4.2.2014

Ikkunalaudalla

Uudessa kodissa yksi ihanammista jutuista on leveät ikkunalaudat! Rakastan vanhoissa taloissa juuri noita leveitä ihanuuksia:) Ne tuovat niin kivan fiiliksen kotiin ja niiden päälle on mukava sommittella erilaisia asetelmia. Otin makkarin ikkunalaudasta muutaman kuvan tännekin. Asettelin siihen lemppareimpia korujani. Tuon mustan korupuun löysin juuri viime viikolla Anttilasta alennuksessa ja hintaa sille jäi vain 6€ ! :)

Hopeiset korut laitoin muoviseen Mujin laatikostoon, jonka olen saanut ystävältäni tuliaisena Kiinasta. Näitä haluaisin ehdottomasti lisää muillekin koruille.

Muutamat pienet korut laitoin vielä suloisiin pahvilaatikoihin. Toinen on tuliainen Pariisin reissulta Ladureelta ja toinen on pitänyt sisällään Iittalan pienen lasirasian, joka oli kihlajaislahja äidiltä <3 Äiti oli vielä koristellut rasian suloisilla pienillä kivillä:)

Onko ruudun takana muita ikkunalautafanaatikkoja?:D Itse veikkaan, että järjestykset tulee vaihtumaan tiuhaan tahtiin näissä;)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Jemina
  4.2.2014 at 18:09

  Kyllä, kadehdin noita ikkunalautoja! <3 En ole koskaan asunut tuollaisessa asunnossa jossa olis ikkunalaudat. Onhan tämä uusi paritalokin kiva, mutta on noissa vanhoissa taloissa ja asunnoissa ihan oma henki ja viehätys. :)

  • Reply
   Mona
   4.2.2014 at 23:56

   Oi kyllä uudessa talossa on myös oma viehätys!!!:) Mitään ei tarvii tehdä eikä rempata, kaikki kiiltää uutuuttaan <3 :) Kaikessa on aina puolensa:) Mut oon kyllä miettiny monesti, et miks yleensä uusissa kodeissa ei oo paksuja ikkunalautoja??:O

 • Reply
  Sini
  4.2.2014 at 22:36

  Miten saat ton sun orkidean kukkimaan? :D

  Mulla on kaks perhoskämmekkää (Phalaenopsis), oon huolehtinu niistä just niin ku kukkakaupassa neuvottiin; ne on ikkunalla viileähkössä mutta vedottomassa tilassa (kirkkaassa ruukussa) ja kastelen upottamalla aina, kun juuret on harmahtavat (n. 1-2 viikon välein), mutta joulun jälkeen molemmista tippui kaikki kukat sekä nuput ja sen jälkeen kukkavanat kuivuivat. :(

  Nyt mulla on kaksi viherkasvia, kukkakaupassa sanoivat vaan “saattaa tehdä uudet kukkavanat jo maalis-huhtikuussa, ensi vuonna, tai sitten 10 vuoden päästä” :DD Mutta ihmettelen tosiaan että myös nuput tippuivat??

  En jaksais sentään kymmentä vuotta odottaa seuraavia kukkia, varsinkaan kun ei tuo pelkkä lehtinippu kauheen nätti ole. :(

  Jos sinä, tai joku avulias lukijasi osaisi auttaa olisin äärettömän kiitollinen! ♥

  • Reply
   Mona
   4.2.2014 at 23:06

   Toi on ikuinen!!!! :D Eli ihan Ikean tekokukkaosastolta hankittu:) Hih, mulla ei pysyis varmaan viikkoakaan aito elossa;)

 • Reply
  Em
  4.2.2014 at 23:23

  Mäkin rakastin yli kaiken meidän vanhan kodin ikkunalautoja! Niitä ikävöinkin täällä uudessa kodissa. Tuntuu ettei saa mihinkään esille kaikkia mun kauniita esineitä :)

  • Reply
   Mona
   4.2.2014 at 23:57

   Ne on kyllä ihania. Voi kurja, ettet saanut otettua niitä muutossa mukana!!:/ Ehkäpä vois tehdä jotain hyllyjä korvaaamaan niitä koriste-esineiden paikkana:)

 • Reply
  Mape
  5.2.2014 at 09:50

  Oih kyllä, täällä ilmoittautuu yksi! Ikävä kyllä itse asumme liian uudessa talossa, joten voin ainoastaan haaveilla paksuista seinistä ja leveistä ikkunalaudoista…

 • Reply
  Janet
  5.2.2014 at 11:56

  Kyllä mäkin haluisin noin ihanan isot ikkunalaudat! Upealta meinaan näyttävät. Ja ihanasti olet somitellut tavarat siihen :)♥

 • Reply
  Salla
  18.2.2014 at 21:55

  Voih, ihanaa olisi tuollaiset vanhan talon ikkunalaudat, mutta huomioni kiinnittyi läpinäkyvään laatikostoon, hopeakorut ja auringonvalo ei ole oikein hyvä yhdistelmä, nimimerkillä kokemusta on :)

  • Reply
   Mona
   18.2.2014 at 22:16

   Kiitos vinkistä – mulla ei käynyt mielessäkään:O Pitääkin siis varmaan jossain vaiheessa vaihdella vähän järjestystä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *