26.2.2014

Skirt outfit inspiration

Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan ja se tarkoittaa myös asuissa enemmän hameen käyttöä!!:) Olen Pinterestissä jo keräillyt pitkään inspiroivia hameasuja omaan kansioonsa, mutta nyt kokosin myös yhteistyökumppani Zalandon valikoimasta (ja muutamat suosikki laukut muualta;) ) kauniita yksilöitä kokonaisuuksista. Toivottavasti näistä on inspiraatiota muidenkin hameasujen pohdintoihin!:)

 

 

Hame, J.W Anderson // Korkkarit, Guess // Vyö, Naf Naf  //  Paita, Mexx  // Laukku, Chanel

Ensimmäisenä naisellinen kokonaisuus, jonka hametta rakastan! Itseltäni löytyykin jo vähän vastaava, jonka olen Asoksen nettikaupasta saanut, mutta mieli tekisi hankkia vielä muutama vastaava kaappiin eri väreissä. Myös valkoinen kietaisupaita on aivan ihana ja sopisi täydellisesti myös revittyjen farkkujen kaveriksi tuomaan naisellisuutta.

 

Paita, Tiger of Sweden // Hame, TFNC Carrington // Aurinkolasit, CK Calvin Klein // Takki, mByM // Kengät, Guess // Laukku, Celine

Mustavalkoisuus puree muhun aina vaan. Siihen en ikinä kyllästy. Samoin on raitojen kanssa. Raitahame on ihanan raikas ja tekee asusta pirteän. Lyhyemmän helman kanssa yhdistäisin rennomman ja väljemmän yläosan. Tigerin paidassa oli kaunis vetoketju yksityiskohta selässä. Nahkarotsi vielä harteille ja upea Celine käteen niin rento keväinen kaupunkiasu on valmis.

Hame,  tibi  // Musta toppi, tibi // Kengät, Steve Madden // Valkoinen toppi, Vintage 55 // Aurinkolasit, Ray Ban // Laukku, Givenchy

Tämän asun inspis oli täysin UPEA Aimee <3 Kokonaisuus tuli vastaan ensimmäisen kerran Pinterestissa ja ilokseni törmäsin Zalandossa tismalleen samaan hameeseen mikä Aimeella on. Tyyrishän tuo hame on kuin mikä, mutta ah niiiiin ihana!!:) Aimee on mielettömän upea ja niin inspiroiva. Käykäähän kurkkaamassa hänen blogi mikäli, ette vielä ole siellä piipahtaneen.

Paita, Seidensticker // Hame, Dorothy Perkins // Vyö, Molly Bracken // Laukku, Miu Miu // Kengät, Manolo Blahnic

Mustavalkoisten asujen lisäksi kokosin muutaman vielä kesäisemmän ja vaaleamman kokonaisuuden. Valkoisen hameen kanssa sopii täydellisesti pirteä kukkapaita tuomaan raikkautta kokonaisuuteen. Nudet Manolot ovat haavalistani kärjessä ja ne sopisivatkin asuun kuin asuun;)

Aurinkolasit, Prada // Hame, Kiomi // Paita, Tiger of Sweden // Rannekoru, Sweet Deluxe // Kengät, Pier One // Laukku, Celine

Viimeisenä vielä hieman rennompi kokonaisuus, johon yhdistin hauskan kullan värisin nahkahameen. Lyhyen hameen kanssa taas vastapainoksi raskaampi yläosa ja jalkoihin nudet nilkkurit. Pradan huikean kauniit aurinkolasit ovat kuin koru ja kruunaa asun täydellisesti. Nuo lähti omalle haavelistalleni myöskin heti!:)

Mitä mieltä olette näistä? Onko muilla jo palava halu käyttää enemmän hameita kevään lähestyessä? Tätä postausta tehdessä itse inspiroituneena päädyin eilen laittamaan kaupungilla käydessä hameen pitkästä aikaa päälle, joten luvassa pikimiten asukuvia hame päällä!:)

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille!

(Adlinks Zalando )

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Jonttu
    26.2.2014 at 11:56

    Etenkin tuo viimeinen kokonaisuus on tosi ihana. Tykkään paljon noista kengistä!

    • Reply
      Mona
      27.2.2014 at 10:13

      Kiva kuulla Jonttu!!:) Noi kengät on kyllä ihanat!! :)

  • Reply
    Elisabeth
    26.2.2014 at 15:22

    Neljä viimeisintä asukokonaisuutta käyttäisin mielelläni – suosikkini on ehkä tämä viimeinen nudeasukokonaisuus tai sitten kukallinen <3

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      27.2.2014 at 10:14

      Vaaleat selkeästi pistää enemmän silmää pitkän talven jälkeen;) Itse huomaan kaupassa ainakin hypisteleväni juuri vaaleita juttuja!:)

  • Reply
    mami
    26.2.2014 at 17:46

    Oiiii, äireen tyttö!!! Niin on sellaiset kollaasit, että ihan jokaikinen voisi hypätä tänne vaatekaappiini :) Olenkin odottanut, koska teet hameista asukollaaseita, Kiitos muru <3

    • Reply
      Mona
      27.2.2014 at 10:15

      Hihih :) kiva, jos näistä oli inspistä <3 :) Koitan tehdä jossain vaiheessa taas lisää :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *