17.3.2014

Zalandon eksklusiivinen alekoodi!

Nyt hemmotellaan erilaisilla alekoodeilla oikein kunnolla!:) Nimittäin seuraavaksi vuorossa olisi Mona’s Daily Stylen lukijoille 10% alekoodi yhteistyökumppani Zalandolle!:) Keräsin alle omia keväisiä vaatehaaveita. Trenssejä, hameita, harmaata niin housuissa, paidoissa, kuin neuleissakin. Valkoiset Converset ja kauluspaita ovat ehdottomasti kevään must have, samoin aion jatkaa nahkahousujen käyttöä pitkälle kevääseen;)

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ // 10. TÄÄLLÄ // 11. TÄÄLLÄ

Koodin ehdot:

Koodi: MONAS314

Etu on voimassa 17.-31.03.2014 asti | tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.

(Zalando Adlinks)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anna
    17.3.2014 at 20:02

    Se on eksklusiivinen, ei ekslusiivinen. Ei Mona’s Daily Style lukijoille, vaan Mona’s Daily Stylen lukijoille, tai Mona’s Daily Style -blogin lukijoille.

    • Reply
      Mona
      17.3.2014 at 21:14

      Kiitti korjauksista! Nyt meni kyllä väsymyksen piikkiin vaikka muuten oonkin haka näissä virheissä.

      • Reply
        Eva
        18.3.2014 at 09:57

        Jos ruvetaan vielä viilaamaan pilkkua, niin koko eksklusiivinen-sanan käyttö on kyseenalaista. Tällaiset rumat anglismit eivät mielestäni ollenkaan istu suomen kieleen. Suomalaisempi tapa ilmaista asia on vaikkapa “Zalandon alennuskoodi vain Mona’s Daily Stylen lukijoille”. No, nipo nipo. Älä ota Mona itseesi meistä kielipoliiseista, pienet ihmiset nipottavat pienistä asioista. Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista kevättä sinne Turkuun! Asuin viisi vuotta Turussa ja kaipaan sinne edelleen takaisin, joten on kiva nähdä vilauksia rakkaasta kaupungista blogisi kautta. :)

        • Reply
          Mona
          19.3.2014 at 00:09

          Ei tällaisia palautteita voi ottaa huonolla, kun perustellaan palaute!!:) Mun mielestä on hyvä vaan, kun laittaa asiallisesti huomautusta. Mulle kielellinen anti on aina ollut se haaste ja toki siinä tahdon kehittyä. Se on sit eri asia, jos vaan haukutaan eikä anneta samassa mitään tarkempaa mikä/miten korjata :D
          Ja oon kyllä samaa mieltä, että olis selkeempi esittää ihan suomeksi. Seuraavaks siis sun mainitseman esimerkin tavoin!:)
          Kiitos Eva fiksusta palautteestasi!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *