3.2.2014

20 minuutin Jooga

Alku vuosi on lähtenyt niin tohinalla liikkeelle, että nyt kaipaa hieman rauhoittumista. Päätinkin tarttua tuumasta toimeen ja ottaa pienen jooga hetken päiviin mukaan. Youtube on täynnä hyviä videoita ja ajattelin jakaa tänne blogiinkin yhden hyvän videon. Kaunis Colleen ohjaa tässä lyhyen 20 minuutin harjoituksen jonka jälkeen olo on vetreä ja pirteä. Tekee todellakin hyvää keholle ja mielelle kiireiden keskellä!:) Tämä on helppo tehdä heti aamulla tai illalla ennen nukkumaan menoa. Suosittelen testaamaan!:)

[youtube width=”700″ height=”450″]http://www.youtube.com/watch?v=x6QE3Z8g8KY[/youtube]

Onko teillä jotain suosikki youtube kanavia, joissa olisi kivoja jooga harjoituksia?:)

Ihanaa ja energista maanantai-iltaa ja viikkoa kaikille <3

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Ambit
    4.2.2014 at 00:17

    Loistovinkki, vielä kun sais sohvan pohjan sijaan repäistyä itsensä lattialle tekemään :D mutta ihan oikeassa oot että jooga auttaa rauhoittumaan ja tuo ihan eri tavalla haronisen fiiliksen kaiken stressin keskellä!

  • Reply
    annemi / 52weeksofdeliciousness
    4.2.2014 at 09:18

    http://Www.yogadownload.com- sivulta löytyy kivoja videoita :)

  • Reply
    Katri
    4.2.2014 at 17:16

    Itse ostin dvd jooga aloittelijoille,maksoi vaa toimituskuluinen vajaa 7euroa. Harmi kyl etten ole vielä kerinnyt katsomaan sitä :)

  • Reply
    Mate
    4.2.2014 at 17:53

    Mä olin ihan ihmeissäni kuinka paljon ja kuinka hyviä treenivideoita youtubesta löytyy! Muutin kuukaisi sitten Ruotsiin, ja ennen personnummerin saamista en voinut liittyä läheiselle salille ja olin vähän sormi suussa, että mitäs tässä nyt tekisi. Tykkään ryhmäliikunnasta ja pelkkä lenkkeily tuntui tylsältä. :D Sitten löysin youtubesta Jillian Michaelsin videot :D (hitsi että kuulostan ihan ostosteeveen juontajalta) Siellä on oikeasti vaikka mitä zumbasta joogaan ja vaikka mitä jalkapeppu-jumppia ja erilaisia challange youself jumppia :) Erityisen kivaa on miksata 10 minuutin jumpista sekalainen setti zumbaa, nyrkkeilyä, jalka challange ja päälle jooga ja rentoutus.

  • Reply
    Julia
    6.2.2014 at 17:35

    Hei pakko kommentoida nyt!! Ei oo joogaa, mutta youtubesta löytyy Blogilates:in kanava..loistavia pika kotitreeni videoita! Saa aina kivasti esimerkiks supertehokkaan vatsatreenin nopeesti! Suosittelen tosi paljon jos ei salille lähtö houkuta!:) Videoiden tekijällä on saman niminen blogikin ja sillä on paljon hyviä terveellisiä reseptejä!!

  • Reply
    October
    7.2.2014 at 09:45

    Kiitos Mona kun jaot tämän, mun aamut on alkanu tosi mukavasti joogaharjotuksella tällä viikolla! Mukavaa viikonloppua!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *