13.4.2014

Dubain hotelli — JA Ocean View

Viikko Dubaissa oli tähän mennessä omalla kohdallani kaikkein rentouttavin loma mitä meillä on ollut. Kerran aikaisemminkin olemme Dubaissa käyneet, mutta tällä kertaa hotelli ja sen sijainti selkeästi edesauttoivat entisestään viihtymistä ja rentoutumista. Suvi toivoi tarkempaa postausta hotellistamme, joten tässä vähän raporttia miksi päädyimme valitsemaan Ja Ocean View hotellin* ja mihin siinä olimme tyytyväisiä.

Hotellia* valitetessa toiveina oli hyvä kuntosali, aamupala, allasalue ja lyhyt matka rannalle. Nämä kaikki täyttyivät loistavasti valinnassamme. Hinta hotellissa oli budjettiimme melko korkea, mutta satsaus oli joka euron arvoinen. Hotellimme sijaitsi aivan The Walk kävelykadun toisessa päässä. Alueen hintoihin nähden hotelli oli edullisimmasta päästä.

Pidin erityisesti hotellin vaaleasta värimaailmasta. Tilat olivat isot ja avarat. Ensimmäisessä kerroksessa vastaanoton lisäksi sijaitsi myös hotellin ravintola. Seuraavasta kerroksesta löytyi vielä toinen ravintola ja ihan ylhäällä oli viiniravintola, jossa tosin kävimme vain kurkkaamassa tilat.

Huoneesta en tullut ottaneeksi yhden yhtä koko kuvaa, joten lainasin tähän vastaavasta huoneesta hotellin omilta sivuilta kuvan.

kuva: http://www.jaresortshotels.com

Huoneessa pidin erityisesti todella isosta sängystä ja hyvistä tyynyistä sekä peitoista. Näkymät parvekkeelta oli myös huikeat. Oma huoneemme sijaitsi 11. kerroksessa. Suihkutilat olivat huoneessa myös siistit ja puhdistustuotteina oli Elemis merkin tuotteita.

Ison plussan hotelli saa huikean hyvästä ja monipuolisesta aamupalasta! Kertaakaan ei tarvinnut aamulla lähteä nälkäisenä aamupalalta;) Tarjolla oli lähes kaikkea hedelmistä arabialaisiin ruokiin ja vehnänorasmehuun. Katsotaan, josko Eetu ehtisi kiireiltään jossain vaiheessa tehdä tarkempaa postausta tästä super hyvästä aamupalasta!:)

Kuntosali oli myöskin parhain mitä meidän hotelleissa koskaan on ollut. Laitteita oli riittävästi ja monipuolisesti niin, että treenaaminen onnistui helposti. Eetu taisi käydä yhtä aamua lukuunottamatta joka aamu jumppaamassa ja minä puolestaan sain takapuoleni raahattua kolmesti reissun aikana salille:)

Hotellin* allasalue sijaitsi kolmannessa kerroksessa. Alue oli riittävän iso ja paikkoja oli melkein joka päivä tarpeeksi. Ainut huono puoli oli, että aurinko ei paistanut koko päivää alueelle. Toisaalta ainakin Eetu on niin malttamaton olemaan paikoillaan, että kovin montaa tuntia emme koskaan ehdi muutenkaan vain makoilla, kun pitää jo keksiä jotain tekemistä;)

Allasalueella oli mahdollisuus myös lounastaa tai nautiskella drinksuja. Viimeisenä päivänä söimmekin lounaan tässä ja ruoka oli oikein maistuvaa. Mikäli siis haluaa viettää mahdollisimman pitkälle päivää aikaa vain rentoutuen hotellilla voi hyvin ottaa allasalueen ravintolasta jotain pientä huikopalaa ja jatkaa sen jälkeen taas rentoilua ja auringonottoa.

Näkymät oli huoneesta todella kauniit suoraan merelle. Myös iso Atlantis Palm hotelli näkyi meidän parvekkeelta. The Walkin alue on vielä kesken ja juuri Ocean View hotellin* edessä on melko isot rakennustyöt, joten pientä melua niistä aiheutui päivisin. Rakennustöiden takia joutui myös rannalle kävelemään hieman pidemmän matkan. Siltikin ranta oli hyvin lähellä. Rakennustöiden valmistuttua The Walk on varmasti ihan huikean upea ja Ocean View vieläkin kivempi mitä se nyt jo on, koska töiden jälkeen ranta on aivan muutaman askeleen päässä.

Olimme kaiken kaikkiaan todella tyytyväisiä hotelliin*. Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja työntekijät sydämellisiä. Voisimme oikein mielellämme suositella hotellia muille Dubaihin matkaaville:)

Keräsin vielä listan plussista ja miinuksista.

Plussat

+ siistit tilat

+ tilavat huoneet

+ iso sänky ja hyvät tyynyt/peitot

+ kaunis näköala

+ sijainti aivan The Walkin ytimessä (paljon ravintoloita lähellä ja mahdollisuus kävellä ympäriinsä)

+ ranta aivan vieressä

+ iso allasalue

+ ystävällinen henkilökunta

+ huikea aamupala

+ järjestetyt kyyditykset saman hotelliketjun lomakylään

Miinukset

– rakennustyöt kesken aivan vieressä, jolloin rannalle oli vähän pidempi matka ( ei siltikään kuin muutama sata metriä!)

– huoneissa oli kokolattiamatot, jotka aiheuttaa allergisille nuhaa

– altaalle ei paistanut kokopäivää aurinko

Mikäli teille tulee vielä mieleen postaustoiveita Dubaista niin laittakaa ihmeessä tulemaan!:)

Ja Ocean View Hotelli löytyy täältä! :)
(adlink/mainoslinkki*)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Jonttu
  13.4.2014 at 13:57

  Onpa ollut aivan ihana hotelli teillä.

  Sitten aiheeseen liittymätön kysymys. Osaisitko neuvoa, mistä löytäisi hyviä ja fiksuja farkkuja sellainen, jolla takapuolta ja reisiä löytyy. Siis en haluaisi mitään teinityylisiä ihan piukkoja, vaan sellaisia millä voisi myös pyöräillä. Ehdottomasti suorat lahkeet, ei pillimalliset. Liu Joita en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta ne kyllä vaikuttavat aika niukoilta.

  • Reply
   jen
   13.4.2014 at 15:21

   Heippa! Kiva lukea näitä juttuja Dubaista! Meillä varattuna matka lokakuulle. Saanko kysyä missä hotellissa olitte aiemmalla Dubain matkalla, ihan vertailun vuoksi, jos tämä Ocean view oli teistä parempi.

   • Reply
    Mona
    13.4.2014 at 21:25

    Me oltiin Savoi suites hotellissa aikasemmin. Tosi kiva sekin, mutta sijainti oli tässä paaaaljon parempi :)
    Ihanaa matkaa teille lokakuulle<3 :)

    • Reply
     Mona
     13.4.2014 at 21:26

     JONTTU,
     Ootko kokeillut esimerkiksi Sand merkin farkkuja?:) Mulla oli yhdet (annoin ne juuri vähän aikaa sitten äidille, kun ovat itselleni lahkeista hiukan lyhyet). Ne oli tosi laadukkaat ja juuri sellaiset suoralahkeiset- ei kovin tiukat:)

     • Jonttu
      13.4.2014 at 22:29

      Kiitos merkkiehdotuksesta. Mistähän liikkeestä noita saisi? Minulla on aika ehdoton juttu se, että farkkuja pitää saada sovittaa. Esim. netistä en voi tilata sovittamatta.

     • Mona
      13.4.2014 at 22:32

      Mulla ei tuu muuta kuin Stocka mieleen…:/

 • Reply
  ibe
  13.4.2014 at 15:08

  Ihanan näköinen hotelli :)

  • Reply
   Mona
   13.4.2014 at 21:23

   No eikös! :)

 • Reply
  Ulla
  13.4.2014 at 17:03

  Oioi onpas huikean näköinen aamiainen! Itse olen matkaillut pääasiassa Briteissä ja siellä hotelliaamiainen on poikkeuksetta ollut aika niukahko, joten kaihoten katselen noita kuvia… Näyttää kyllä tosi upealta tuo hotelli! Voivoi, mun matkakuume vaan kasvaa tällaisia postauksia lukiessa! :D

  • Reply
   Mona
   13.4.2014 at 21:24

   Hih, toi aamupala oli kyllä huikea. Onneksi ei sentään kotona tuu samalaista brunssia joka aamu muuten paisuis aika äkäseen :D

 • Reply
  Jenni
  9.5.2015 at 07:36

  Moi! Oliko hotellin lastenallas millainen ja monesta moneen aurinko allasalueelle paistoi? Ollaan oltu muutamia kertoja Dubaissa sekä naapuriemiraateissa ja ensi syksyksi alkoi tämä hotelli kiinnostamaan, siinä kun emme aiemmin ole olleet.. Kiitos jos vielä vastaat!

  • Reply
   monasdailystyle
   9.5.2015 at 09:40

   Moi Jenni! Ah Dubai <3 Niin ihana paikka – siihen ei voi kyllästyä:) Voisin itsekin mennä samantien uudestaan.
   Lastenallas oli ihan pieni, mutta varmasti ajoi asiansa. Aurinko paistoi aamupäivän olisko ollu noin kahteen altaalle. Hotellilta pääsee tosi näppärästi kyllä myös rannelle:) Tykättiin tästä kaikinpuolin ihan super paljon. Erityisen parasta oli just sijainti, kun pääsi iltasin käppäilemään kävelykadulle. SIihen tuli kovaa vauhtia uusia liikkeitäkin joten voi olla jo ihan erinäköistä tällä hetkellä! :) Kannattaa tsekata myös muita tän hotellin vieressä olevia hotelleja. Kaikki vaikutti tosi kivoilta:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *