4.2.2014

Today’s Wish Outfit

Takki täällä // Paita täällä // Laukku täällä // Kengät täällä // Housut täällä  (Adlinks Boozt.com )

Mustaa ja valkoista! Niistä on päivän toiveasu tehty. Haaveilen edelleenkin mustista nahkahousuista ja himotuksen kohteena on ollut jo pitkään nuo By Malene Birgerin upeudet. Ystävälläni on nuo ja olen niitä jo niin moneen kertaan kuolannut hänellä, että ehkä olisi vain jo aika itsekin panostaa aitoihin nahkapökiin…. Hinta noissa onkin oikeastaan ainut mikä vähän tökkii..

Aurinkoista tiistaita kaikille! Minä suuntaan nyt toimistolle ja oikeasti laitan päälle varmaan ensimmäiset vaatteet mitä vaatekaapista sattuu päälle;) Voisko nää aamutkin jo valjeta valoisina aikaisemmin?! Nimimerkillä. En tahdo herätä kuudelta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *