illan fiiliksistä ja tarjoiluista.

Ihanaa Vappua kaikille <3 <3

Ps. IHANA vappukimppu on saatu Kukka Fiorilta <3 Kurkatkaa Stockan alakerrassa sijaitsevan kukkakaupan nettisivut täältä.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LeAnn
  1.5.2014 at 18:54

  Oi, todella kivalta kuulosti teidän aatto ja eipä tuossa vappupäivän piknikissäkään mitään vikaa ollut. :-) Me kävimme tänään tivolissa ja ekaa kertaa pehmiksillä. Todella mukava vappu ollut, vaikkakin mies on ollut yön töissä…
  Mukavaa vappupäivää ihana! :-).

  • Reply
   Mona
   3.5.2014 at 10:46

   Oi mun pitää myös päästä kesän ekalle pehmikselle!!! :)
   Kivaa viikkistä sinne!:) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *