26.2.2014

Kuulumiset ja viikon treenit tähän asti

Heippa hei! Viikko on mennyt taas sellaista vauhtia eteenpäin, että huh hei. To do lista kasvaa kasvamistaan ja hommaa riittää. Huomenna luvassa on vielä pikainen reissu Helsinkiin, joten aamulla pitäisi herätä ajoissa, jotta ehdin käydä salilla ja saada muut työt aamupäivän aikana kuntoon. Tällä viikolla treenit on kulkenut ihan mukavasti ja niiden tärkein pointti onkin ollut se, että irroittautuu hetkeksi koneelta ja tyhjentää pään.

Viikon treenit on näyttänyt tähän asti tältä:

Maanantai

aamulla: 20 min matolla + 25 minuuttia vatsalihasliikkeitä & olkapäitä
illalla: 5km hölkkä matolla

Tiistai

20 min crossarilla
Jalkatreeni:
Syväkyykyt: tangolla x 20 , 40kg x 10 x 3
Reiden ojennus: 30 kg x 15 x 3
Prässi: 103kg x 15, 153kg x 12 , 153kg x 15
Askelkyykky tanko jalkojen välissä: 15kg x 12, 15kg x 8 , 15kg x 10
Loppuun 10 punnerrusta + 1 min hooveri

Keskiviikko

45 kevyttä hölkkää ja kävelyä ylämäkeen

Tänään tarkoitus oli aamupäivällä juosta matolla, mutta jalat tuntui tonnin painoisilta ja ei vaan kulkenut. Kroppaa kuunneltuani vaihdoin lenkin kevyeksi ja kävelin reippaasti. House of Cards on hyvää vauhtia jo kohta loppumassa. Mä en kyllä ehkä kestä sen loppumista… Pakko varmaan aloittaa katsomaan jaksoja uudelleen :D Jospa Frankista paljastuis taas uusia puolia toisella kierroksella;)

Uusia salivermeitä on muuten eksynyt kaappiin!!:) Fashionstorelta sain mega ihanat Davidin (täällä ja täällä/adlinks) topit ja Niken housut ostin eilen kaupunkikierroksella:) Noiden housujen lisäksi mukaan tarttui myös toiset mustat löysän malliset Niken housut. Niistä kuvaa vielä myöhemmin. Nyt painun peiton alle ja palaan huomenna sen lupaamani hameasun kanssa!;) Unia kaikille ja treeni-inspistä loppuviikkoon!!:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jonttu
  27.2.2014 at 10:14

  Vau. Tehty työ tuottaa tulosta. :)
  Aivan ihanan värinen toppi muuten. :)

 • Reply
  Suski
  27.2.2014 at 12:08

  Ihanat noi housut! Mikä niiden mallin nimi on?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *