27.2.2014

Pikavisiitti Helsingissä

Tehtiin Erikan kanssa tänään täältä Turusta pikavisiitti Helsinkiin. En voi käsittää, ettei olla törmätty vielä aikaisemmin Erikan kanssa, mutta onneksi tänään tuli asiaan korjaus:) Matka Helsinkiin ja takaisin meni niin nopsaan hyvässä seurassa höpötellen!:)

Helsingissä suuntasimme viimeistä kertaa Bonnierin toimistolle sillä Costume, Divaani ja Olivia muuttaa Allerin alle kuun vaihteessa!!:) Jänniä muutoksia ja nyt kokoonnuimmekin bloggaajien kanssa Bonnierin toimistolle vielä ennen muuttoa uusiin tiloihin. Päälle päätyi seuraava asu…

Mekon olen saanut Evechicista ja se on ihan täydellinen moneen eri tilaisuuteen. :) Jalkaan lubut ja olalle lemppari Mulberry. Rennon siisti asu, jossa on mukava olla. Bonnierilla herkuteltiin ja höpöteltiin niitä näitä. Oli kiva nähdä muita pitkästä aikaa!:) Mariannan kanssa vaihdettiin vähän kuulumisia esisovituksen tiimoilta!:) Hän oli tehnyt juuri ilmestyneeseen Costumeen jutun, jossa puki bomber takin neljään eri asuun. Pääsen itsekin tekemään pian taas tuota esisovitus juttua, joten oli kiva vaihtaa vähän mietteitä Mariannan kanssa siitä. Muistattehan muuten käydä ilmoittautumassa Costumen tähti stailaaja kisaan! Voittaja pääsee muun muassa tekemään juurikin tuota samaista juttua! :)

Mikko nappasi musta, Adalminasta ja hänestä hauskan photon toimistolla. Blogimuutto edessä!;) Ja täältä löytyy Tuksu ja ja Frederik…:D

Mukaviahan nämä pikavisiitit aina ovat, mutta kyllä aina väkisin tulee mieleen, että voi kun tuo välimatka Helsinkiin olis inan lyhyempi.. Nyt tää kaatuu levynä peiton alle! Huomiseen!:)

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marjo
    28.2.2014 at 13:44

    Ihana asu!!:)

  • Reply
    Eneli
    28.2.2014 at 13:50

    You look very lovely! :)

    http://www.dodolce.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *