27.2.2014

Midi skirt outfit

Eilisessä Skirt outfit inspiration– postauksessa keräsin erilaisia kokonaisuuksia hameiden ympärille. Sitä tehdessäni inspiroiduin itsekin laittamaan pitkästä aikaa hameasun kaupungille lähtiessäni.

Musta Asokselta saamani hame on ehdottomasti tämän hetken suosikkejani(Adlink). Rakastan tuota A-linjaista helmaa ja hameen pituus sopii moneen tilanteeseen. Näitä midi hameita tahdon ehdottomasti kevääksi ja kesäksi vielä useampaa eri väriä! Asoksella onkin super hyvä valikoima midi hameita, joten taidan laittaa sinne tilausta menemään pinkistä ja ehkäpä valkoisesta midistä:)

Hameen yhdistin tällä kertaa yksinkertaisen valkoisen paidan kanssa. Viimeksi kokeilin hametta mustan poolon kanssa Imperfection is Beauty– postauksessa.

Nude takki oli loistava ostos loppu talvesta. Olen käyttänyt sitä pienen ajan sisällä jo vaikka kuinka monesti. Nyt haaveilen vielä täydellisestä harmaasta, vaaleanpunaisesta ja mustasta takista. Selvästi takkikaapissani on vielä useamman yksilön mentävä kolo;) Suomessa takkeja ei vaan oikein voi omistaa liikaa, kun niitä kuitenkin käyttää päivästä ja kuukaudesta toiseen niin paljon.

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Zara
Hame: *Asos (täällä)
Paita: Zara
Takki: Zara
Laukku: Saint Laurent
Rannekorut: Gauhar @*BonBureau  ,  H&M
Aurinkolasit: Ray Ban @*Fashionstore (täällä)
kello: Michael Kors

(*giveaway / Adlinks )

Mitä mieltä te olette midi hameista?:) Entä kumpi kokonaisuus hameen ympärillä sinusta toimii paremmin: tämän postauksen valkoinen paita vai tässä postauksessa nähty musta poolo?

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Mankka
    27.2.2014 at 10:23

    Mielestäni molemmat ovat upeita, mutta tietty eri tyylisiä. Musta kolahtaa kyllä vielä paremmin :)

  • Reply
    LeAnn
    27.2.2014 at 10:40

    Aivan ihana asu. ♡Minä tykkään enemmän tästä. :-)
    Minulla on sen malliset jalat, ettei itselleni käy lainkaan nuo midihameet. Jalat lyhenee ja paksuuntuu… ;-) Parempi siis pysyä erossa niistä. :-)

  • Reply
    kirsi
    27.2.2014 at 11:19

    Aivan ihanan tyylikäs asu.Ja paras asusteesi on yhä tuo sydämellinen hymy

  • Reply
    Eneli
    27.2.2014 at 11:26

    You look really lovely, I like that skirt and your jewls! :)

    http://www.dodolce.blogspot.com

  • Reply
    Sonja
    27.2.2014 at 11:39

    Ihanan keväinen asu! Vaikea valita suosikkia, kun mustakin asu oli upea <3

  • Reply
    siiri
    27.2.2014 at 13:59

    siis upea asu ! itsekkin haaveilen tuon mittaisesta hameesta, mutta pelkään että näyttisin kauhean tätimäiseltä se päällä :’D

    aivan ihana muuten tuo rannekoru !

  • Reply
    Lora
    27.2.2014 at 14:39

    Kaunis asu, keväisen raikas tuon vaalean paidan kanssa :)

    Muuten, mitä kokoa se upea musta French Connection mekkosi (Gloria blog awardsissa käyttämäsi mekko) on? Itselläni ei ole kokemusta heidän mekoistaan ja mietin koon 10 ja 12 välillä, kumpi menisi itselleni kun olen kokoa 38/M.

    • Reply
      Mona
      27.2.2014 at 15:06

      Mulla on 8 siitä! 10 oli muuten hyvä, muttei oikein istunut yläosasta, kun mulla ei juurikaan tuota rintavarustusta ole.. Alaosasta on sen verran väljän mallinen ja siksi tuo 8 oli passeli senkin puolesta! :) Muuten merkin mekot on ihan liian pieniä mulle koossa 8!
      Ja kiitos<3

  • Reply
    Petra
    27.2.2014 at 19:55

    Ihana asu :) Pidän molemmista, mutta mustaa voisin käyttää arkenakin. Töissä kun ei tarvi käyttää virallisia vaatteita niin aristelen mustaa ja valkoista.

  • Reply
    Janet
    28.2.2014 at 09:42

    Nyt on pakko sanoa, että vaikka mulla onkin ongelma midihameiden kanssa, liian mummo vaikutus tulee, niin hitoksee näyttää hyvältä sun pukemana! Mikäpä sun päälläs e näyttäs hyvältä. Itelleni en midiä kyllä osais pukea. Mun himopohkeet korostuis varmasti muhkummiksi :D

  • Reply
    Salla
    4.3.2014 at 23:32

    Tuo takki <3 itse kokeilin samaista takkia zarassa joulualejen aikana ja se istui täydellisesti, mutta olin myös juuri ostamassa toista takkia ja jäinkin pohtimaan myöhemmäksi tuota beigeä unelmaa. Ja ne kerkesi loppua, kun seuraavana päivänä palasin zaraan. Harmittaa vieläkin etten ostanut tuota, kun sen olisi saanut. En ehkä ikinä löydä yhtä hyvin istuvaa yksilöä.! Tästä viisastuneena ensi kertaan paremmalla tuurilla :D

  • Reply
    Stella
    25.3.2014 at 00:34

    Aivan ihana klassinen 50-luvun kaunotar!!

    • Reply
      Mona
      25.3.2014 at 09:55

      Hih, kiitos Stella!! :) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *