13.4.2014

Kuulumiset

Kylläpäs on taas kiva olla kotona ja asettua aloilleen. Lomaltapaluu sujui hektisissä, mutta kivoissa merkeissä. Arkeenkin on kuitenkin kiva taas palata. Lomalla tuli syötyä ja herkuteltua niin, että niiden ihan tavallisten kotiruokienkin pariin on jo ihan jees palata;D Huomenna pitääkin mennä taas salille pitkästä aikaa tekemään kunnon rääkkitreeni. Kävin torstaina tekemässä kevyen lenkin, mutta nyt kroppa kaipaa kunnon mega rääkkiä. Perjantaisten juhlintojen jälkeen ei juuri eilen ollut tuntemuksia lähteä salille ja tänään olenkin sitten muuten vaan ollut laiska.

Olen viime aikoina innostunut taas lukemaan uusia kirjoja, joita tilasin jokin aika sitten. Teen niistä ehdottomasti vielä erillistä postausta. Sain juuri luettua mm. Gary Chapmanin Rakkauden kieli kirjan ja voi pojat se on ihana!! Suosittelen niin lämpimästi lukaisemaan. Rakastan lukea kirjoja, mutta niille on aina ihan liian vähän aikaa. Olen nyt päättänyt, että pyrin vähintään muutaman kerran viikossa antamaan itselleni ajan pelkästään uppoutua kirjoihin. Tekee muuten super hyvää vastapainoa jatkuvasti tietokoneella töitä tekevälle.. Huomaan, että tietokone ihan syö itseensä kiinni ja sitä helposti tulee vietettyä ihan liian monta tuntia ruutua tuijottaen. Kun asetan etukäteen tietyt ajat tietokoneella ololle on paljon helpompi pysyä tavoitteissa ja saa paljon enemmän aikaiseksin. Yhteen tavoitteistani en ole vielä onnistunut pääsemään.. Nimittäin siihen, että suljen koneen kokonaan kahdeksaan mennessä.. Tässä mä tätäkin näpyttelen vaikka kello on jo melkein 11…;) Mutta pikkuhiljaa… Nyt painun siis pehkuihin ja otan vielä ennen nukkumaan menoa kirjan kouraan! Seuraavaksi Onnellisuusprojektin kimppuun:)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Valpuri
  14.4.2014 at 08:49

  Tervetuloa arkeen! Ei vitsi, olenko joskus fiilistellyt sulle tuota Chapmanin kirjaa? Äklöstä nimestä huolimatta se oli kyllä aika mullistava kokemus. Olin joskus luennolla, joka pohjautui kirjan sanomaan ja luin sen jälkeenpäin. Helppoja mutta tärkeitä juttuja! Perustetaanko lukupiiri? :)

  • Reply
   Mona
   14.4.2014 at 08:57

   Pitää treffata pian!! Nyt on niin ihana arskapaistekin, et pitää lähtee lenkkitreffeille:)
   Hmm. en muista ollaanko tosta kirjasta höpisty, mutta siis sehän on todellakin ihan huikee<3 Mä oon täällä sitä lukenu Eetulle (vastentahtoisesti) ääneen :D lukupiiri kehiin:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.