18.3.2014

Vitamiinipommi

Heippa ja huomenta! Täällä taistellaan alkavaa flunssaa vastaan pirtelöitä ja mehua tekemällä. Toissayönä nukuin todella huonosti ja aamupalan jälkeen olo oli kummallinen. Lounaan jälkeen ei auttanut, kuin vajota muutamaksi tunniksi peiton alle ja herättyäni olo oli kuin jyrän alle jäänyt. Ilta meni siis huilatessa ja sängyssä kirjoja lueskellen. Päätin myös vakaasti, etten aio saada mitään tauteja nyt ja tein  tyrnimarjoista kunnon vitamiinipommin pirtelön muodossa. Tuli aika raikas;)

Tänään aamulla olo olikin jo paljon parempi pientä kurkkukipua lukuun ottamatta. Aamupalaksi tein taas ravitsevan pirtelön ja JuicePressolla porkkanasta, inkivääristä ja omenasta mehua!:) Treenit jätän suosiolla nyt ainakin vielä tänään väliin ja koitan muutenkin olla rauhassa. Kaupungilla tosin pitää käydä täydentämässä sinkkivarastoja, sillä se kaapista on tällä hetkellä loppu.

Nyt siis lämpimästi päälle ja kaupungilla piipahtamaan! Mukavaa tiistaita kaikille ja toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on vältytty kevätflunssalta.

Ps!! Nellylla on menossa huikee kamppis – kaikki normaalihintaiset tuotteet -15%! Tarkoittaa sitä, että heidän valikoimastaan saa nyt By Malene Birger nahkahousutkin vähän huokeammalla hinnalla!:) Jäljellä näytti olevan vielä M koko. Itselläni on 36 koko eli S. Alen saa koodilla SPRING15Nellyn valikoimaan pääsee täältä. (Adlinks)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jaana M.
  18.3.2014 at 18:48

  Onpas herkullisen näköinen vitamiinipommi! Kyllä tuolla jaksaa :)

  • Reply
   Mona
   19.3.2014 at 00:10

   Oli kyllä hyvää ja raikasta!!:) Tyrni on niin mun lemppari. Voi kun sitä olis pakkanen täynnä aina.

 • Reply
  Ambit
  18.3.2014 at 23:03

  Ah, tyrni, se on niin namia! Täällä sitä onneksi saa välillä halvemmalla kuin mustikoita! Omaankin aamusmoothiehen niitä tänään upposi!

  • Reply
   Mona
   19.3.2014 at 00:11

   No niinpä! Tyrni on parhautta:) Ja niin terveellistä.

 • Reply
  Niina
  19.3.2014 at 00:46

  Toivottavasti vitamiinipommi vie pöpöt mennessään! <3 Yhden flunssan ehdin jo Suomeen palattuani sairastella, toivottavasti ei ihan lähiaikoina iske uudestaan. Tuntuu kyllä siltä, että luennoilla on viime aikoina ollut aina joku, joka on jossain nuhakuumeessa. Siinä sitten paniikissa pohdin, että toivottavasti ne pöpöt eivät lennä meikäläistä kohti. :D

 • Reply
  Jenni
  20.3.2014 at 08:44

  Keksitko itse noi juomat vai onko sulla joku kirja missä tollasia on?

  • Reply
   Mona
   20.3.2014 at 09:27

   Mä yleensä laitan mitä sattuu kaapissa olemaan pirtelöihin;) Muista blogeista löytyy myös paljon hyviä idiksiä! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *