12.4.2014

Inspiraatiota sisustukseen

Mainitsin aikaisemmassa postauksessa, että kävimme Adalminan kotona pikaisesti ennen juhlia. Olen täällä useamman kerran aikaisemminkin hehkuttanut hänen upeaa asuntoaan, mutta hehkutampa jälleen kerran;) Otin muutamia pieniä kuva tänne teillekin inspiraation lähteeksi <3

Mustavalkoisuus on vaan niin upeaa. Rakastan kaikkia pieniä yksityiskohtia joita Adalmina on kotiinsa ripotellut. Kaikki on niin loppuun asti mietittyä. Taidankin taas viettää tovin Pinterestin maailmassa sisustusjutuista haaveillessa;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emmi
  12.4.2014 at 19:43

  On kyllä kaunis koti totta tosiaan! :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • Reply
   Mona
   13.4.2014 at 21:27

   No eikö vaan <3 Silmä lepää :) Adalminalla on upea sisustustyyli ja hänellä on kyky tehdä kaikesta kaunista :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *