4.2.2014

Tiistain kuulumiset

Töitä, kaupungilla asiointia, herkullista ruokaa, leimomista ja lisää töitä. Niistä on tiistaipäivä tehty. Tässä muutamia kuvia päivästä.

 

Päivällä lounastettiin työkavereiden kanssa Ravintola Maunossa. Mikäli liikutte Kupittaan aseman lähettyvillä suosittelen erittäin lämpimästi poikkeamaan Maunossa lounaalla. Salaattibuffa on ihan huikea! Hinta ja laatu on todellakin kohdillaan ja mahan saa täyteen terveellisiä herkkuja. Työpaikan oviin oli kiinnitetty kiva idea, josta piti napata kuva! Selän takana kehumispäivät oli päällä. Näitä päiviä pitäisi kyllä olla aina!:)

Töiden jälkeen kotona odotti herkullinen ruoka, jonka rakkauspakkaus oli loihtinut päivällä. Vitsit se osaa vaan välillä olla niin mega rakastettava;) Lusikoitavaa bataattia vaimokkeelle!! <3 :D

Illalla hain postista paketin, jossa oli uudet Fashionstorelta saadut mega ihanat farkut (löytyy täältä/adlinks ). Näistä tulossa niin paljon lisää juttua myöhemmin. Mä oon totaalisen rakastunut. Uudet luottofarkut on löytynyt. Oikeesti – Mites toi pylly voi näyttää näissä farkuissa tolta?!? :D :D Mä luulen, etten muita keväällä käytäkään:D

Nyt viimeiset pari tuntia olen touhunnut keittiön puolella sillä välin, kun Eetu on tehnyt postauksia;) Vähän mennyt roolit sekaisin;D Huomenna koittaa viimeinen työpäivä toimistolla, joten halusin tehdä jotain tosi hyvää ihanille työkavereilleni läksiäispäivänä:) Tein pientä galluppia tänään ja moni näytti porkkanakakulle vihreää valoa. Kaupan kautta siis kotiin ja väsäämään ihka ensimmäistä porkkanakakkuani!:) Se onnistui täydellisesti, vaikka itse sanonkin. Ohjeen otin täältä.

Olo on taas kerran samalla haikea, mutta överi innostunut. Päätin pitkän pohdinnan jälkeen jättää toimistoduunin kokonaan ja keskittyä entistä paremmin opiskeluun ja blogiin. Blogi vie koko ajan enemmän ja enemmän aikaa (mikä ei haittaa, koska rakastan tätä ihan super paljon!), mutta niin vie opiskelutkin. Aika ei vaan mitenkään enää riitä kaikkeen, joten nyt kun toinen työ jää pois toivon voivani keskittyä paremmin siihen kaikkein tärkeimpään eli opiskeluun. Vaikkei mulla mikään kiire olekkaan valmistua, niin kyllä sitä jotain pitäisi siellä yliopistolla aikaiseksi saada. Voisin jossain vaiheessa kirjoitella enemmän ja tarkemmin mietteitä opiskelusta ja sen tuomista vaikeuksista itselleni mikäli vaan teiltä kiinnostusta löytyy?

Seuraavaksi porkkanakakku jääkaappiin ja huomenna työkavereille herkuteltavaksi!:)

Päivän päätteeksi vielä lyhyt joogahetki ja lämpimän suihkun kautta peiton alle. Mukavaa iltaa kaikille <3

Ps. Kurkatkaa Eetun uusimmat postaukset taas!!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Janet
  5.2.2014 at 11:53

  Voi Mona, sun beba! UUuppeeaa! ;) Mun ei se kyllä pelkästään housujen takia näytä noin hyvältä. Mut kyllä muakin vaan kiinnostaisi kokeilla, miltä nuo Liu Jo:t tuntuu jaloissa. Mulla kun on vaina hennesin pökiä. Yksiäkään kalleita en ole ikänä raaskinut kokeille. Näyttä kyllä niin samperin hyviltä!

  • Reply
   Mona
   5.2.2014 at 23:41

   Hih, voi Janet <3 :D Kiiitos sä oot kyllä ihana:D Nää farkut tekee oikeesti kyllä ihmeitä beballe;) Kannattaa ehdottomasti käydä testailemassa, sitten tietää kannattaako panostaa!!:)

 • Reply
  Sari
  5.2.2014 at 13:20

  mitä kokoa muuten käytät noissa liu jo -farkuissa? Näyttää kyllä mielettömän hyviltä sun päällä! :)

  • Reply
   Mona
   5.2.2014 at 23:42

   Mulla on yleensä 27 tuumaset!:) Yhdet mallit olis saanu olla 26 ja sit yhdet on tosi jäykät ni niistä olis saanu olla kyllä 28. Menee siis hiukan mallin mukaan..
   Ja kiitos!! Nää on kyllä niin mun lemppareita! Kannattaa ehdottomasti käydä testailemassa!:)

 • Reply
  oski
  5.2.2014 at 17:50

  Kiinnostaa opiskeluun liittyvät asiat toki :)

  • Reply
   Mona
   5.2.2014 at 23:42

   Pitänee siis tehdä niistä hiukan pohdintoja tänne! :) Kiitos palautteesta !!:)

 • Reply
  Veronica
  6.2.2014 at 11:15

  Noi farkut näyttää kyllä tosi hyviltä! Ei kyllä mun päällä näyttäis noin hyviltä :D Itse oon jaaritellut noiden Liu Jo farkkujen kanssa jo pidempään, mutta jotenkin olen vain halunnut siirtää niiden ostoa siihen hetkeen kun oikeasti on tyytyväinen omaan kokoonsa, ettei ne sitten jääkin pieneksi kesään mennessä. Saisipa vain muutettua tuon ruokavalion ensin terveellisemmäksi, niin voisi jopa onnistua ;)

  • Reply
   Mona
   7.2.2014 at 19:55

   Kiitos Veronica<3:) Voi kuule, omaan kokoon kannattaa olla aina tyytyväinen <3 :) Ei kannata liikaa funtsia kokoa vaan nauttii siitä omasta kropasta sellaisena kuin se on:) Hyväksymällä oman kroppansa voi itsekin niin paljon paremmin:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *